Închide meniul

CFR Cluj a încercat lovitura verii. Roberto de Zerbi, pe lista lui Neluţu Varga, pentru a-l înlocui pe Dan Petrescu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 iulie 2022, 16:25

CFR Cluj a încercat lovitura verii. Roberto de Zerbi, pe lista lui Neluţu Varga, pentru a-l înlocui pe Dan Petrescu

Dan Petrescu, nemulţumit de arbitraj după FC Botoşani - CFR Cluj 1-1

Dan Petrescu, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Profimedia

CFR Cluj l-a avut în vizor pe Roberto de Zerbi, pentru a-l înlocui pe Dan Petrescu. După eliminarea ruşinoasă din preliminariile Champions League, conducerea campioanei s-au orietnat spre antrenorul italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a fost eliminată dramatic de Pyunik Erevan. Campioana României nu a reuşit să se impună în nicio partidă cu armenii, după 0-0 în tur, şi 2-2 în retur, fiind învinşi după loviturile de departajare.

CFR Cluj a încercat să-l adzcă pe Roberto de Zerbi, în locul lui Dan Petrescu

Conducerea lui CFR Cluj a fost nemulţumită de rezultatul dezastruos obţinut de CFR Cluj, în dubla din preliminariile Champions League. Astfel, Neluţu Varga a încercat lovitura verii şi Roberto de Zerbi a fost contactat de oficialii ardeleni, anunţă gsp.ro.

Antrenorul italian a refuzat oferta venită de la CFR Cluj, pe motiv că în acest punct al carierei, nu-şi doreşte să antreneze în Liga 1. De Zerbi a rămas liber de contract, după despărţirea de Şahtior Doneţk, pe care a antrenat-o până în urmă cu o săptămână. Pe banca ucrainenilor, italianul a petrecut un sezon, reuşind să califice echipa în grupele Campions league, după o dublă „de foc” cu Monaco.

Roberto de Zerbi s-a remarcat în cei trei ani în care a antrenat-o pe Sassuolo. Între 2018-2021, la echipa de Serie A, de Zerbi a mizat pe un stil ofensiv, plăcut de fani. Totodată, antrenorul în vârstă de 43 de ani a fost şi în atenţia Barcelonei, directorul sportiv al „catalanilor” confirmând interesul pentru italian.

Reclamă

Ca jucător, acesta a fost măcinat de accidentări, în momentul când a ajuns la Napoli. La CFR Cluj, italianul a evoluat timp de 2 sezoane şi jumătate, între februarie 2010 şi iulie 2012, devenind rapid unul dintre cei mai importanţi jucători din cadrul lotului.

Neluţu Vaga l-a sunat pe Mirel Rădoi după miezul nopţii

Neluţu Vaga l-a sunat pe Mirel Rădoi după ce CFR Cluj a fost eliminată de Pyunik în turul 1 preliminar al UEFA Champions League. Patronul campioanei României i-a propus fostului selecţioner să îl înlocuiască pe Dan Petrescu.

Potrivit fanatik.ro, Neluţu Varga şi Mirel Rădoi au purtat o primă discuţie în cursul nopţii. Fostul antrenor de la FCSB a declinat, pentru moment, propunerea primită de la deţinătoarea ultimelor cinci titluri. Mirel nu este dispus să ia o echipă care are lotul deja stabilit şi care a început în acest mod sezonul european.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul lui CFR Cluj nu renunţă la ideea de a schimba antrenorul şi va continua să poarte negocieri. Îşi doreşte să ajungă la un acord întâi cu Dan Petrescu şi să nu îi plătească integral clauza uriaşă.

”Va fi o presiune și mai mare. Tot timpul a fost presiune, dar fiind cel mai rușinos rezultat din cariera mea, e normal să fie presiune. Nicio echipă mai slab cotată nu m-a eliminat vreodată.

Ce întrebare e asta (n.red. dacă va mai avea susținerea conducerii)? Trebuie să îi întrebați pe cei de la conducere. Prietenia este când merge bine, când nu este bine, antrenorul plătește. Puteți să îi întrebați pe cei de la conducere.

În seara asta sau mâine nu ar fi bine să se ia decizii. Ar fi mai bine în liniște, așa cum putem. Trebuie să vedem ce facem sâmbătă, începe campionatul și va fi foarte greu. Dacă era o victorie, o calificare, altfel stăteau lucrurile”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Recomandări
  • Roberto de Zerbi, pe lista lui Neluţu Varga, pentru a-l înlocui pe Dan Petrescu
  • CFR Cluj va evolua în turul doi preliminar din Conference League

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și