Închide meniul

Cel mai bun prim 11 din Liga 1, la final de an! Basarab Panduru şi-a ales favoriţii! CFR Cluj, cei mai mulţi reprezentanţi

Viviana Moraru Publicat: 27 decembrie 2022, 10:55

Reclamă
Cel mai bun prim 11 din Liga 1, la final de an! Basarab Panduru şi-a ales favoriţii! CFR Cluj, cei mai mulţi reprezentanţi

Cel mai bun prim 11 din Liga 1, la final de an Alegerile lui Basarab Panduru

Jucătorii de la CFR Cluj, în timpul unui meci / Hepta

Basarab Panduru a alcătuit cel mai bun prim 11 din Liga 1, la final de an. Fostul internaţional şi-a ales favoriţii, campioana CFR Cluj fiind echipa cu cei mai mulţi reprezentanţi în echipa ideală din 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a încheiat anul pe primul loc, cu un singur punct peste rivala CFR Cluj. Podiumul este completat de FCSB, roş-albaştrii fiind la egalitate de puncte cu Rapidul lui Adrian Mutu, ambele având 38 de puncte.

Cel mai bun prim 11 din Liga 1, la final de an! Preferinţele lui Basarab Panduru

Basarab Panduru a inclus 4 jucători de la campioana CFR Cluj, în echipa ideală a anului 2022. Portarul Scuffet, fundaşii Burcă şi Manea şi mijlocaşul Boateng l-au impresionat pe fostul internaţional, în timp ce de la FCSB a ales doar un singur jucător, Darius Olaru.

Mai mult decât atât, Panduru nu l-a inclus în primul 11 ideal pe Andrei Cordea, ci l-a ales în locul său pe rapidistul Antonio Sefer.

„Prin ce a făcut de când a venit, Scuffet e interesant. Pentru prima dată, mi se pare că CFR are un portar care îţi dă siguranţă.

Reclamă

Mă bucur pentru Butean, Tofan e căpitanul lui FC Argeş, dar Manea e mai bun. Toţi sunt buni, şi Radunovic, deşi tot timpul am impresia că ar putea mai mult, şi Junior Morais, şi Camora, parcă l-aş pune pe Bancu”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

În privinţa fundaşilor centrali, fostul internaţional nu a stat pe gânduri: „Unul e Burcă şi celălalt e Săpunaru”. Fără reţineri l-a ales şi pe Nana Boateng, ca mijlocaş la închidere: „Închizător Boateng, e cel mai bun”.

Basarab Panduru a ales doar un jucător de la FCSB, în primul 11 ideal din Liga 1

Totodată, alături de Darius Olaru la mijlocul terenul a ales un jucător de la Universitatea Craiova, care a impresionat în acest sezon: „Creţu este unul dintre cei mai constanţi şi buni jucători de la Craiova, aş merge pe el şi Olaru”.

Reclamă 4 / 0/3

În atac, Basarab Panduru mizează pe doi jucători care au dus-o pe Farul pe primul loc, dar şi pe un tânăr cu potenţial de la Rapid: „Cordea e bun, dar aici l-aş pune pe Sefer, pentru că Sefer este alt Sefer decât anul trecut, e un Sefer care dă goluri, are un viitor bun.

Pitu e jucătorul care a crescut cel mai mult în acest sezon, pentru tot ce a făcut anul ăsta, Pitu, vreau să aibă încredere în continuare, să se dezolte în bine.

Pentru reinventarea lui, chiar dacă nu sunt de acord mereu cu ce joacă, anul ăsta parcă a fost bun Alibec”, a concluzionat Basarab Panduru, pentru aceeaşi sursă menţionată mai sus.

Cel mai bun prim 11 din Liga 1, la final de 2022, în opinia lui Basarab Panduru:

  • Scuffet (CFR) – Manea (CFR), Burcă (CFR), Săpunaru (Rapid), Bancu (U Craiova) – Olaru (FCSB), Boateng (CFR), Creţu (U Craiova) – Sefer (Rapid), Alibec (Farul), Pitu (Farul)

Liga 1 a intrat în pauză, şi se va relua la sfârşitul lunii ianuarie. Derby-ul pentru primul loc, Farul – CFR Cluj, va ţine capul de afiş în prima etapă din 2023.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și