Închide meniul

Ce a spus Gigi Becali s-a întâmplat! Cum arată echipa FCSB-ului la meciul cu Petrolul

Bogdan Stănescu Publicat: 28 octombrie 2023, 19:54

Reclamă
Ce a spus Gigi Becali s-a întâmplat! Cum arată echipa FCSB-ului la meciul cu Petrolul

Gigi Becali, prima reacţie după ce a aflat verdictul în procesul în care era acuzat de fraudă la vot

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia Images

Ce a spus Gigi Becali s-a întâmplat! Patronul FCSB-ului transmitea înainte de meci că Alex Băluţă va juca în dreapta, iar Dorin Rotariu va fi vârf împins.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous a introdus un prim 11 în teren cu Petrolul în acord cu ce anunţa Gigi Becali.

Ce a spus Gigi Becali s-a întâmplat!

Echipele de start la Petrolul – FCSB

  • Petrolul: Zima – Dumitriu, Papp, Meijers, Justiniano – Doua, Seto, Hanca – Răducan, Grozav, Jair. Rezerve: Eșanu, Huja, Diomande, Denis Radu, Jefferson, Rădulescu, Abuashvili, Petrovic, Mihai Roman. Antrenor: Florin Pârvu
  • FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Djokovic, Șut, Olaru – Băluță, Rotariu, Oct. Popescu. Rezerve: 99. Vlad, 2. V. Crețu, 6. Haruț, 11. Miculescu, 15. Gogescu, 16. Lixandru, 9. Compagno, 80. Radaslavescu. Antrenor: Elias Charalambous

Ce spunea Gigi Becali înainte de meciul cu Petrolul

Gigi Becali anunţa, la Palat, că FCSB-ul are nevoie de un atacant, pe care îl va transfera în iarnă. Până atunci, echipa patronată de Gigi Becali îl va încerca pe Dorin Rotariu vârf împins.

În cazul lui Rotariu a fost intenția să joace o repriză. E tot greșeala mea. Am zis să joace. Nu pot spune că am fost încântat, nu aveam cum. Dar nu pot spune nici că a jucat slab. El a dat o pasă care putea să se transforme în gol.

Noi avem nevoie de un atacant. Să vedem dacă poate juca el acolo. Eu vă spun gândurile mele, ce fac eu. Ce comentează ei, e problema lor. Becali e pe primul loc. Trebuie un atacant de valoare. Zice Vulturar că a găsit un atacant, l-am studiat și noi, dar nu prea…

Reclamă

Să vedem. Vom lua unul valoros. Dacă nu, jucăm cu Rotariu atacant. Și cu Băluță în dreapta. Și dacă nu merge, schimbăm între ei. Asta până în iarnă, când vom aduce un atacant”, a declarat Gigi Becali la Palat.

Gigi Becali recunoaşte că a greşit în alcătuirea echipei cu FC Voluntari: „Am încercat”!

Gigi Becali recunoştea că a greşit în alcătuirea echipei cu FC Voluntari. Patronul FCSB le-a dat ordin lui Elias Charalambous şi celorlalţi din staff să înceapă de acum titular cu Alexandru Băluţă.

Becali a admis că greşeala cu Lixandru la mijloc îi aparţine. A spus că acesta nu va mai juca în linia mediană.

Reclamă 4 / 0/3

Greşeala a fost a mea cu Lixandru, care nu poate să joace acolo. Am încercat. Experienţe, ca să găsim formula ideală.

Lixandru nu va mai juca la mijloc. Am greşit iar, pe asta nu am greşit-o eu, ci ei, cu Compagno. Ne consultăm. Au zis că e în mare formă Compagno. ‘Bine, bă, jucaţi cu Compagno’.

Băluţă e un câştig. Dacă jucam cu el din prima aveam mai multă viteză.

„Pe Băluţă nu îl veţi mai vedea pe bancă”

Pe Băluţă nu îl veţi mai vedea pe bancă. Pe Lixandru nu îl veţi mai vedea inter, iar pe Băluţă nu îl veţi mai vedea pe bancă.

Am tras nişte concluzii. Rotariu, aşa a fost intenţia, de când l-am băgat, să joace o repriză. Ei au spus: ‘Foarte bun, calitate, dar pe final puţin căzut’. Eu am zis că nu contează, joacă fiindcă am spus că joacă. Nu pot să spun nici că am fost încântat de el, că nu aveam cum, nici că a jucat rău. A dat o pasă care putea fi gol.

Avem nevoie de un atacant. O să încercăm cu Rotariu, să vedem dacă poate juca acolo”, a declarat Gigi Becali, la Palat, după FCSB – FC Voluntari 0-0.

Adrian Porumboiu a dat verdictul de specialist după ce FCSB a cerut penalty cu Voluntari: „Nu sunt dubii”

Adrian Porumboiu a dat verdictul de specialist după ce FCSB a cerut penalty în partida cu FC Voluntari. Fostul mare arbitru a vorbit despre faza controversată din finalul partidei care a contat pentru etapa a 13-a a sezonului de Liga 1.

Reclamă

„Este 11 metri, nu sunt prea multe comentarii de făcut. Dacă mâna nu era lipită, atunci mingea avea altă traiectorie. Mâna nu trebuie să fie depărtată un metru de corp ca să fie penalty.

Nu era nici un șut de aproape, să spui că fundașul nu a avut timp să-și tragă mâna. Nu sunt dubii. Mâna era pe lângă corp, într-o poziție caracteristică pentru fazele la care se sancționează hențul. Mingea s-a dus direct în mână. E penalty!

Ca să fac o glumă, vă dați seama că dacă fundașul de la Voluntari avea voie să joace cu ceas la mână, îi spărgea ceasul”, a spus fostul central, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:57 Mircea Lucescu, mesaj ferm atunci când a fost întrebat despre Rapid! Unde a fost surprins alături de Dan Şucu 12:39 Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs 12:26 Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj! Arena Naţională, gata să „erupă” la meciul campionilor 12:23 FCSB, echipament special la meciul cu CFR Cluj: „Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa” 11:42 Probleme pentru FIFA! Forul condus de Gianni Infantino, somat de sindicatul fotbaliştilor: „Este dincolo de saturaţie” 11:16 Borussia Dortmund poate câştiga mai mulţi bani dacă pierde cu Real Madrid! Situaţie incredibilă înaintea finalei Champions League 11:10 „Nu a vrut să fie antrenor la Rapid!” Variantă şoc după ce Marius Şumudică nu s-a înţeles cu Dan Şucu 10:29 Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid: „Nu e în sufletul nostru!” „Trădarea” antrenorului nu a fost nici acum iertată 10:23 Suedia – SUA LIVE VIDEO (21:20) în AntenaPLAY! Programul zilei de la Campionatul Mondial de hochei! Primele meciuri sunt la 17:20 9:52 Mutarea de urgenţă pe care Dinamo a vrut să o facă! „Câinii”, loviţi de probleme înaintea etapei decisive din play-out Vezi toate știrile
Citește și