Închide meniul

Mihai Stoica a anunţat numele înlocuitorului lui Andrei Cordea la FCSB. Are încredere deplină în David Miculescu: „Îmi place foarte, foarte mult!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 noiembrie 2022, 8:30

Mihai Stoica a anunţat numele înlocuitorului lui Andrei Cordea la FCSB. Are încredere deplină în David Miculescu: „Îmi place foarte, foarte mult!

Mihai Stoica, ironii după accidentarea lui David Popovici

Mihai Stoica, pe gazonul Arenei Naţionale / Profimedia

Mihai Stoica a anunţat numele înlocuitorului lui Andrei Cordea. Managerul general al roş-albaştrilor nu îşi face griji că FCSB ar putea avea probleme în cazul în care Gigi Becali acceptă oferta din MLS pentru extrema de 23 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM e convins că există o soluţie excelentă chiar în cadrul clubului. Este vorba de David Miculescu, jucătorul adus de la UTA pentru o sumă uriaşă. 1.7 milioane de euro au plătit vicecampionii României în schimbul atacantului de 21 de ani.

Mihai Stoica a anunţat numele înlocuitorului lui Andrei Cordea la FCSB: „Este David Miculescu”

Două goluri în 13 meciuri de campionat a înscris Miculescu după venirea la FCSB. Tot atât marcase în primele trei etape, pentru UTA.

(n.r. Cordea) Poate să fie înlocuit fără niciun fel de problemă, este David Miculescu. Are alte calităţi, dar care în opinia mea are o marjă de progresie imensă. E un jucător care îmi place foarte, foarte mult.

(n.r. nu ţi se pare că e indispensabil Cordea?) Nu mi se pare că e indispensabil niciun jucător care poate fi vândut pe o sumă care să ne asigure bugetul pe doi ani de zile fără niciun fel de problemă.

Reclamă

Şi cam aşa ne-ar asigura bugetul, pe doi ani de zile, discutând şi de sponsori, şi de drepturi de televizare şi aşa mai departe. Nu am nicio informaţie (n.r. de transfer), doar ce a zis Gigi.

Înainte avea problema că nu ajungea în careu, acum ajunge şi de asta a început să aibă cifre. Iar David în meciul în care a venit, a atacat bara a doua, o are din naştere asta.

Mie îmi place foarte mult. Nu are ce are Cordea, dar are alte calităţi. Atacanţii români nu stiu să lovească mingea cu capul iar el are asta”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cinci milioane de euro le-a cerut Gigi Becali americanilor pentru a-l ceda pe Andrei Cordea.

Detaliile oferite de Gigi Becali despre transferul lui Andrei Cordea

Gigi Becali a venit cu detalii despre transferul de 5 milioane de euro al lui Andrei Cordea de la FCSB. Finanţatorul susţine că a trimis o hârtie semnată în Statele Unite şi aşteaptă acum o ofertă oficială.

Atacantul de 23 de ani e cotat la 1.5 milioane de euro a marcat 8 goluri în cele 25 de meciuri adunate în toate competiţiile acestui sezon. El şi-a trecut în cont şi cinci pase decisive.

Cu Cordea, să vedem ce va fi. De la americani sunt şanse. Am dat o hârtie, să vedem ce va fi”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

De cealaltă parte, Andrei Cordea a anunțat noul obiectiv de la FCSB. Roș-albaștrii vor să formeze o familie în vestiar. Pe plan personal, Cordea face cel mai bun sezon al carierei.

Am revenit motivat, sunt încrezător pentru meciurile care urmează. Ne vor aștepta meciuri foarte grele și trebuie să fim concentrați ca să luăm maxim de puncte. Știm fiecare ce ne dorim să facem, ne dorim foarte mult să luăm maxim de puncte și mai departe vom avea încă patru meciuri foarte grele pe care trebuie să le gândim bine și să le câștigăm.

Anul acesta a fost de senzație, foarte bun, am reușit să marchez, să-mi ajut echipa când i-a fost greu. Am fost jucătorul care s-a impus și sper să fac în continuare pași mărunți și foarte buni. M-am motivat foarte mult de când am început vara asta cu Steaua (n.r – FCSB). Am încercat să fiu mai combinativ, nu neapărat să joc pentru mine, ci să primeze echipa. Mi-am dat seama că dacă joc mai mult pentru echipă mă va ajuta și pe plan personal. Ăsta e obiectivul nostru, să formăm o familie, să fim uniți și așa ne vom remarca toți”, a spus Andrei Cordea.

Reclamă
Recomandări
  • Andrei Cordea poate pleca în MLS
  • Mihai Stoica este convins că FCSB are soluţii în lot

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și