Închide meniul

Cei doi jucători care revin în lotul FCSB-ului la derby-ul cu Universitatea Craiova! Întăriri pentru Mihai Pintilii

Cosmin Cioboată Publicat: 13 februarie 2023, 19:59

Reclamă
Cei doi jucători care revin în lotul FCSB-ului la derby-ul cu Universitatea Craiova! Întăriri pentru Mihai Pintilii

Mihai Pintilii a fost desemnat antrenorul etapez

Mihai Pintilii este delegat la FCSB / Antena Sport

Cei doi jucători care revin în lotul FCSB-ului la derby-ul cu Universitatea Craiova sunt Octavian Popescu și Joyskim Dawa. Cei doi fotbaliști ai vicecampioanei României au lipsit la ultima partidă din Liga 1, câștigată în fața lui FC Voluntari, cu 2-1. Pentru formația pregătită „din umbră” de Mihai Pintilii urmează duelul „de foc” cu Universitatea Craiova, de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova, din runda a 26-a din Liga 1, se va disputa pe 19 februarie, de la ora 20:00, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cei doi jucători care revin în lotul FCSB-ului la derby-ul cu Universitatea Craiova

Mihai Pintilii și Leo Strizu au motive de bucurie, înaintea partidei cu oltenii. Octavian Popescu și Joyskim Dawa vor reveni în lotul FCSB-ului la meciul cu trupa lui Eugen Neagoe.

Popescu a fost suspendat la partida cu FC Voluntari, din cauza cumulului de cartonașe galbene. „Perla” lui Gigi Becali a primit ultimul avertisment pe finalul derby-ului cu CFR Cluj, din Gruia, după ce s-a dus să salute galeria FCSB-ului.

De cealaltă parte, Joyskim Dawa a fost indisponibil pentru partida cu ilfovenii din cauza unor probleme personale. Socrul lui Dawa a decedat, iar fundașul camerunez a plecat de urgență din țară pentru a fi alături de soția sa.

Reclamă

Rămâne de văzut dacă Dawa va fi folosit în meciul cu Universitatea Craiova, ținând cont că a intrat în dizgrațiile lui Gigi Becali, după ultimele prestații modeste.

Joyskim Dawa n-a jucat nici în meciul cu CFR Cluj, din etapa a 25-a, ca urmare a eliminării din duelul cu Farul Constanța.

Mihai Pintilii nu are parte însă doar de vești bune. Darius Olaru a luat cartonaș galben în partida cu FC Voluntari, de duminică, și va fi suspendat contra Universității Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a urcat pe locul 3 în Liga 1, peste Rapid. Roș-albaștrii s-au apropiat la 5 puncte de liderul Farul.

Darius Olaru a început să plângă, după ce a luat cartonaş galben

Darius Olaru a început să plângă, după ce a luat cartonaş galben în minutul al 5-lea de prelungire al partidei de la Voluntari şi nu va putea juca cu Universitatea Craiova. Olaru a văzut cartonaşul galben după ce a întârziat executarea unei lovituri libere.

Olaru va fi marele absent al derby-ului cu Universitatea Craiova. Căpitanul de la FCSB a primit al patrulea cartonaş galben din acest sezon şi va fi suspendat.

După fluierul final al partidei, Darius Olaru a fost surprins în timp ce plângea, chiar dacă Mihai Pintilii a încercat să îl consoleze.

Nu este prima dată când Darius Olaru primeşte cartonaş galben în minutele de prelungiri. La partida cu Viking, din preliminariile Conference League, Olaru a văzut cartonaşul galben tot în minutul 5 al prelungirilor şi a fost suspendat pentru meciul următor.

Malcom Edjouma riscă să nu joace în FCSB – Universitatea Craiova

Malcom Edjouma riscă să nu joace în FCSB – Universitatea Craiova în cazul în care Comisia de Disciplină şi Etică din cadrul FRF se va autosesiza şi va decide suspendarea lui pe baza imaginilor video. FCSB l-a pierdut şi pe Darius Olaru pentru derby-ul cu oltenii, după ce a luat cartonaş galben şi va fi suspendat.

Reclamă

Malcom Edjouma a fost protagonistul unei intrări groaznice la finalul partidei pe care FCSB a câştigat-o în deplasarea de la FC Voluntari, scor 2-1.

Conform regulamentului, Comisia de Disciplină şi Etică se poate sesiza în cazul lui Edjouma, chiar dacă arbitrul Radu Petrescu nu l-a eliminat pe mijlocaşul de la FCSB şi i-a acordat doar cartonaşul galben.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:20 Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!” 0:00 VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului 11
mai
23:50
VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei
11
mai
23:35
VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY
11
mai
23:21
Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană
11
mai
23:12
„Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!”
11
mai
23:12
Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!”
11
mai
22:49
FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă
11
mai
22:36
Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!”
11
mai
22:23
Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus
Vezi toate știrile
Citește și