Închide meniul

CFR Cluj a pierdut un avantaj uriaș. Marius Niculae râde de Dan Petrescu: ”CFR are ce și-a dorit”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 aprilie 2022, 9:45

CFR Cluj a pierdut un avantaj uriaș. Marius Niculae râde de Dan Petrescu: ”CFR are ce și-a dorit”

Dan Petrescu l-a făcut praf pe Mihai Stoica

Dan Petrescu, nervos, în timpul unui meci al CFR-ului / Hepta

CFR Cluj a pierdut un avantaj imens în fruntea clasamentului Ligii 1, iar Marius Niculae critică atitudinea lui Dan Petrescu, care a susținut continuu că titlul se va decide în ultima etapă. La cum arată acum clasamentul, sunt șanse mari ca acest lucru să se și întâmple.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu mă așteptam din partea lui CFR să aibă această cădere, dar au ce și-au dorit. Dan Petrescu a zis mereu că acest campionat se va juca până în ultima etapă și uite că asta se întâmplă. Și-au cam forțat norocul. N-aveau voie să ajungă așa aproape de rivale.

Nu-mi aduc aminte când a mai pierdut Clujul două partide la rând în campionat. Dar vor avea mari probleme dacă nu reușesc să se revitalizeze repede. Presupun, totuși, că echipele nu vor putea duce același ritm vreme de cinci etape, așa că e posibil ca titlul să se decidă înainte de ultima rundă.

”CFR Cluj are ce și-a dorit. Petrescu mereu zicea că se decide campionatul în ultima etapă”

Craiova m-a impresionat însă prin seria de trei victorii la rând împotriva unor adversari de marcă. Va câștiga la final cel care va putea să țină sus tonusul fizic. Pe niciuna în mod special, pentru că lucrurile sunt deschide în orice direcție.

Sigur, CFR rămâne cu avantajul oferit de experiență și de lotul numeros pe care-l are Dan Petrescu la dispoziție. Din nefericire pentru ei însă, au început să sufere serios și nu mai arată aceeași eficiență”, a spus Marius Niculae, despre CFR Cluj, citat de playsport.ro.

Reclamă

Cum arată lupta la titlu din Liga 1

Ardelenii au avut opt puncte avans faţă FCSB, dar în două etape au suferit lovitură după lovitură. Mai întâi au fost învinşi de Universitatea Craiova, scor 2-3, şi i-au readus în calcule şi trupa lui Laurenţiu Reghecampf. Acum, au pierdut cu FCSB şi trec prin cel mai dificil moment al ultimilor ani.

După CFR – FCSB 0-1, roş-albaştrii s-au apropiat la două puncte de CFR, la finalul turului din sezonul regulat. Universitatea Craiova, cu 39 de puncte, continuă să spere la titlu.

Echipa lui Mateo Susic este campioana ultimelor patru sezoane din campionatul României. FCSB nu a mai terminat pe primul loc din 2015.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, anunţ despre lupta la titlu cu Dan Petrescu

CFR – FCSB 0-1. Gigi Becali a anunţat că FCSB va câştiga campionatul, după victoria din Gruia, cu 1-0. CFR Cluj are un avantaj de două puncte în fruntea clasamentului şi rămâne campioană dacă cele două echipe termină la egalitate de puncte.

„Eu v-am spus. Ei nu mai sunt echipa aia puternică, nu mai sunt. Experiența o au, dar nu mai au puterea, nu mai au forța în fața unei echipe tinere ca a noastră. Trebuie să alergi mult la fotbal.

La 3 puncte, dacă e, câștigăm noi. Ei au un avans mare, acestea două puncte sunt mari. Noi trebuie să luăm 3 ca să câștigăm, la egal sunt ei. Noi punem situația meciului direct. Acum și Craiova, atât timp cât se poate… dacă Craiova câștigă toate meciurile este campioană”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

„Dacă e să dau procente, prima dată o să zic de Craiova că are 5%, dup-aia o să zic 55% noi şi 40% CFR Cluj”, a mai spus Gigi Becali, după victoria cu CFR Cluj.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și