Închide meniul

Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB

Dan Roșu Publicat: 7 mai 2024, 8:17

Reclamă
Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB

Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid

Gigi Becali, în timpul unui eveniment - Hepta

Gigi Becali a vorbit despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid, una care prinde contur şi pe care giuleştenii şi-o doresc cu ardoare. Patronul roş-albaştrilor a fost ironic atunci când a explicat cum va lupta, din postura de „antrenor” cu Il Luce sau Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„D-aia nu am vrut să plec la Liverpool”, a spus Becali. Dan Şucu insistă pentru aducerea lui Mircea Lucescu la Rapid. Un alt nume important care ar putea ajunge pe banca feroviarilor este Marius Şumudică.

Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid

„Eu până acum ziceam să-mi aduceți echipe. Acum vă spun să-mi aduceți antrenori cu care să mă lupt. Îi mulțumesc lui Șucu că mi-l aduce pe Lucescu. A venit Dan Petrescu.

Eu vorbesc de antrenori: Lucescu, Hagi, Dan Petrescu, ăștia sunt de talia noastră. Aș vrea să vină Lucescu, să am și eu cu cine să mă bat. De aia nu am vrut să plec la Liverpool, când am auzit că vine Lucescu la Rapid”, a spus Becali, la Prima Sport.

Marius Şumudică, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid

Rapid l-a numit antrenor pe Bogdan Lobonţ, până la finalul sezonului, dar rezultatele giuleştenilor sunt dezastruoase în play-off, astfel că fostul portar nu va rămâne şi din stagiunea viitoare. Marius Şumudică pare varianta potrivită pentru Şucu, dar şi Şumi a spus că face un pas mare înapoi dacă Mircea Lucescu ar putea ajunge la Rapid.

Reclamă

„Mi-aş dori din suflet, sincer. Dacă domnul Şucu va reuşi să îl convingă pe domnul Mircea Lucescu să preia Rapidul, mi-aş dori din suflet asta. Este o lovitură. Dacă eu aş fi în momentul de faţă, undeva, pe o listă scurtă să preiau Rapidul şi ar veni Mircea Lucescu, aș face 5 paşi în spate. Mircea Lucescu e Mircea Lucescu!

Dânsul ştie cel mai bine ce are de făcut, este patronul clubului. Probabil că asta îşi doreşte din moment ce declară înainte de joc lucrul acesta. Înseamnă că se doreşte ceva OK la Rapid în momentul de faţă. Fiindcă Mircea Lucescu, dacă va veni la Rapid, va avea obiectiv câştigarea campionatului”, a spus Şumudică.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și