Închide meniul

Ce jucător de la Campionatul Mondial a fost pe lista FCSB-ului. Mihai Stoica a dezvăluit totul: „L-am urmărit! Olăroiu mi-a spus de el”

Viviana Moraru Publicat: 25 noiembrie 2022, 20:41

Ce jucător de la Campionatul Mondial a fost pe lista FCSB-ului. Mihai Stoica a dezvăluit totul: „L-am urmărit! Olăroiu mi-a spus de el

Mihai Stoica, reacție ironică la adresa arbitrului Andrei Chivulete după Rapid - Chindia 2-0

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

  • Mihai Stoica a dezvăluit ce jucător de CM din Qatar a fost pe lista FCSB-ului
  • Cosmin Olăroiu i-a dat „pontul” managerului roş-albaştrilor

Mihai Stoica a dezvăluit care fotbalist de la Campionatul Mondial din Qatar a fost pe lista FCSB-ului. Managerul general al roş-albaştrilor a declarat că l-a urmărit pe iranianul Karim Ansarifard, Cosmin Olăroiu fiind cel care i-a dat „pontul” oficialului echipei bucureştene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iran a furnizat o surpriză istorică, în etapa a doua a grupelor de la Campionatul Mondial din Qatar. Asiaticii au reuşit să o învingă pe Ţara Galilor, dramatic, scor 2-0, după două goluri marcate în prelungirile meciului.

Mihai Stoica a dezvăluit ce jucător de la Campionatul Mondial a fost pe lista FCSB-ului

Mihai Stoica a declarat că l-a urmărit pe decarul Iranului, Karim Ansarifard, în urmă cu mai bine de opt ani. La vremea respectivă, Cosmin Olăroiu a fost cel care a pus ochii pe mijlocaş, încă de pe vremea când nu se lansase în fotbalul european, şi l-a sfătuit pe MM să îl monitorizeze.

Reclamă

În ciuda faptului că a urmărit câteva partide în care evolua Ansarifard, MM a laut decizia de a nu-l transfera la FCSB pe decarul Iranului.

De asemenea, MM a avut doar cuvinte de laudă pentru suporterii iraniei, care îşi susţin favoriţii într-un număr mare, la fiecare partidă.

Reclamă

Unul din jucătorii care sunt în lotul Iranului, pe Ansarifard, l-am urmărit, îmi spusese Oli de el, l-am urmărit şi am urmărit câteva partide din campionatul lor şi am descoperit un paradox.

Am văzut meciuri cu 80.000 de spectatori. Ok, e o ţară mare, cu aproape 90 de milioane de locuitori, dar mai sunt ţări mari care nu au o afluenţă fomidabilă pe stadioane.

Dar trăiesc pentru fotbal, le place fotbalul iranienilor”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Karim Ansarifard este decarul naţionalei Iranului, şi evoluează în prezent pentru Omonia Nicosia. De-a lungul carierei sale, mijlocaşul a jucat pentru formaţii precum Osasuna, AEK Atena, Olympiakos şi Nottingham Forest. În partida cu Ţara Galilor, jucătorul a fost rezervă, fiind introdus pe parcurs, în minutul 68.

Mihai Stoica a anunţat numele înlocuitorului lui Andrei Cordea la FCSB

Mihai Stoica a anunţat numele înlocuitorului lui Andrei Cordea. Managerul general al roş-albaştrilor nu îşi face griji că FCSB ar putea avea probleme în cazul în care Gigi Becali acceptă oferta din MLS pentru extrema de 23 de ani.

MM e convins că există o soluţie excelentă chiar în cadrul clubului. Este vorba de David Miculescu, jucătorul adus de la UTA pentru o sumă uriaşă. 1.7 milioane de euro au plătit vicecampionii României în schimbul atacantului de 21 de ani.

”(n.r. Cordea) Poate să fie înlocuit fără niciun fel de problemă, este David Miculescu. Are alte calităţi, dar care în opinia mea are o marjă de progresie imensă. E un jucător care îmi place foarte, foarte mult.

(n.r. nu ţi se pare că e indispensabil Cordea?) Nu mi se pare că e indispensabil niciun jucător care poate fi vândut pe o sumă care să ne asigure bugetul pe doi ani de zile fără niciun fel de problemă.

Şi cam aşa ne-ar asigura bugetul, pe doi ani de zile, discutând şi de sponsori, şi de drepturi de televizare şi aşa mai departe. Nu am nicio informaţie (n.r. de transfer), doar ce a zis Gigi.

Înainte avea problema că nu ajungea în careu, acum ajunge şi de asta a început să aibă cifre. Iar David în meciul în care a venit, a atacat bara a doua, o are din naştere asta.

Reclamă

Mie îmi place foarte mult. Nu are ce are Cordea, dar are alte calităţi. Atacanţii români nu stiu să lovească mingea cu capul iar el are asta”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”