Închide meniul

Ce a remarcat Mircea Rednic la FCSB, cu o oră înaintea meciului direct: „Au probleme!”. Mesajul „Puriului” pentru jucătorii săi

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 august 2023, 21:36

Reclamă
Ce a remarcat Mircea Rednic la FCSB, cu o oră înaintea meciului direct: „Au probleme!. Mesajul „Puriului pentru jucătorii săi

Ce a remarcat Mircea Rednic la FCSB, cu o oră înaintea meciului direct

Mircea Rednic, în timpul interviului / Orange Sport

S-a aflat ce a remarcat Mircea Rednic la FCSB, cu o oră înaintea meciului direct. Antrenorul celor de la UTA a analizat confruntarea cu liderul Ligii 1 şi a avut un mesaj pentru jucătorii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Puriul” este sigur că vicecampioana României are probleme în defensivă şi că poate obţine o victorie în partida care închide etapa a 7-a a.

Ce a remarcat Mircea Rednic la FCSB, cu o oră înaintea meciului direct

În luna aprilie, UTA a învins-o cu 3-1 pe FCSB. Laszlo Balint era atunci pe banca arădenilor.

De ce să nu fim optimişti? Jucăm cu echipa care nu a pierdut, o echipă care şi-a propus să câştige campionatul, jucăm pe stadionul plin. Avem numai de câştigat din meciul acesta. Suporterii au ajutat şi au împins echipa spre victorie, sperăm să fie la fel şi azi, mai ales că e cu FCSB-ul.

Ei au şi multe chestii pozitive, au jucători cu calitate, dar au şi probleme în apărare. Normal că încercăm (n.r. să speculeze), dar sperăm să o facem mai bine decât în ultimul meci. Atunci a fost la fel, o echipă cu jucători de atac foarte buni şi probleme în apărare.

Reclamă

Orice victorie e frumoasă şi dulce şi mai ales când joci cu echipa de pe primul loc„, a declarat Mircea Rednic la orangesport.ro.

FCSB a câştigat toate cele cinci partide disputate în această ediţie a Ligii 1. A încasat 3 goluri, capitol la care numai Sepsi stă mai bine.

Cum au arătat echipele de start la UTA – FCSB:

Reclamă 4 / 0/3

UTA: Fl. Iacob – D. Rodrigues, Stolnik, Markov, Abeid – Fabry, Marku, Freitas – R. Pop, Cooper, Stahl
Rezerve: Kucher – Benga, Iurasciuc, Carp, Dumitrașcu, R. Stanciu, Holst, C. Mihai, Vucenovic
Antrenor: Mircea Rednic

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic – Olaru, Ov. Popescu, Djokovic – Miculescu, Compagno, Fl. Coman
Rezerve: M. Udrea – V. Crețu, Panțîru, Haruț, Oct. Popescu, Gogescu, Lixandru, Ngezana, Radaslavescu
Antrenor: Elias Charalambous

Situaţie uluitoare la FCSB

Apariţie incredibilă în lotul celor de la FCSB. La câteva zile după ce Mihai Stoica a anunţat că şi-a reziliat contractul, Vali Crţeu apare în lotul celor de la FCSB pentru partida cu UTA.

Vali Creţu, jucător ce a intrat în dizgraţia lui Gigi Becali, se află pe banca de rezerve la Arad. Apariţia acestuia în lot este surprinzătoare, având în vedere că Mihai Stoica a anunţat despărţirea de jucător.

Crețu și Vali Gheorghe au reziliat azi. Încetare raporturi contractuale. Amândoi”, declara Mihai Stoica la orangesport.ro pe 21 august. Şi Becali a dat ca sigură plecarea jucătorului.

Probabil Gheorghe va pleca. Crețu a plecat. În rest, nu are cine să plece. Eventual la iarnă”, spunea şi Gigi Becali.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și