Închide meniul

CFR Cluj a realizat încă un transfer! Formaţia din Gruia aduce întăriri din Portugalia

Alex Masgras Publicat: 7 ianuarie 2024, 12:59

Reclamă
CFR Cluj a realizat încă un transfer! Formaţia din Gruia aduce întăriri din Portugalia

CFR Cluj a realizat încă un transfer

Simao Rocha, în timpul unui meci / Profimedia

CFR Cluj a realizat încă un transfer! Formaţia din Gruia este activă în perioada de mercato. După ce s-a despărţit de Ermal Krasniqi şi Yevhen Konoplyanka şi l-a adus pe Omar El Kaddouri, CFR a bătut palma cu încă un jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit fanatik.ro, este vorba despre portughezul Simao Rocha, un fundaş stânga de 23 de ani. Sursa menţionată mai sus susţine că portughezul a semnat deja un contract pe trei ani cu formaţia din Gruia.

CFR Cluj a realizat încă un transfer!

Rămâne însă de văzut dacă CFR Cluj va beneficia de Simao Rocha încă din această iarnă. Clujenii vor încerca să le ofere o compensaţie financiară celor de la Pacos Ferreira pentru ca fundaşul de 23 de ani să vină în Gruia aum, nu la finalul sezonului viitor.

Simao Rocha, care a debutat în fotbalul profesionist la Pacos Ferreira, este văzut drept înlocuitorul lui Mario Camora la CFR Cluj.

Cu o cotă de piaţă de 450.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Rocha mai avea contract cu Pacos Ferreira până la finalul acestui sezon. Din staff-ul celor de la Paxos Ferreira face parte Ricardo Cadu, fostul căpitan al celor de la CFR Cluj.

Reclamă

Omar El Kaddouri va avea un salariu impresionant la CFR Cluj

Omar El Kaddouri va avea un salariu impresionant la CFR Cluj! Cu peste 100 de meciuri în Serie A, internaţionalul marocan născut în Belgia a semnat cu formaţia din Gruia un contract valabil trei ani.

El Kaddouri are un CV impresionant. El a evoluat pentru Brescia, Sudtirol, Napoli, Torino, Empoli şi PAOK, iar salariul acestuia în Gruia va fi pe măsură.

Potrivit fanatik.ro, în primul an de contract, salariul lui El Kaddouri va fi de 15.000 de euro pe lună. Salariul mijlocaşului cu profil ofensiv va creşte din al doilea an, urmând să câştige 20.000 de euro. În al treilea an, el ar urma să încaseze 22.000 de euro potrivit sursei menţionate mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Cota de piaţă a lui Omar El Kaddouri este de 600.000 de euro, potrivit transfermarkt.com.

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 LIVE VIDEOPAOK – Panathinaikos 2-0 e ACUM în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, foarte aproape de o victorie crucială! 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:55 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 1-1, finala Cupei României. Gălăţenii au deschis scorul, dar au fost egalaţi de hunedoreni 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:45 Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019! Motivul este uluitor Vezi toate știrile
Citește și