Închide meniul
NEWS ALERT

OFICIAL! Marius Croitoru este noul antrenor de la FC Argeş

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 octombrie 2022, 15:53

OFICIAL! Marius Croitoru este noul antrenor de la FC Argeş

Marius Croitoru a semnat cu FC Argeş

Marius Croitoru este noul antrenor de la FC Argeş

  • Marius Croitoru este noul antrenor de la FC Argeş
  • Anunţul momentului în Liga 1

Marius Croitoru este noul antrenor de la FC Argeş. Fostul antrenor de la FC U Craiova 1948 a bătut palma cu clubul din Trivale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru revine în Liga 1, la mai puţin de două săptămâni după ce s-a despărţit de FC U Craiova. Tehnicianul i-a luat locul lui Andrei Prepeliţă la FC Argeş.

Marius Croitoru este noul antrenor de la FC Argeş

Marius Croitoru s-a înţeles cu FC Argeş, scrie gsp.ro. FC Argeş a făcut anunţul oficial pe site-ul oficial.

Reclamă

„Clubul FC Argeș și Marius Croitoru au ajuns la un acord pentru postul de antrenor al grupării din Trivale. Tehnicianul în vârstă de 42 de ani va fi prezentat oficial joi, 27 octombrie 2022, la ora 11.00, în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc în sala de ședințe a Primăriei Pitești”,  este anunţul făcut de piteşteni.

Adrian Mititelu l-a distrus pe Marius Croitoru: „Am dat echipa pe mâna unor nepricepuți!”

Adrian Mititelu l-a criticat pe Marius Croitoru, fostul antrenorul al FC U Craiova 1948. Afaceristul încă e supărat pe tehnician și îl acuză că a lăsat echipa în prăpastie. Mititelu nu i-a iertat nici pe ultrașii olteni, care îl susțineau pe Croitoru.

Reclamă

„Ăsta e fotbalul, încă suferim mult. Adevărul este că ar trebui să-i puneți întrebări lui Croitoru, el a avut echipa asta pe mână și a lăsat-o cum a lăsat-o. Cred că echipa își va reveni. Echipa nu are energie. Nu știu ce antrenamente s-au făcut, echipa nu poate să alerge. Jucătorii se sufocă. Asta se întâmplă când dai echipa pe mâna unor oameni care nu au experiență și trăiesc din basme și din lauda presei. Eu am greșit că am dat echipa pe mâna unor nepricepuți. Ne-a lăsat în genunchi, însă ne vom ridica.

Actuala conducere tehnică are un mandat interimar de o săptămână, două, trei. Încercăm să găsim soluții. Trebuie să găsesc soluția cea mai bună. Ce am vrut eu să aduc nu se poate acum. E chestie de încredere a mea.

Omul care a fost zeificat de galerie… acum tot noi suntem vinovați. Vine galeria și ne înjură, ne amenință. E zeul lor, păi vorbiți, bă, cu zeul vostru pe care l-ați zeificat și cu care făceați grătare pe acasă. Vorbiți cu el, întrebați-l pe el de ce echipa nu poate să alerge. Nu vor? Părerea mea că ne fac mai mult rău suporterii acum. Am înțeles, nu le place echipa, nu mai cred în ei. Stați acasă, nu mai veniți. Mă refer la cei care ne fac mercenari și nebuni. Jucătorii n-au putut să alerge, ăsta e motivul, pentru că au fost antrenamente care n-aveau nicio legătură cu randamentul unei echipe.

Reclamă 4 / 0/3

Este pregătirea lui Croitoru, începută în vară. Modul lui de a antrena echipa, câte 3 ore pe zi, ținut în picioare o oră și jumătate pe zi, toți. Ăsta e modul lui. De-asta echipa a ajuns aici. Nu din cauza mea sau din cauza jucătorilor. Sunte aceiași jucători, sunt cu toții profesioniști, dar nu pot. Acum se lucrează ca echipa să fie adusă pe linia de plutire, ăsta e adevărul. Prin ceea ce fac suporterii acum, ne fac un mare rău. Eu am primit acum 100 de amenințări pe Facebook, nu se poate așa ceva.

Ce săi îi fac lui Croitoru? I-am dat mână liberă, i-am dat cât a vrut el salariu, i-am dat bani la semnătură, l-am adus, i-am făcut toate poftele. El singur a plecat, a zis ‘domne, nu mai am nicio soluție’. Probabil că el știa, nu știam de ce a spus chestia asta. Pe mine mă înjurau (n.r. -suporterii) și pe el în ridicau. ‘Marius Croitoru și oierul Mititelu’. Vii cu bani, plătești milioane ca să ții steagul sus, și tot tu ești înjurat. Nu se poate, nu mai pot, nu mai am răbdare, nu mai accept. Echipa asta e cea mai ghinionistă echipă. Le-am făcut toate poftele”, a spus Adrian Mititelu.

Marius Croitoru s-a despărțit de FC U Craiova 1948 pe 10 octombrie, după doar câteva luni petrecute în Bănie. De atunci, echipa lui Adrian Mititelu a disputat trei partide, însă n-a obținut niciun succes. În ultimul meci, oltenii au remizat cu Hermannstadt, acasă, 1-1.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Nicolae Dică, gata de o revenire surprinzătoare
Fotbal intern • 15 mart., 8:02
Nicolae Dică, gata de o revenire surprinzătoare: „Rămâne în inima mea!”. Clubul pe care „Nick” vrea să îl antreneze, din nou
Eugen Neagoe, despărţire complicată de actuala echipă după ce a bătut palma pentru revenirea în Liga 1!
Liga 1 • 13 mart., 11:25
Eugen Neagoe, despărţire complicată de actuala echipă după ce a bătut palma pentru revenirea în Liga 1! Ce se întâmplă acum
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!
Eugen Neagoe, conferinţă de presă explozivă! A criticat deschis conducerea
Liga 2 • 7 mart., 19:44
Eugen Neagoe, conferinţă de presă explozivă! A criticat deschis conducerea: „Te antrenezi pe islaz şi vrei să fii FC Barcelona”