Închide meniul

Adrian Mutu e convins că nu va fi înjurat de fanii dinamovişti: „Am fost acolo, am câştigat cu Dinamo!” Probleme de lot la CFR

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 februarie 2024, 19:10

Adrian Mutu e convins că nu va fi înjurat de fanii dinamovişti: „Am fost acolo, am câştigat cu Dinamo! Probleme de lot la CFR

Adrian Mutu e convins că nu va fi înjurat de fanii dinamovişti

Adrian Mutu, într-o conferinţă de presă la CFR Cluj/ Youtube CFR Cluj

Adrian Mutu e convins că nu va fi înjurat de fanii dinamovişti, având în vedere trecutul său la echipa din Ştefan cel Mare. Mutu a antrenat în Liga 1 pe Rapid, una din marile rivale ale dinamoviştilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mutu se aşteaptă la o reacţie civilizată din partea fanilor dinamovişti, la derby-ul din Gruia. Mai mult, antrenorul de la CFR Cluj a spus că vrea ca Dinamo să se salveze de la retrogradare, deşi vrea să o bată ca să nu piardă contactul cu Rapid.

Adrian Mutu e convins că nu va fi înjurat de fanii dinamovişti

„Nu ar avea de ce să mă primească în altfel decât bine (n.r. fanii lui Dinamo). Am fost la Dinamo, am câștigat cu Dinamo. M-aș bucura pentru ei să se salveze de la retrogradare. Fotbalul românesc are nevoie de Dinamo, dar de o Dinamo puternică pentru a anima și mai mult fotbalul nostru.

Mă bucur că au revenit în Liga 1. Dinamo are o forță colectivă. Sunt jucători care pot face diferența în față, de aceea trebuie să fim foarte atenți. Întotdeauna când am jucat contra lui Dinamo a fost un meci special și așa va fi și mâine-seară. Asta nu schimbă cu nimic. Sunt profesionist și îmi fac treaba. Sper să câștig.

Există întotdeauna presiunea rezultatului. Trebuie să ținem aproape de FCSB și Rapid. De aceea avem această presiune a rezultatului. Contează și jocul rezultatelor. Cu cât distanța este mai mică, atunci când intri în play-off șansele cresc.

Reclamă

Era o distanță considerabilă între noi și FCSB. Ei și Rapid au primele șanse fiind primii în clasament”, a spus Mutu înaintea meciului cu Dinamo.

Mircea Lucescu îi poartă noroc lui Dinamo! Zeljko Kopic, cât se poate de sincer

Mircea Lucescu îi poartă noroc lui Dinamo. Cel mai longeviv antrenor român a fost alături de echipa din Ștefan cel Mare în ultima perioadă, îar „câinii” sunt acum într-o formă excepțională.

De asemenea, antrenorul lui Dinamo a spus că își dorește să discute, în viitor, cu Mircea Lucescu.

Reclamă 4 / 0/3

”Mircea Lucescu a fost ieri în Grecia, iar azi cu noi. E deja o tradiție să fie alături de noi. Face parte din istoria acestui club și apreciez mult că ne susține. Ne dă o energie bună. Îmi doresc în viitor să stau mai mult de vorbă cu el.”, a declarat Zeljko Kopic, în cadrul conferinței de presă.

De asemenea, antrenorul de la Dinamo a vorbit și despre duelul cu CFR Cluj, dar și de Adrian Mutu, antrenorul ardelenilor.

”Am 26 de jucători în lot. Trebuie să îi respect pe toți. Unii nu pot juca, deci e o șansă bună pentru restul să arate că au calitate. Suntem în zona retrogradării. Mai e mult de muncă pentru a ne salva. Lucrăm în fiecare zi.

Adrian Mutu a fost un fotbalist bun și este și un antrenor bun. Eu au forță ofensivă, iar datorită acestui motiv se luptă pentru primele lucruri.”, a mai spus antrenorul lui Dinamo.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj Vezi toate știrile
Citește și