Închide meniul

Dezastru pentru FCSB înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova! Probleme uriaşe de lot pentru Elias Charalambous

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 august 2023, 23:35

Reclamă
Dezastru pentru FCSB înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova! Probleme uriaşe de lot pentru Elias Charalambous

Dezastru pentru FCSB înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova

Lucian Filip, Mihai Pintilii si Elias Charalambous, pe banca lui FCSB / Hepta

Este dezastru pentru FCSB înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova, din etapa a 8-a a Ligii 1. Elias Charalambous va fi nevoit să improvizeze după ce a suferit pierderi uriaşe în lot. Doi dintre cei mai buni jucători nu vor avea drept de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman şi Alexandru Pantea au primit cartonaşe roşii în disputa UTA – FSCB, scor 2-1, şi sunt out pentru confruntarea din Ghencea. Mai mult decât atât, sunt probleme mari şi cu Vlad Chiricheş!

Dezastru pentru FCSB înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova

Partida de la Arad a fost una de coşmar pentru vicecampioana României. Mai întâi, Alexandru Pantea a fost eliminat în prelungirile primei reprize. Tot el a făcut un penalty, din care jucătorii lui Mircea Rednic marcaseră golul de 1-1.

Pe final, Florinel Coman şi-a ieşit din minţi. L-a lovit pe fundaşul central al UTA-ei, bulgarul Marcov, şi a văzut cartonaş roşu. În condiţiile date, cel mai în formă jucător al roş-albaştrilor din acest sezon va rata duelul cu Universitatea Craiova.

Şi Vlad Chiricheş are şanse mici să poată juca împotriva trupei lui Reghecampf. Fundaşul în vârstă de 33 de ani a simţit dureri şi s-a prăbuşit pe teren după un sprint făcut în minutul 74. Internaţionalul român a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a părăsit terenul şchiopătând. Este suspect de ruptură şi poate sta o lungă perioadă în afara terenului.

Reclamă

FCSB – Universitatea Craiova este programat sâmbătă, de la ora 21:45, şi va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. După, jucătorii lui Charalambous mai au două dispute extrem de dificile, cu Farul şi Sepsi!

Alexandru Pantea, eliminat în UTA – FCSB

În minutul 45+4, tânărul fundaş al roş-albaştrilor a fost din nou în centrul atenţiei. A avut o intervenţie ratată de lângă un alt jucător de perspectivă, Rareş Pop. Pantea a încercat să respingă, dar s-a dezechilibrat în săritură şi a respins mingea cu mâna.

„Centralul” Găman nu a stat pe gânduri şi a acordat lovitură liberă pentru UTA. Mai mult, i-a oferit lui Pantea al doilea cartonaş galben şi l-a eliminat. A fost o lovitură importantă primită de liderul Ligii 1, care avea victorii pe linie înaintea disputei cu UTA.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman deschisese scorul încă din minutul 3, dar Fabry a restabilit egalitatea din penalty (18). Mircea Rednic anunţase, chiar înaintea meciului, că FCSB are probleme în defensivă de care speră să profite.

Fază controversată în UTA – FCSB

A fost o fază controversată în meciul UTA – FCSB, din etapa a 7-a a Ligii 1. George Găman a decis să le acorde penalty arădenilor lui Mircea Rednic, după o intervenţie în propriul careu al lui Alexandru Pantea.

În minutul 13, mingea a ajuns la Albert Stahl care nu a stat pe gânduri şi a şutat violent. Pantea a respins in extremis din faţa porţii şi jocul a fost lăsat să continue, chiar dacă jucătorii şi fanii gazdelor au cerut lovitură de la 11 metri.

În cele din urmă, Stahl a încercat să înscrie ca Diego Armando Maradona, cu mâna, şi a primit cartonaş galben. „Centralul” partidei a aşteptat o decizie din cabina VAR şi a fost sfătuit să revină faza iniţială.

George Găman s-a dus la marginea terenului şi a fost nevoit să aştepte, din cauza faptului că sistemul VAR nu funcţiona. După câteva zeci de secunde, au apărut imaginile pe ecran şi a revăzut intervenţia lui Pantea. A urmărit mai multe reluări şi a decis să acorde penalty pentru UTA.

Hotărârea lui Găman i-a surprins pe comentatorii partidei. „Eu nu aş fi dat!”, a concluzionat unul dintre ei. George Găman i-a acordat şi cartonaş galben lui Pantea, considerând că acesta a făcut henţ. Pantea provocase un penalty şi în meciul Nordsjaelland – FCSB, care a dus la eliminarea roş-albaştrilor din UEFA Conference League.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și