Închide meniul

Vali Creţu, mesaj de luptă după ce a fost eliminat în FCSB – FCU Craiova: „Sunt puternic!”. Ce aşteaptă de la derby-ul cu Dinamo

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 noiembrie 2023, 23:32

Reclamă
Vali Creţu, mesaj de luptă după ce a fost eliminat în FCSB – FCU Craiova: „Sunt puternic!. Ce aşteaptă de la derby-ul cu Dinamo

Vali Creţu, mesaj de luptă după ce a fost eliminat în FCSB - FCU Craiova

Vali Creţu, intrare dură la un adversar / Captură Orange Sport

Vali Creţu a transmis un mesaj de luptă după ce a fost eliminat în meciul FCSB – FCU Craiova, scor 2-1, din etapa a 16-a a Ligii 1. Fundaşul dreapta al roş-albaştrilor a avut prima reacţie după ce a văzut caronaş roşu în confruntarea de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Creţu a fost titular împotriva oltenilor lui Adrian Mititelu, dar a plecat la cabine în minutul 57. A avut o intrare extrem de dură la Bahassa şi a fost eliminat. Jucătorul liderului din Liga 1 nu se teme că ar putea avea de suferit şi să fie dat afară de Gigi Becali.

Vali Creţu, mesaj de luptă după ce a fost eliminat în FCSB – FCU Craiova

Creţu a anunţat şi ce aşteptări are de la derby-ul cu Dinamo, de etapa viitoare. Speră la o victorie spectaculoasă!

Trăiesc foarte mult meciurile. Bine că a ieşit bine şi sperăm să continuăm acest parcurs. Am început cu dreptul returul, am început foarte bine prima repriză. Spiritul ne-a lipsit în anumite meciuri şi am fost egalaţi.

Trebuie să crezi şi să lupţi până la final. Sper şi cred că va fi sezonul nostru. Cum să nu fiu dezamăgit că am luat roşu? Îmi cer scuze faţă de toată lumea, chiar îmi pare rău. Sunt bărbat, fac 35 de ani în curând şi sunt puternic. Ăsta e fotbal şi se poate întâmpla, nu contează vârsta. Felicit băieţii pentru cele 3 puncte.

Reclamă

Trebuie să ne uităm mai mult la noi. Derby-ul este derby, va fi un derby foarte frumos şi sperăm să luăm cele 3 meciuri. Să fie pentru noi şi victorie şi multe goluri. Doamne ajută!„, a declarat Vali Creţu la digisport.ro.

Vali Creţu, intrare „criminală” la Bahassa!

Jucătorul în vârstă de 34 de ani a fost titular pentru a 3-a oară în această stagiune. A profitat de suspendarea lui Alexandru Pantea, care a fost avertizat în eşecul cu Rapid.

Vali Creţu a primit primul cartonaş galben al meciului cu FCU, de pe Arena Naţională, în minutul 44. Şi-a lăsat echipa în inferioritate în repriza secundă.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 57, Creţu a încercat o pasă pe culoar. Bahassa a intrat în posesia mingii, moment în care fundaşul FCSB-ului a intrat prin alunecare. Talpa ghetei lui s-a oprit pe tibia francezului, care a urlat de durere. Staff-ul medical al grupării din Bănie a intrat imediat pe teren.

Adrian Cojocaru nu a stat pe gânduri şi i-a acordat imediat cartonaşul roşu lui Vali Creţu. Acesta nu a protestat şi s-a dus la vestiare.

FCSB – FCU Craiova 2-1, în etapa a 16-a a Ligii 1

FCSB a început tare meciul cu FCU Craiova şi a deschis scorul în minutul 9, prin Florinel Coman, din lovitură liberă, După numai două minute, Mascarenhas l-a faultat în careu pe Băluţă şi arbitrul Adrian Cojocaru a dictat penalti. A executat şi a transformat Olaru în minutul 12. Meciul a luat o altă turnură în minutul 57, când Valentin Creţu a primit roşu direct pentru o intrare la Bahassa şi a fost eliminat. În minutul 65 Blănuţă a redus din diferenţă, cu o lovitură de cap, dar oltenii nu au avut forâa să egaleze şi bucureştenii s-au impus cu 2-1.

FCSB are 34 de puncte şi este lider în clasament, iar FCU Craiova ocupă locul 14, cu 15 puncte.

FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Djokovic, Ad. Şut, Radaslavescu, Olaru (Dawa 84) – Al. Băluţă (Miculescu 90), Fl. Coman (Ov. Popescu 65). ANTRENOR: Elias Charalambous

FCU CRAIOVA: Gurău – R. Negru (Danny Henriques 46), Compagnucci, Lacroix, Mascarenhas – Dr. Albu (Achim 60), Van Durmen – Sidibe (Baeten 71), A. Chiţu, Bahassa (Ibrahimi 71) – Blănuţă. ANTRENOR: Giovanni Costantino

Cartonaşe galbene: V. Creţu 44, Băluţă 90, Ov. Popescu 90+4, Radaslavescu 90+4

Reclamă

Cartonaş roşu: Valentin Creţu (FCSB) min. 57

Arbitri: Adrian Cojocaru – Imre-Laszlo Bucsi, Marius Badea – Lucian Rusandu

Arbitri VAR: Iulian Călin – Romică Bîrdeş

Observator: Irina Mîrţ

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și