Închide meniul

Ce soluţie a găsit FCSB, după ce l-a ratat pe Bogdan Vătăjelu. Anunţul făcut de Mihai Stoica

Alex Masgras Publicat: 24 iunie 2023, 19:44

Reclamă
Ce soluţie a găsit FCSB, după ce l-a ratat pe Bogdan Vătăjelu. Anunţul făcut de Mihai Stoica

Mihai Stoica nu s-a putut abţine după CSKA 1948 Sofia - FCSB 0-1

Mihai Stoica, la finalul unui meci / Profimediaimages

Ce soluţie a găsit FCSB, după ce l-a ratat pe Bogdan Vătăjelu. Fostul fundaş stânga de la Universitatea Craiova, dorit şi de formaţia roş-albastră, a decis să semneze cu U Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a ratat transferul fostului jucător de la Craiova, Mihai Stoica a anunţat ce soluţie are FCSB în această vară.

Ce soluţie a găsit FCSB, după ce l-a ratat pe Bogdan Vătăjelu. Anunţul făcut de Mihai Stoica

FCSB vrea să întărească lotul pentru sezonul viitor, după ce a ratat din nou titlul în Liga 1. Bogdan Vătăjelu era un jucător de care FCSB era interesată, dar formaţia roş-albastră trebuie să se reorienteze, după ce acesta a semnat cu U Cluj.

Printre variantele celor de la FCSB se numără Ionuţ Panţîru, jucător revenit după o perioadă lungă în care a fost accidentat. Cu toate acestea, Mihai Stoica a anunţat că îşi doreşte un jucător din prima ligă care nu evoluează pe acest post, dar rămâne de văzut dacă Gigi Becali îşi va da acordul.

„Eu am în minte altceva. E un jucător care nu joacă fundaş stânga, dar să vedem dacă va merge Gigi în direcţia aia. E de la noi din campionat. Nu are sens să pronunţ numele, dar eu aşa o văd.

Reclamă

Ne-ar trebui totuşi un fundaş stânga care să poată să-l înlocuiască pe Radunovic, dar pentru noi meciul cu Anderlecht va fi un test în primul rând pentru Panţîru, dacă duce la nivelul asta şi cum duce”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Bogdan Vătăjelu a semnat cu U Cluj! Anunţul oficial al „şepcilor roşii”

Bogdan Vătăjelu a semnat cu U Cluj. Anunţul oficial a fost făcut de „şepcile roşii” în cursul zilei de sâmbătă, prin intermediul reţelelor sociale.

Dorit în această vară şi de FCSB, Bogdan Vătăjelu a ales să semneze cu finalista Cupei României din sezonul trecut. De asemenea, Bogdan Vătăjelu a fost dorit şi de Abha, din Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

„Am mutat din nou pe piața transferurilor și l-am adus pe Cluj Arena pe unul dintre cei mai valoroși fundași stânga din Superliga. Bogdan Vătăjelu este, începând de astăzi, jucătorul echipei noastre.

Bine ai venit la ’U’, Bogdan”, au anunţat cei de la U Cluj, pe Facebook.

Vătăjelu a plecat în Cehia în 2017 tot de la Universitatea Craiova, atunci când cehii au plătit 1,3 milioane pentru transferul său. În perioada petrecută la Sparta Praga, înainte de a reveni la Craiova, el a fost împrumutat în a doua parte a sezonului 2018/19 la Jablonec.

Bogdan Vătăjelu, cotat la 550.000 de euro, a mai evoluat în cariera sa la FCSB 2, Râmnicu Vâlcea şi Metalul Reşiţa, înainte de a ajunge la Craiova.

În total, el are 190 de meciuri disputate în tricoul Universităţii Craiova, formaţie alături de care a câştigat Cupa şi Supercupa României în urmă cu doi ani. În total, el are 236 de meciuri pentru olteni, marcând 13 goluri şi oferind 16 pase de gol în această perioadă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și