Închide meniul

Gigi Becali recunoaşte că a greşit în alcătuirea echipei cu FC Voluntari: „Am încercat”! Ce jucător va fi de acum titular

Bogdan Stănescu Publicat: 23 octombrie 2023, 11:18

Reclamă
Gigi Becali recunoaşte că a greşit în alcătuirea echipei cu FC Voluntari: „Am încercat! Ce jucător va fi de acum titular

Jucătorul pe care Gigi Becali l-a făcut căpitan la FCSB

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali recunoaşte că a greşit în alcătuirea echipei cu FC Voluntari. Patronul FCSB le-a dat ordin lui Elias Charalambous şi celorlalţi din staff să înceapă de acum titular cu Alexandru Băluţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a admis că greşeala cu Lixandru la mijloc îi aparţine. A spus că acesta nu va mai juca în linia mediană.

Gigi Becali recunoaşte că a greşit în alcătuirea echipei cu FC Voluntari: „Am încercat”

Greşeala a fost a mea cu Lixandru, care nu poate să joace acolo. Am încercat. Experienţe, ca să găsim formula ideală.

Lixandru nu va mai juca la mijloc. Am greşit iar, pe asta nu am greşit-o eu, ci ei, cu Compagno. Ne consultăm. Au zis că e în mare formă Compagno. ‘Bine, bă, jucaţi cu Compagno’.

Băluţă e un câştig. Dacă jucam cu el din prima aveam mai multă viteză.

Reclamă

„Pe Băluţă nu îl veţi mai vedea pe bancă”

Pe Băluţă nu îl veţi mai vedea pe bancă. Pe Lixandru nu îl veţi mai vedea inter, iar pe Băluţă nu îl veţi mai vedea pe bancă.

Am tras nişte concluzii. Rotariu, aşa a fost intenţia, de când l-am băgat, să joace o repriză. Ei au spus: ‘Foarte bun, calitate, dar pe final puţin căzut’. Eu am zis că nu contează, joacă fiindcă am spus că joacă. Nu pot să spun nici că am fost încântat de el, că nu aveam cum, nici că a jucat rău. A dat o pasă care putea fi gol.

Avem nevoie de un atacant. O să încercăm cu Rotariu, să vedem dacă poate juca acolo”, a declarat Gigi Becali, la Palat, după FCSB – FC Voluntari 0-0.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a acuzat dur arbitrajul după FCSB – FC Voluntari 0-0: „E clar, e ceva”

Gigi Becali a acuzat dur arbitrajul după FCSB – FC Voluntari 0-0. Patronul FCSB susţine că echipa lui trebuia să primească două penalty-uri.

Eu aşa cred (n.r.: că cineva are ceva cu FCSB). Am avut două penalty-uri cu Cluj, acum iar două penalty-uri.

Boboc dă cu braţul să scoată mingea. Dacă nu dă el cu braţul să scoată mingea se duce în poartă probabil.

La aia când îi vine în mână nu înţeleg. E VAR. E posibil să fie ceva. I-am zis lui MM: ‘Băi, Mihai, noi trebuie să îi batem, să nu ţinem cont de arbitraj că e clar, e ceva’.

„Nu mai vreau să mă cert, să jignesc”

Nu mai vreau în fiecare săptămână să stau să mă cert cu cineva. Ori cu Vassaras. Burleanu nu cred că are treabă.

Nu mai vreau să mă cert, să jignesc. Bă, tată, dacă Vassaras şi-a cerut scuze, e bine. Înseamnă că nu a dat el vreun ordin. Omul care a dat un ordin nu îşi cere scuze.

E posibil şi arbitrii să fie supuşi Federaţiei, e posibil orice. 11 metri ăla în mână e inadmisibil.

Reclamă

Singurul lucru: trebuie făcută o echipă puternică. De echipă nu am ce să spun. Jocul nostru a fost bun”, a declarat Gigi Becali după FCSB – FC Voluntari 0-0.

Adrian Porumboiu a dat verdictul de specialist după ce FCSB a cerut penalty: „Nu sunt dubii”

Adrian Porumboiu a dat verdictul de specialist după ce FCSB a cerut penalty în partida cu FC Voluntari. Fostul mare arbitru a vorbit despre faza controversată din finalul partidei care a contat pentru etapa a 13-a a sezonului de Liga 1.

„Este 11 metri, nu sunt prea multe comentarii de făcut. Dacă mâna nu era lipită, atunci mingea avea altă traiectorie. Mâna nu trebuie să fie depărtată un metru de corp ca să fie penalty.

Nu era nici un șut de aproape, să spui că fundașul nu a avut timp să-și tragă mâna. Nu sunt dubii. Mâna era pe lângă corp, într-o poziție caracteristică pentru fazele la care se sancționează hențul. Mingea s-a dus direct în mână. E penalty!

Ca să fac o glumă, vă dați seama că dacă fundașul de la Voluntari avea voie să joace cu ceas la mână, îi spărgea ceasul”, a spus fostul central, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf Vezi toate știrile
Citește și