Închide meniul

CFR Cluj, demonstraţie de forţă cu FC Argeş! Cristi Manea a reuşit golul carierei

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 mai 2022, 21:34

CFR Cluj, demonstraţie de forţă cu FC Argeş! Cristi Manea a reuşit golul carierei

CFR Cluj se luptă pentru titlu în Liga 1

CFR Cluj, bucurie după gol / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

CFR Cluj a oferit o adevărată demonstraţie de forţă în prima repriză a meciului cu FC Argeş. Elevii lui Dan Petrescu au marcat patru goluri. Golul de 3-0 a fost semnată de Cristi Manea, care a reuşit golul carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După Universitatea Craiova şi FCSB, CFR Cluj a marcat şi ea patru goluri în poarta lui FC Argeş. Cele patru reuşite au venit în prima repriză, spre deosebire de rivalele la titlu.

CFR Cluj, demonstraţie de forţă cu FC Argeş

Campioana României a deschis scorul prin Adrian Păun, în minutul 3, care a reuşit primul gol al sezonului cu un şut deviat. A doua reuşită a venit după ce Ciprian Deac a transformat o lovitură de la 11 metri, în minutul 20.

Cristi Manea şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor după ce a reuşit golul carierei. Fundaşul a punctat cu un şut cu exeriorul de la aproximativ 25 de metri.

A patru reuşită a venit în minutele de prelungiri, când Gabriel Debeljuh l-a învins pe Greab.

Reclamă

Dan Petrescu tună și fulgeră: ”Suntem disperați! Acum am fi sărbătorit titlul!”

Dan Petrescu a fost un car de nervi după CFR Cluj – Farul Constanța 1-0. Nemulțumit de situația în care a ajuns, ”Bursucul” a criticat din nou regulamentul din Liga 1.

Dan Petrescu s-a enervat pentru că punctele s-au înjumătățit la finalului sezonului regulat. Tehnicianul este de părere că CFR Cluj trebuia să fie deja campioana României.

„Spiritul de echipă este acum mult mai important decât forma. Echipa noastră nu e în formă, se vede acest lucru. Dacă nu ești în formă, poți să pierzi un campionat pentru 3-4 meciuri.Am spus mereu că nu e normal ca în play-off să ți se ia puncte.

Reclamă 4 / 0/3

În momentul de față, CFR ar avea 89 de puncte și ar fi sărbătorit titlul astăzi. Dar din cauza acestui regulament, nu avem ce să sărbătorim. Suntem disperați și stresați pentru că regulamentul este cel care este. Ce să le zic jucătorilor? În 37 de meciuri au făcut 89 de puncte”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Ludovic Orban cere „finala” FCSB – CFR Cluj în Ghencea

Ludovic Orban (58 de ani) cere „finala” FCSB – CFR Cluj în Ghencea. Fostul prim-ministru al României s-a implicat în scandalul dintre Gigi Becali şi CSA Steaua, după ce „militarii” întârzie în continuare să îşi dea acceptul la cererea făcută de latifundiarul din Pipera.

Recent, Gigi Becali a depus actele pentru ca FCSB – CFR Cluj, derby-ul din ultima etapă a Ligii 1, să se poată disputa pe Stadionul Steaua. Patronul vicecampioanei României a anunţat că nu mai acceptă niciun refuz.

„Conducerea CSA Steaua a mai refuzat o dată organizarea unui meci al FCSB, cel cu Academica Clinceni, apelând la o șmecherie de doi bani- mutarea unui meci de rugby Steaua- U Cluj de la Cluj la București pentru a invoca faptul că stadionul nu este liber. Încasările la acel meci au fost ridicole, de sub 500 de lei. Acum, clubul armatei nu mai are la dispoziție nici măcar un astfel de pretext.

Înțeleg rivalitatea sportivă dintre CSA Steaua și FCSB. Dar nici asta nu poate să stea în picioare ca explicație pentru refuz. Cele două echipe nu sunt în competiție directă. Echipa de fotbal a CSA Steaua nu are voie să joace în liga 1 pentru că este de drept public și legea nu permite lucrul acesta.

Nu aș vrea să cred că motivul real al refuzului ministerului de a găzdui meciul este faptul că ministrul este din Cluj- Napoca, orașul de baștină a adversarului. Oricum, în luarea deciziei nu trebuie să intervină factori subiectivi. Iar decizia corectă nu poate fi decât una singură: găzduirea meciului FCSB- CFR Cluj de stadionul din Ghencea”, a scris, printre altele, Ludovic Orban, pe Facebook.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și