Închide meniul

CFR Cluj, aproape de o lovitură uriaşă! Adrian Mutu poate rămâne fără golgheter: „Suma este de 2,5 – 3 milioane de euro!”

Viviana Moraru Publicat: 21 februarie 2024, 17:37

Reclamă
CFR Cluj, aproape de o lovitură uriaşă! Adrian Mutu poate rămâne fără golgheter: „Suma este de 2,5 – 3 milioane de euro!

Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj

Adrian Mutu, în timpul unui meci/ Profimedia

CFR Cluj e aproape să dea o lovitură uriaşă! Adrian Mutu poate rămâne fără golgheterul echipei, Philip Otele. Clujenii sunt dispuşi să renunţe la serviciile atacantului în cazul în care va primi cel puţin 2,5 milioane de euro în schimbul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Philip Otele a fost transferat de CFR Cluj la începutul sezonului, de la UTA. Neluţu Varga l-a luat gratis de atacantul nigerian de 24 de ani.

CFR Cluj, aproape de o lovitură uriaşă

Bogdan Apostu, impresarul care l-a adus în Liga 1 pe Philip Otele, a declarat că atacantul poate fi vândut pe o sumă colosală de către CFR Cluj. Şi în această iarnă, clujenii au avut oferte pentru Otele, însă Neluţu Varga a fost nemulţumit de suma care i-a fost oferită în schimbul acestuia.

Patronul de la CFR Cluj a cerut nu mai puţin de patru milioane de euro în schimbul lui Philip Otele, după ce turcii de la Trabzonspor au fost interesaţi de serviciile sale.

După ce fereastra de mercato s-a încheiat, Bogdan Apostu a declarat că Neluţu Varga s-ar mulţumi şi cu o ofertă de 2,5 milioane de euro în schimbul lui Otele, dat fiind faptul că l-a adus gratis de la UTA, la începutul sezonului.

Reclamă

„Suma de transfer depinde de randamentul lui până la finalul sezonului. Dar cred că suma corectă este 2,5-3 milioane de euro, plus procente.

CFR îl va lăsa să plece dacă primește sumele astea. Băiatul a demonstrat că are valoare. A venit de nicăieri și s-a impus la UTA, apoi la CFR. E meritul lui”, a declarat Bogdan Apostu, conform gsp.ro.

În acest sezon, Philipt Otele a bifat 30 de meciuri la CFR Cluj, reuţind că marcheze nouă goluri. De asemenea, acesta a mai oferit şi şase pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

Mohammed Kamara a semnat cu CFR Cluj

Mohammed Kamara a semnat cu CFR Cluj! Oficialii formației din Gruia și-au asigurat serviciile unui nou jucător, care va ajunge în Gruia în această vară.

Atacantul este un internațional din Liberia, care joacă momentan la Hapoel Haifa, echipă care evoluează în prima ligă din Israel.

Reprezentanții clubului pregătit de Adrian Mutu s-au înțeles cu jucătorul de 26 de ani, care a mai trecut pe la formații precum Hatayspor, Menemen FK, Astana, Los Angeles Galaxy și Paderborn.

Atacantul are, în momentul de față, trei selecții la echipa națională a Liberiei. Africanii l-au numit selecționer pe românul Mario Marinică, în vârstă de 59 de ani.

În ceea ce privește echipa de club, Kamara a adunat 45 de meciuri pe la transferul la Hapoel Haifa, în care a marcat de 10 ori și a oferit 5 pase decisive. În momentul de față este cotat la suma de 600.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și