Închide meniul

Ce salariu va avea Siyabonga Ngezana la FCSB. Sud-africanul a mai fost dorit de trei echipe

Alex Masgras Publicat: 15 iunie 2023, 21:02

Reclamă
Ce salariu va avea Siyabonga Ngezana la FCSB. Sud-africanul a mai fost dorit de trei echipe

Mesajul primit de Siyanbonga Ngezana, înainte să semneze cu FCSB

Siyabonga Ngezana, în tricoul lui Kaizer Chiefs / ProfiMedia

Ce salariu va avea Siyabonga Ngezana la FCSB. Sud-africanul va evolua în următoarele patru sezoane la formaţia roş-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 25 de ani, Siyabonga Ngezana a mai evoluat până acum doar la Kaizer Chiefs din Africa de Sud.

Ce salariu va avea Siyabonga Ngezana la FCSB. Sud-africanul a mai fost dorit de trei echipe

Potrivit fanatik.ro, Siyabonga Ngezana va avea un salariu de 10.000 de euro pe lună. Gigi Becali a plătit 1 milion de euro pentru transferul lui Ngezana de la Kaizer Chiefs.

Siyabonga Ngezana a ales să vină la FCSB, chiar dacă a mai avut trei oferte de la echipe cu pretenţii de Liga Campionilor. Potrivit sursei mai sus menţionate, fundaşul sud-african s-a mai aflat în atenţia cluburilor Ferencvaros, FC Midtjylland şi Sheriff Tiraspol.

Venirea lui Siyabonga Ngezana a fost anunţată la scurt timp după ce FCSB s-a despărţit de fundaşii Iulian Cristea şi Joonas Tamm. Gigi Becali a anunţat întăriri în apărare, în speranţa că FCSB nu va mai rata titlul sezonul viitor.

Reclamă

Transferul la FCSB reprezintă prima aventură a lui Siyabonga Ngezana în afara Africii de Sud. Până acum, fundaşul central a evoluat numai la formaţia Kaizer Chiefs.

În ultimul sezon, el a evoluat în 23 de partide în toate competiţiile şi a marcat 2 goluri. În total, el are 123 de meciuri disputate pentru Kaizer Chiefs şi a marcat 6 goluri.

La nivel de echipa naţională, el are o selecţie la reprezentativa U20 a Africii de Sud şi alte patru la naţionala U23.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, mesaj categoric pentru Dan Şucu: „E greu să te lupţi cu mine!”

Gigi Becali a transmis un mesaj categoric pentru Dan Şucu. Patronul de la FCSB este convins că Rapid nu va avea şanse la titlu, în sezonul viitor, în ciuda investiţiilor pe care sunt pregătiţi să le face oficialii clubului de sub Grant.

Rapid a oficializat patru transferuri până în acest moment, doi dintre jucătorii aduşi fiind Răzvan Oaidă şi Iulian Cristea, jucători plecaţi de la FCSB în această vară.

Gigi Becali susţine că Rapid nu se poate lupta pentru titlul din Liga 1, după ce a transferat doi jucători pe care el i-a dat afară. Latifundiarul din Pipera a mai declarat că Dan Şucu nu are experinţa necesară în fotbal, pentru a putea face performanţă.

„Anul ăsta, nu (n.r.- dacă Rapid are șanse la titlu)! Ne luptăm acolo, dar ia doi jucători pe care i-am lăsat eu. Mai greu să te lupți cu mine când iei doi jucători pe care eu îi las. În plus, eu am 20 de ani în fotbal, el este de un an (n.r.- Dan Șucu).

În fotbal sunt multe hiene, e mai greu. Trebuie să fii foarte atent. Bine, e greu să ciupești bani de la Șucu, pentru că el nu dă. (n.r.- despre investițiile promise la Rapid) 25 de milioane în următorii 10 ani (n.r.- râde)? Cum 25 de milioane? Văd că i-a luat gratis pe Oaidă, pe Cristea…”, a declarat Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei Vezi toate știrile
Citește și