Închide meniul

Gică Hagi spune că orice jucător de la Farul e de vânzare! Care e ţinta „Regelui” în campania de transferuri

Bogdan Stănescu Publicat: 23 mai 2023, 8:24

Reclamă
Gică Hagi spune că orice jucător de la Farul e de vânzare! Care e ţinta Regelui” în campania de transferuri

Gică Hagi spune că orice jucător de la Farul e de vânzare!

Gică Hagi, într-o conferinţă de presă / Hepta

Campion al României cu Farul, Gică Hagi şi-a stabilit obiectivul campaniei de transferuri. Gică Hagi spune că orice jucător de la Farul e de vânzare pentru o sumă care să fie benefică pentru club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Regele” a dezvăluit că ţinta campaniei este să facă o echipă şi mai bună pentru Liga Campionilor.

Gică Hagi spune că orice jucător de la Farul e de vânzare!

Gică Hagi ţinteşte achiziţionarea unor jucători cu experienţă, cu care să atace calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Mai avem un meci de jucat și apoi e vacanță până pe 14 iunie. Bineînțeles, plănuim în acest timp, ce ieșiri, ce intrări o să fie (n.r. – transferuri de jucători) și lotul pentru preliminarii în Europa și campionatul care vine.

Vrem să avem o echipă mai competitivă decât anul ăsta, pentru că trebuie să facem anumite lucruri. Ce văd eu, avem nevoie de jucători cu experiență europeană, care să ne facă și mai buni.

Reclamă

Vom completa lotul cu jucători care să ne aducă ceva în plus. Putem să luăm și jucători tineri și foarte tineri, dar trei-patru transferuri trebuie să fie jucători cu experiență în Europa.

Reprezentăm România în Europa și de ce să nu ne gândim că se poate și, dacă jucăm bine, putem să eliminăm echipe puternice.

Cu siguranță, am lucrat (n.r. – pentru transferuri), știm, sunt opțiuni. Vedem ce o să fie, trebuie să avem alternativă pentru tot. Trebuie să avem mai mulți jucători pe post.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. – Orice jucător e de vânzare?) Depinde de ofertă! De ce nu? Piața așa e! Dacă pleacă un jucător, tot ce faci e ca să fii mai bun. Nu trebuie să facem o mutare care să ne slăbească!”, a declarat Gică Hagi pentru digisport.ro.

Planul uriaş al lui Gică Hagi, după ce a câştigat titlul cu Farul

Filosofia ar fi să jucăm în Champions League şi să facem un club mare la Constanţa. Acesta e marele vis şi e greu de crezut că Gica (n.r. – Hagi) îl va abandona, doar dacă vine o ofertă de nerefuzat. Ce a avut de demonstrat la nivel de antrenorat, la nivel de club, a demonstrat.

Ar fi o provocare şi pentru Gică să antreneze o echipă mare. Gică Hagi a fost cel mai mare jucător român şi este în devenire să fie ţi cel mai mare antrenor român. Jucătorii îl acceptă sau, aşa cum spuneau şi rivalii, îl respectă pe Gică Hagi şi lucrul acesta e un avantaj fantastic. Gică este un model pentru ei. Cert e că şi noi trebuie să ne întărim. Trebuie să arătăm bine în Europa”, a spus Ciprian Marica în exclusivitate pentru AS.ro.

Am ridicat ştacheta. Am pornit acum 2 ani de zile la un proiect pe 5 ani de zile şi ne doream să ajungem aici. Nu ne-am gândit că atât de repede. Lucrul ăsta nu face altceva decât să ne oblige să ridicăm nivelul, să menţinem nivelul ăsta ridicat. Este un campionat, asa cum îmi spuneau prietenii si spune mai toată lumea, meritat. De mult n-am mai auzit oamenii spunând: ‘Bă, e un titlu meritat‘”, a mai spus Marica.

Gică Hagi, aşa cum nu l-ai mai văzut! „Regele” a dansat ca în tinereţe la petrecerea de titlu a Farului

Gică Hagi, aşa cum nu l-ai mai văzut după ce Farul a devenit campioana României. „Regele” a dat tonul distracţiei la petrecerea de titlu într-un club de la malul mării. Au fost imagini de colecţie cu cel care este patron şi manager tehnic la echipa care a învins-o pe FCSB, scor 3-2.

Hagi nu a mai ţinut cont de nimic şi a fost one-man show la sărbătoarea Farului. Mai întâi i-a mulţumit soţiei lui, Marilena, pentru faptul că l-a susţinut în proiectul Academiei. „M-a lăsat să cheltui bani, mulţi bani”, a spus cel mai bun marcator din istoria naţionalei României. El a intrat cu soţia lui pe teren, în momentul în care a primit medalia de campion.

Gică Hagi a făcut spectacol la petrecere. Nu s-a ferit nici de dansurile din buric, pe ritmuri arăbeşti. „Regele” a atras toate privirile.

Reclamă

Hagi a avut alături un cunoscut cântăreţ de muzică grecească. A luat microfonul, iar imaginile au devenit virale.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” 12:12 „Mulțumesc!” Fatih Terim, prima reacţie după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea de la Panathinaikos Vezi toate știrile
Citește și