Închide meniul

Omar El Kaddouri va avea un salariu impresionant la CFR Cluj! Câştigurile sale vor creşte de la an la an în Gruia

Alex Masgras Publicat: 7 ianuarie 2024, 9:22

Reclamă
Omar El Kaddouri va avea un salariu impresionant la CFR Cluj! Câştigurile sale vor creşte de la an la an în Gruia

Omar El Kaddouri va avea un salariu impresionant la CFR Cluj!

Omar El Kaddouri / Facebook CFR Cluj

Omar El Kaddouri va avea un salariu impresionant la CFR Cluj! Cu peste 100 de meciuri în Serie A, internaţionalul marocan născut în Belgia a semnat cu formaţia din Gruia un contract valabil trei ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El Kaddouri are un CV impresionant. El a evoluat pentru Brescia, Sudtirol, Napoli, Torino, Empoli şi PAOK, iar salariul acestuia în Gruia va fi pe măsură.

Omar El Kaddouri va avea un salariu impresionant la CFR Cluj!

Potrivit fanatik.ro, în primul an de contract, salariul lui El Kaddouri va fi de 15.000 de euro pe lună. Salariul mijlocaşului cu profil ofensiv va creşte din al doilea an, urmând să câştige 20.000 de euro. În al treilea an, el ar urma să încaseze 22.000 de euro potrivit sursei menţionate mai sus.

Cota de piaţă a lui Omar El Kaddouri este de 600.000 de euro, potrivit transfermarkt.com.

„Bun venit în familia noastră, Omar El Kaddouri! Suntem bucuroși să anunțăm primul transfer al acestei ierni! De astăzi, Omar El Kaddouri este noul nostru mijlocaș ofensiv.

Reclamă
Reclamă 4

Având o vastă experiență, El Kaddouri a bifat 108 apariții în Serie A în tricourile celor de la Napoli, Torino și Empoli. În ultimele șase sezoane, mijlocașul marocan a evoluat la PAOK Salonic, formație pentru care a jucat 173 de partide, semnând 10 goluri și 13 pase decisive.

Născut în Belgia, cu origini marocane, Omar a fost convocat la Echipa Națională a Marocului la vârsta de 22 de ani, având până acum 32 de apariții și 5 goluri pentru reprezentativa țării sale, alături de care a participat și la Jocurile Olimpice din 2012.

Îi urăm bun venit în familia CFR și cât mai multe realizări alături de echipa noastră”, se arată în comunicatul celor de la CFR Cluj.

Reclamă

Neluţu Varga anunţă că a dat lovitura cu Omar El Kaddouri

Neluţu Varga a confirmat încă de joi că El Kaddouri este transferul de titlu cu care vrea să o depăşească în clasament pe FCSB.

“El Kaddouri este o adevărată lovitură. După părerea mea este cel mai bun care vine în ultimii ani în campionatul României. SuperLiga nu a mai văzut jucător precum El Kaddouri. Nu are sens să mai trecem în revistă echipele la care a fost.

Este un super fotbalist și o super lovitură pe care am reușit să o dăm pentru fanii CFR Cluj. Nu am mai văzut un jucător ca El Kaddouri aici. Mai pregătim și alte bombe, vrem titlul și vom întări echipa cum nu s-a mai văzut în fotbalul românesc, veți vedea”, a spus Neluțu Varga pentru fanatik.ro.

El Kaddouri are un CV extraordinar. Napoli îl transfera de la Brescia în 2012, pentru 3.4 milioane de euro. Jucătorul care are 30 de selecţii şi 5 goluri în naţionala Marocului a mai evoluat pentru italienii de la Sudtirol, Torino şi Empoli până să fie antrenat de Răzvan Lucescu la PAOK.

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și