Închide meniul

Ce mesaj le-a transmis Gică Hagi jucătorilor săi, la pauza duelului cu FCSB: „Asta le-am spus!”

Viviana Moraru Publicat: 23 mai 2023, 22:28

Reclamă
Ce mesaj le-a transmis Gică Hagi jucătorilor săi, la pauza duelului cu FCSB: „Asta le-am spus!

Ce mesaj le-a transmis Gică Hagi jucătorilor săi, la pauza duelului cu FCSB

Gică Hagi, în timpul unui meci la Farul/ Hepta

S-a aflat ce mesaj le-a transmis Gică Hagi jucătorilor săi, la pauza duelului cu FCSB. „Regele” susţine că i-a îndemnat pe aceştia să se liniştească, pentru a putea aborda cu calm a doua repriză. De asemenea, managerul de la Farul a declarat că atacanţii săi nu urcau destul, lucru pe care l-a reglat după cele 15 minute de pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a devenit campioana acestui sezon de Liga 1, după victoria cu FCSB, de la Ovidiu. Constănţenii au reuşit să revină spectaculos şi să învingă cu 3-2, după ce au fost conduşi cu 2-0 de către roş-albaştrii.

Ce mesaj le-a transmis Gică Hagi jucătorilor săi, la pauza duelului cu FCSB

Gică Hagi a dezvăluit că în primele cinci minute din pauză, nu intră în vestiar la jucătorii săi, ci îi lasă să se liniştească, timp în care el discută cu staff-ul său.

Ulterior, „Regele” a declarat că a mers la jucătorii săi, şi le-a transmis, în special atacanţilor, să nu mai coboare atât de mult, pentru că astfel nu pot fi periculoşi.

Dacă vă uitați pe imagini le-am zis să continue, să aibă încredere în ei. Tot timpul, mental, trebuie să rămâi conectat la obiectivul pe care îl ai, 3 puncte. La pauză asta le-am spus, eu nu intru în primele 5 minute în vestiar. Stau cu staff-ul și vorbesc ce e de făcut.

Reclamă

După intru eu și le zic ce trebuie să facem. Dădusem gol, era un lucru pozitiv. Au discutat între ei, am intrat și le-am spus să se liniștească. Atacanții noștri coborau prea mult în prima repriză.

De asta nu am fost periculoși. La pauza am reglat lucrul ăsta. Le-am spus să stea mai bine între linii și să combine mai mult”, a declarat Gică Hagi, conform digisport.ro.

Gică Hagi spune că orice jucător de la Farul e de vânzare!

Campion al României cu Farul, Gică Hagi şi-a stabilit obiectivul campaniei de transferuri. Gică Hagi spune că orice jucător de la Farul e de vânzare pentru o sumă care să fie benefică pentru club.

Reclamă 4 / 0/3

„Mai avem un meci de jucat și apoi e vacanță până pe 14 iunie. Bineînțeles, plănuim în acest timp, ce ieșiri, ce intrări o să fie (n.r. – transferuri de jucători) și lotul pentru preliminarii în Europa și campionatul care vine.

Vrem să avem o echipă mai competitivă decât anul ăsta, pentru că trebuie să facem anumite lucruri. Ce văd eu, avem nevoie de jucători cu experiență europeană, care să ne facă și mai buni.

Cu siguranță, am lucrat (n.r. – pentru transferuri), știm, sunt opțiuni. Vedem ce o să fie, trebuie să avem alternativă pentru tot. Trebuie să avem mai mulți jucători pe post.

(n.r. – Orice jucător e de vânzare?) Depinde de ofertă! De ce nu? Piața așa e! Dacă pleacă un jucător, tot ce faci e ca să fii mai bun. Nu trebuie să facem o mutare care să ne slăbească!”, a declarat Gică Hagi pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și