Închide meniul

Ce se întâmplă cu Antonio Sefer. Care sunt şansele ca jucătorul Rapidului să se transfere la Zulte Waregem

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 ianuarie 2023, 18:03

Ce se întâmplă cu Antonio Sefer. Care sunt şansele ca jucătorul Rapidului să se transfere la Zulte Waregem

Ce se întâmplă cu Antonio Sefer. Care sunt şansele ca jucătorul Rapidului să se transfere la Zulte Waregem

Antonio Sefer, dorit în Belgia / Colaj Instagram/Hepta

  • Antonio Sefer, ofertat oficial de Zulte Waregem
  • Ce şanse sunt să plece de la Rapid

S-a aflat ce se întâmplă cu Antonio Sefer, extrema de 22 de ani care a primit o ofertă din Belgia. Jucătorul lui Adi Mutu de la Rapid este dorit de Zulte Waregem.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe adresa clubului din Giuleşti a venit o ofertă oficială de 700.000 de euro pentru jucătorul care este al doilea cel mai bun marcator al echipei. Cinci goluri a înscris Sefer în această ediţie a Ligii 1.

Ce se întâmplă cu Antonio Sefer. Jucătorul Rapidului, ofertat de Zulte Waregem

Potrivit digisport.ro, transferul are numai 1% şanse de reuşită. Totul din cauza salariului pe care i l-au propus belgienii jucătorului care a fost debutat de Edi Iordănescu la naţionala de seniori a României.

Reclamă

Aflată pe loc retrogradabil în Belgia, Zulte Waregem îi oferă lui Sefer 11.000 de euro pe lună. Suma este cu numai 2.000 mai mare decât cea pe care Sefer o încasează, în prezent, la Rapid. Oferta belgienilor nu este nici pe placul şefilor Rapidului, care speră să îl vândă pe Sefer pe mai mulţi bani.

Victor Angelescu şi Dan Şucu nu ar rămâne cu toţi banii. Fostul impresar al mijlocaşului ofensiv, Florin Manea, aşteaptă să primească un procent de 30% din suma de transfer.

Reclamă

Au fost și sunt cluburi interesante de Antonio Sefer. Dacă vor plăti cât cerem noi sunt șanse să plece. Nu pot să vă spun (n.r. – cât cere Rapid). Nu are clauză de reziliere. Sunt negocieri între cluburi.

Există interes. Acum nu știu dacă va fi importantă, dar interes există. (n.r. – Belgia?) Există și din acel campionat interes”, a declarat Victor Angelescu pentru fanatik.ro.

Antonio Sefer a fost pe punctul de a pleca de la Rapid şi în vară. Conducătorii clubului acceptaseră o ofertă de 400.000 de euro de la Hapoel Beer Sheva, dar pretenţiile salariale ale lui Sefer au împiedicat realizarea mutării.

Reclamă 4 / 0/3

Antonio Sefer, adevărul despre negocierile cu Hapoel Beer Sheva

Antonio Sefer a spus, în luna august, adevărul despre negocierile cu Hapoel Beer Sheva. Jucătorul Rapidului spune că transferul său nu a căzut şi i-a luat partea mamei sale, despre care s-a scris că a „blocat” transferul său în Israel.

A fost un meci greu. Am stat în plus la antrenamente. Am reuşit cele trei puncte să le câştigăm. Sunt o echipă foarte bună, care se va bate pentru play-off. Nu ştiu ce a fost la penalty. Dacă aşa a decis, nu am ce să fac. Rapid mereu se bate pentru primul loc.

Nu vreau să mă gândesc la transfer. Încă nu s-a închis transferul la Beer Sheva, aşa cum s-a vehiculat prin presă. Familia mea nu a vorbit nimic cu cei de acolo. S-a scris mult despre mama mea, că ar fi blocat transferul, dar nu este adevărat. Se dă foarte mult în mama.

Adevărat este că am primit mesaje de la antrenorul lui Beer Sheva, care a spus că mă dorește acolo și care a mai precizat că cele două cluburi vor negocia direct și că nu este nevoie de intermediari. Sper să vorbească. Dacă nu, eu o să îmi fac treaba în continuare, Nu au fost discuții legate de sume care să mă privească pe mine. Problemele m-au făcut mai puternic. Mă bucur pentru reuşitele mele”, a declarat Antonio Sefer la digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristi Săpunaru a fost convins să rămână la Rapid
Liga 1 • 26 mart., 18:07
„Mai lipseşte doar semnătura!” Cristi Săpunaru a fost convins. Anunţul momentului despre căpitanul de 39 de ani al Rapidului
Conducerea lui Rapid a reacţionat, după apariţia stenogramelor
Liga 1 • 26 mart., 18:02
„Ne simţim atacaţi, cu adresă”. Conducerea lui Rapid a reacţionat, după apariţia stenogramelor: „Dacă e asta, e o exagerare mare”
A apărut stenograma discuțiilor dintre Daniel Niculae și Liviu Bocciu
Liga 1 • 25 mart., 15:42
A apărut stenograma discuțiilor dintre Daniel Niculae și „Bocciu”! Discuția despre materiale pirotehnice, interceptată
Verdictul lui Dan Alexa, după ce a analizat lupta pentru titlul din Liga 1
Liga 1 • 25 mart., 8:32
Verdictul lui Dan Alexa, după ce a analizat lupta pentru titlul din Liga 1: „Este reţeta succesului!”
Daniel Niculae a făcut anunţul în presa din Portugalia despre transferul lui Albion Rrahmani
Liga 1 • 24 mart., 19:39
Daniel Niculae a făcut anunţul în presa din Portugalia despre transferul lui Albion Rrahmani de la Rapid