Închide meniul

CFR Cluj, lovitura finalului de an! Emmanuel Yeboah va semna cu Slavia Praga pentru o sumă uriașă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 decembrie 2022, 11:38

CFR Cluj, lovitura finalului de an! Emmanuel Yeboah va semna cu Slavia Praga pentru o sumă uriașă

CFR Cluj dă lovitura! Emmanuel Yeboah va semna cu Slavia Praga

Emmanuel Yeboah pleacă de la CFR Cluj / Profimediaimages

CFR Cluj dă lovitura finalului de an pe piața transferurilor. Emmanuel Yeboah va semna cu Slavia Praga, iar în conturile campioanei României va intra o sumă uriașă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul ghanez de 19 ani va fi cumpărat de gruparea din Cehia cu 1.6 milioane de euro. Yeboah a venit liber de contract, în Gruia, la începutul acestui an.

CFR Cluj dă lovitura! Emmanuel Yeboah va semna cu Slavia Praga

Jurnaliștii de la ghanasoccernet.com au dezvăluit că Yeboah și-a încheiat deja vacanța și a plecat în Cehia pentru a semna contractul. Oficialii celor de la CFR Cluj și Slavia Praga au bătut deja palma.

De îndată ce Emmanuel Yeboah va trece vizita medicală, mutarea se va oficializa. Pagina de Instagram a suporterilor Slaviei Praga a anunțat deja că tânărul atacant este noul jucător al echipei care a câștigat de 7 ori titlul.

Ghanezul a avut evoluții remarcabile sub comanda lui Dan Petrescu. În cele 16 meciuri din campionat jucate pentru CFR a înscris 3 goluri și a oferit 2 pase decisive.

Reclamă

CFR Cluj anunţă că Emmanuel Yeboah e mai bun decât Tavi Popescu

Încă din luna septembrie, CFR Cluj se mândrea cu o „perlă” considerată mai valoroasă decât Octavian Popescu şi Rareş Ilie. Cristi Balaj a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Emmanuel Yeboah, atacantul de 19 ani adus în Gruia direct din Ghana.

Yeboah era atunci cotat la 25.000 de euro, dar între timp a ajuns să valoreze 800.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Din păcate, nu există niciun român care să fie la 19 ani la nivelul lui Yeboah. Yeboah, din punctul meu de vedere, are calităţi mult mai mari decât le-a avut Traore.

Reclamă 4 / 0/3

Nu spun doar eu, spun cei care l-au cunoscut pe Traore şi îl cunosc şi pe Yeboah”, a declarat Cristi Balaj, potrivit sport.ro.

Yeboah și Cristi Manea, gânduri de titlu la CFR Cluj

Yeboah și Cristi Manea au fost printre marcatorii din meciul CFR Cluj – FC U Craiova 1948, scor 3-1, în etapa a 17-a din Liga 1. Campioana en-titre înregistra atunci a cincea victorie la rând pe teren propriu şi urca pe podium.

Cei doi jucători ai campioanei erau încântați că au contribuit la un nou succes și anunțat că au gânduri de titlu.

Sunt foarte fericit, sunt mulţumit că am câştigat. Trebuie să le mulţumim suporterilor că sunt alături de noi. Sunt din Ghana, cred în posibilităţile mele. Nu se poate juca fotbal fără credinţă„, a declarat Yeboah după victoria cu FC U Craiova 1948.

Este mai importantă victoria decât golul. Veneam după o calificare, era greu să ne motivăm. Dar vreau să vă spun că sunt mândru de aceşti băieţi. Stilul nostru este unul de luptă.

Titlul oricum se joacă în play-off, noi avem două meciuri mai puţin. Sunt 100% sigur că vom fi acolo sus. Jucăm din 3 în 3 zile şi nu prea a schimbat Mister jucătorii, ne-am obişnuit cu acest ritm. Parcă e mai bine din 3 în 3 zile„, a spus şi Cristi Manea.

Reclamă
Recomandări
  • Emmanuel Yeboah a impresionat la CFR Cluj
  • Va semna cu Slavia Praga

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:55 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și