Închide meniul

CFR Cluj – FCSB 0-1 | Cum arată lupta la titlu după victoria lui FCSB din Gruia! Probleme mari pentru jucătorii lui Dan Petrescu. Clasamentul + Ce meciuri mai sunt de disputat

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 aprilie 2022, 22:28

CFR Cluj – FCSB 0-1 | Cum arată lupta la titlu după victoria lui FCSB din Gruia! Probleme mari pentru jucătorii lui Dan Petrescu. Clasamentul + Ce meciuri mai sunt de disputat

Dan Petrescu are mari probleme. CFR Cluj, învinsă de FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

CFR Cluj – FCSB 0-1. Jucătorii lui Toni Petrea au câştigat chiar pe terenul campioanei României şi au obţinut, în etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1, o victorie uriaşă în lupta pentru câştigarea titlului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roş-albaştrii nu mai câştigaseră din 2014 în Gruia, dar au dat lovitura într-un moment uriaş. Golul lui Octavian Popescu, din minutul 74, a schimbat total calculele. Dacă va câştiga cele 5 meciuri rămase, echipa patronată de Gigi Becali pune mâna pe trofeu.

CFR Cluj – FCSB 0-1. S-a „aprins” lupta la titlu în Liga 1

Ardelenii au avut opt puncte avans faţă FCSB, dar în două etape au suferit lovitură după lovitură. Mai întâi au fost învinşi de Universitatea Craiova, scor 2-3, şi i-au readus în calcule şi trupa lui Laurenţiu Reghecampf. Acum, au pierdut cu FCSB şi trec prin cel mai dificil moment al ultimilor ani.

Roş-albaştrii s-au apropiat la două puncte de CFR, la finalul turului din sezonul regulat. Universitatea Craiova, cu 39 de puncte, continuă să spere la titlu în Liga 1.

Clasament Liga 1
CFR Cluj mai are numai 2 puncte avans faţă de FCSB

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off-ul Ligii 1

Etapa 6:
FC Voluntari – CFR Cluj
FC Argeş – Universitatea Craiova
Farul – FCSB

Reclamă

Etapa 7:
CFR Cluj – Farul
FCSB – FC Argeş
Universitatea Craiova – FC Voluntari

Etapa 8:
FC Argeş – CFR Cluj
Universitatea Craiova – FCSB
Farul – FC Voluntari

Etapa 9:
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Farul – FC Argeş
FC Voluntari – FCSB

Reclamă 4 / 0/3

Etapa 10:
FCSB – CFR Cluj
Universitatea Craiova – Farul
FC Argeş – FC Voluntari

Octavian Popescu a marcat cel mai important gol al său din acest sezon

Campioana României a rămas în inferioritate numerică din minutul 43, când Mateo Susic a fost eliminat, după o intrare criminală. Singurul șut pe poartă al ardelenilor a venit în minutele de prelungiri.

Octavian Popescu a deschis scorul în „finala” pentru titlu. „Perla” FCSB-ului a marcat în minutul 74, cu un șut deviat. A fost cel de-al 9-lea gol înscris de Popescu în actualul sezon.

Tavi Popescu a deblocat tabela în derby-ul CFR Cluj – FCSB, care se poate dovedi decisiv pentru lupta la titlu.

„Perla” FCSB-ului a marcat în minutul 74, cu un șut din afara careului. Atacantul de 19 ani a driblat un adversar și a finalizat în forță. Mingea a fost deviată cu capul de Daniel Graovac și s-a scurs lângă bară, fără speranțe pentru Cristi Bălgrădean.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și