Închide meniul

Ce le-a cerut Gigi Becali lui Elias Charalambous şi lui Mihai Pintilii după UTA – FCSB 2-1: „I-am zis şi lui MM”

Bogdan Stănescu Publicat: 29 august 2023, 0:25

Reclamă
Ce le-a cerut Gigi Becali lui Elias Charalambous şi lui Mihai Pintilii după UTA – FCSB 2-1: „I-am zis şi lui MM

Gigi Becali a dat un tun financiar de 13 milioane de euro

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Ce le-a cerut Gigi Becali lui Elias Charalambous şi lui Mihai Pintilii după UTA – FCSB 2-1. Patronul roş-albaştrilor nu a fost atât de supărat după ce echipa lui a pierdut cu UTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea ca cei doi să lase invenţiile şi să revină la vechiul sistem.

Ce le-a cerut Gigi Becali lui Elias Charalambous şi lui Mihai Pintilii după UTA – FCSB 2-1

Nu este supărare, probabil că a schimbat sistemul (n.r.: Charalambous). O să revină la sistemul de dinainte. Eu zic că a jucat 4-2-3-1. Şi eu nu înţelegeam ce se întâmplă şi de ce la centrul terenului era prea liber. I-am zis lui MM, cum au cornere cu noi? Era prea liber la mijlocul terenului, Djokovic e inter. Ei au zis ‘hai să facem noi acum o invenţie’. Haralamb şi Pinti au făcut şi au văzut că nu merge. Eu o să îi rog să lase invenţiile şi să revină la vechiul sistem”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Becali a spus că nu a avut timp să îl vadă pe Ngezana, care a debutat astăzi într-un meci oficial pentru FCSB.

UTA – FCSB 2-1. Echipa lui Charalambous, prima înfrângere din acest campionat

UTA – FCSB 2-1. Prima înfrângere pentru echipa lui Elias Charalambous în acest campionat. Partida de la Arad a fost un adevărat coşmar pentru liderul Ligii 1.

Reclamă

FCSB a deschis scorul prin Florinel Coman, în minutul 4, şi se părea că va fi o victorie lejeră pentru echipa lui Charalambous. Numai că partida a luat o turnură total neaşteptată. Arădenii au egalat din penalty, iar la finalul primei reprize a fost eliminat Pantea.

UTA a preluat conducerea după golul lui Cooper. Coşmarul a continuat cu accidentarea lui Chiricheş şi eliminarea lui Coman.

Meciul de la Arad a început bine pentru FCSB, care a avut ocazie în minutul 3 şi a deschis scorul prin Florinel Coman în minutul 4. În minutul 9 Olaru a ratat o ocazie uriaşă şi, din acel moment, soarta partidei s-a înclinat în favoarea gazdelor, care au dominat copios liderul din Superligă.

Reclamă 4 / 0/3

Pantea a comis henţ în careu şi arbitrul a acordat un penalti controversat în minutul 13, iar Fabry a transformat în minutul 18, egalând. În minutul 45+4 Alexandru Pantea a primit al doilea galben şi a fost eliminat. În minutul 60 gazdele au trecut în avantaj, prin golul lui Cooper, iar Chiricheş s-a accidentat şi a fost înlocuit. Dezastrul bucureştenilor a fost completat de cartonaşul roşu primit de Florinel Coman, în minutul 83. FCSB a pierdut cu 1-2 la Arad, dar rămâne pe primul loc în clasament, iar UTA, cu 7 puncte, este pe locul 12.

Probleme de lot pentru FCSB înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova

Este dezastru pentru FCSB înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova, din etapa a 8-a a Ligii 1. Elias Charalambous va fi nevoit să improvizeze după ce a suferit pierderi uriaşe în lot. Doi dintre cei mai buni jucători nu vor avea drept de joc.

Florinel Coman şi Alexandru Pantea au primit cartonaşe roşii în disputa UTA – FSCB, scor 2-1, şi sunt out pentru confruntarea din Ghencea. Mai mult decât atât, sunt probleme mari şi cu Vlad Chiricheş!

Partida de la Arad a fost una de coşmar pentru vicecampioana României. Mai întâi, Alexandru Panteaa fost eliminat în prelungirile primei reprize. Tot el a făcut un penalty, din care jucătorii lui Mircea Rednic marcaseră golul de 1-1.

Pe final, Florinel Coman şi-a ieşit din minţi. L-a lovit pe fundaşul central al UTA-ei, bulgarul Marcov, şi a văzut cartonaş roşu. În condiţiile date, cel mai în formă jucător al roş-albaştrilor din acest sezon va rata duelul cu Universitatea Craiova.

Şi Vlad Chiricheş are şanse mici să poată juca împotriva trupei lui Reghecampf. Fundaşul în vârstă de 33 de ani a simţit dureri şi s-a prăbuşit pe teren după un sprint făcut în minutul 74. Internaţionalul român a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a părăsit terenul şchiopătând. Este suspect de ruptură şi poate sta o lungă perioadă în afara terenului.

FCSB – Universitatea Craiova este programat sâmbătă, de la ora 21:45, şi va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. După, jucătorii lui Charalambous mai au două dispute extrem de dificile, cu Farul şi Sepsi!

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia Vezi toate știrile
Citește și