Închide meniul

Suma plătită de FCSB pentru Siyabonga Ngezana. Pe ce perioadă a semnat sud-africanul

Alex Masgras Publicat: 15 iunie 2023, 16:48

Reclamă
Suma plătită de FCSB pentru Siyabonga Ngezana. Pe ce perioadă a semnat sud-africanul

Suma plătită de FCSB pentru Siyabonga Ngezana

Gigi Becali / Hepta

Suma plătită de FCSB pentru Siyabonga Ngezana. Sud-africanul de 25 de ani este cel mai recent transfer al echipei lui Gigi Becali. Impresarul Florin Vulturar a dezvăluit suma de transfer a fundaşului central şi durata contractului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Siyabonga Ngezana a fost adus de FCSB de la Kaizer Chiefs, transfer confirmat şi de Gigi Becali.

Suma plătită de FCSB pentru Siyabonga Ngezana. Pe cât a semnat sud-africanul

Potrivit lui Florin Vulturar, suma de transfer este între 700-800 de mii de euro, iar contractul se întinde pe o durată de patru ani.

„(n.r. cât a costat transferul lui Siyabonga Ngezana?) Aproape un milion de euro. Între 700 și 800 de mii de euro. Este un fundaș foarte puternic, rapid, cu calitate foarte bună. Contractul este pe patru ani”, a declarat Florin Vulturar, pentru Playsport.

Aducerea lui Siyabonga Ngezana a fost confirmată şi de Gigi Becali, potrivit sursei mai sus menţionate: „E adevărat. E adus pe sumă de transfer”.

Reclamă

Transferul la FCSB reprezintă prima aventură a lui Siyabonga Ngezana în afara Africii de Sud. Până acum, fundaşul central a evoluat numai la formaţia Kaizer Chiefs.

În ultimul sezon, el a evoluat în 23 de partide în toate competiţiile şi a marcat 2 goluri. În total, el are 123 de meciuri disputate pentru Kaizer Chiefs şi a marcat 6 goluri.

La nivel de echipa naţională, el are o selecţie la reprezentativa U20 a Africii de Sud şi alte patru la naţionala U23.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, mesaj categoric pentru Dan Şucu: „E greu să te lupţi cu mine!”

Gigi Becali a transmis un mesaj categoric pentru Dan Şucu. Patronul de la FCSB este convins că Rapid nu va avea şanse la titlu, în sezonul viitor, în ciuda investiţiilor pe care sunt pregătiţi să le face oficialii clubului de sub Grant.

Rapid a oficializat patru transferuri până în acest moment, doi dintre jucătorii aduşi fiind Răzvan Oaidă şi Iulian Cristea, jucători plecaţi de la FCSB în această vară.

Gigi Becali susţine că Rapid nu se poate lupta pentru titlul din Liga 1, după ce a transferat doi jucători pe care el i-a dat afară. Latifundiarul din Pipera a mai declarat că Dan Şucu nu are experinţa necesară în fotbal, pentru a putea face performanţă.

„Anul ăsta, nu (n.r.- dacă Rapid are șanse la titlu)! Ne luptăm acolo, dar ia doi jucători pe care i-am lăsat eu. Mai greu să te lupți cu mine când iei doi jucători pe care eu îi las. În plus, eu am 20 de ani în fotbal, el este de un an (n.r.- Dan Șucu).

În fotbal sunt multe hiene, e mai greu. Trebuie să fii foarte atent. Bine, e greu să ciupești bani de la Șucu, pentru că el nu dă. (n.r.- despre investițiile promise la Rapid) 25 de milioane în următorii 10 ani (n.r.- râde)? Cum 25 de milioane? Văd că i-a luat gratis pe Oaidă, pe Cristea…”, a declarat Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și