Închide meniul

CFR Cluj a reuşit un „tun” financiar! L-a vândut pe Emmanuel Yeboah la Slavia Praga şi va primi o sumă uriaşă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 ianuarie 2023, 22:01

CFR Cluj a reuşit un „tun financiar! L-a vândut pe Emmanuel Yeboah la Slavia Praga şi va primi o sumă uriaşă

Emmanuel Yeboah, lăudat de o legendă a Ghanei

Emmanuel Yeboah pleacă de la CFR Cluj şi va juca în Cehia / Profimediaimages

CFR Cluj l-a vândut pe Emmanuel Yeboah la Slavia Praga şi a dat o lovitură financiară de proporţii. Atacantul de 19 ani va aduce o sumă uriaşă în conturile campioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gruparea din Gruia va încasa în schimbul ghanezului o sumă mult mai mare decât cea care s-a zvonit iniţial. Yeboah semnase cu CFR Cluj, la începutul sezonului, din postura de jucător liber de contract.

CFR Cluj l-a vândut pe Emmanuel Yeboah la Slavia Praga

Transferul începutului de an s-a perfectat, anunţă fanatik.ro. Yeboah a fost vândut pentru 2.5 milioane de euro la fosta echipă a lui Nicolae Stanciu. Mai mult decât atât, ocupanta locului secund din Liga 1 a păstrat şi un procent de 20% dintr-un viitor transfer.

Iniţial s-a crezut că Emmanuel Yeboah va fi vândut pentru 1.6 milioane de euro. Cota de piaţă a ganezului, potrivit Transfermarkt, este de 800.000 de euro.

Ghanezul a avut evoluții remarcabile sub comanda lui Dan Petrescu. În cele 16 meciuri din campionat jucate pentru CFR a înscris 3 goluri și a oferit 2 pase decisive. Actele vor fi semnate în această seară, iar prezentarea la noua echipă va avea loc marţi.

Reclamă

Cristi Balaj, convins că Emmanuel Yeboah e mai bun decât Tavi Popescu

Încă din luna septembrie, CFR Cluj se mândrea cu o „perlă” considerată mai valoroasă decât Octavian Popescu şi Rareş Ilie. Cristi Balaj a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Emmanuel Yeboah, atacantul de 19 ani adus în Gruia direct din Ghana.

Din păcate, nu există niciun român care să fie la 19 ani la nivelul lui Yeboah. Yeboah, din punctul meu de vedere, are calităţi mult mai mari decât le-a avut Traore.

Nu spun doar eu, spun cei care l-au cunoscut pe Traore şi îl cunosc şi pe Yeboah”, a declarat Cristi Balaj, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cei doi jucători de la FCSB pe care Neluţu Varga a pus ochii

Neluţu Varga a pus ochii pe doi jucători de la FCSB. Este vorba de Tavi Popescu şi de Andrea Compagno, fotbalişti de bază la echipa lui Gigi Becali.

Deşi şi-a manifestat admiraţia faţă de cei doi, Neluţu Varga exclude o încercare de a-i transfera la CFR Cluj. Patronul campioanei nu crede că Tavi Popescu s-ar adapta stitlului lui Dan Petrescu de la CFR Cluj.

De la FCSB îmi place Tavi Popescu. E un jucător care promite, dar nu știu dacă s-ar potrivi la jocul nostru. La noi e mai multă presiune, se joacă mai în forță. Nu e atât de multă mingicăreală. Interesant este și Compagno, dar cred că avem oportunități mai interesante de afară”, a spus Neluţu Varga pentru fanatik.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și