Închide meniul

Mohammed Kamara a semnat cu CFR Cluj! Atacantul de echipă națională vine din vară în lotul lui Adrian Mutu

Alex Ioniță Publicat: 19 februarie 2024, 14:30

Reclamă
Mohammed Kamara a semnat cu CFR Cluj! Atacantul de echipă națională vine din vară în lotul lui Adrian Mutu

Mohammed Kamara a semnat cu CFR Cluj

Mohammed Kamara / Facebook CFR Cluj

Mohammed Kamara a semnat cu CFR Cluj! Oficialii formației din Gruia și-au asigurat serviciile unui nou jucător, care va ajunge în Gruia în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul este un internațional din Liberia, care joacă momentan la Hapoel Haifa, echipă care evoluează în prima ligă din Israel.

Mohammed Kamara a semnat cu CFR Cluj

Reprezentanții clubului pregătit de Adrian Mutu s-au înțeles cu jucătorul de 26 de ani, care a mai trecut pe la formații precum Hatayspor, Menemen FK, Astana, Los Angeles Galaxy și Paderborn.

Atacantul are, în momentul de față, trei selecții la echipa națională a Liberiei. Africanii l-au numit selecționer pe românul Mario Marinică, în vârstă de 59 de ani.

În ceea ce privește echipa de club, Kamara a adunat 45 de meciuri pe la transferul la Hapoel Haifa, în care a marcat de 10 ori și a oferit 5 pase decisive. În momentul de față este cotat la suma de 600.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

„Mohammed Kamara – din vară la CFR Cluj

Suntem bucuroși să vă anunțăm că Mohammed Kamara va fi noul nostru jucător începând din această vară

În vârstă de 26 de ani, atacantul liberian evoluează, în acest moment, în primul eșalon din Israel, la Hapoel Haifa, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai echipei. Din septembrie 2022, Kamara a bifat 45 de partide, 10 goluri și 5 pase decisive în tricoul formației israeliene

Reclamă 4 / 0/3

De-a lungul carierei, Kamara a mai jucat și în Turcia, la Hatayspor și Menemen FK, în Kazakhstan, la FC Astana, în SUA, la Los Angeles Galaxy, dar și în Germania, pentru Paderborn

În primăvara anului trecut, Mohammed a primit prima sa convocare la Echipa Națională a Liberiei, bifând până acum trei apariții în tricoul țării sale

Mult succes, Mohammed! Te așteptăm din vară în Gruia!”, au anunțat clujenii, pe Facebook.

CFR Cluj se confruntă cu o situaţie dificilă! Manea refuză să semneze prelungirea contractului

CFR Cluj se confruntă cu o situaţie dificilă! Cristi Manea, care se află în ultimele 6 luni de contract, refuză să îşi prelungească înţelegerea cu formaţia din Gruia.

Cristi Balaj a lăsat să se înţeleagă că rămâne la latitudinea antrenorului Adrian Mutu dacă îl va mai folosi pe Manea sau nu de acum înainte.

”Asta este. Dragoste cu forța nu există. Antrenorul va decide dacă va juca.

Doar că atunci când valorile sunt apropiate, și mă gândesc la orice club, mă gândesc că te folosești de jucătorul care reprezintă o soluție și în proiectele tale de viitor.

Reclamă

Și asta în mod special se întâmplă la jucătorii tineri. În primul rând depinde de Manea și după aceea de restul.

Mi-e greu să cred că există vreun antrenor care să aibă un jucător foarte bun, în formă și să nu îl întroducă în teren indiferent dacă mai are contract sau nu”, a declarat Cristi Balaj pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și