Închide meniul
VIDEO

CFR Cluj – FCSB 0-1 | Jucătorii lui Toni Petrea au declanșat „fiesta” alături de suporteri! Imaginile unei seri magice pentru „roș-albaștri”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 17 aprilie 2022, 23:21

CFR Cluj – FCSB 0-1 | Jucătorii lui Toni Petrea au declanșat „fiesta alături de suporteri! Imaginile unei seri magice pentru „roș-albaștri

CFR Cluj - FCSB 0-1 | Jucătorii lui Toni Petrea au declanșat "fiesta" alături de suporteri

Facebook / FCSB

CFR Cluj – FCSB 0-1 | Fanii „roș-albaștri” au declanșat fiesta în Gruia, după victoria uriașă care a reaprins lupta pentru titlu. Suporterii veniți de la București au cântat alături de jucătorii lui Toni Petrea, după fluierul de final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a câștigat pe terenul lui CFR Cluj după o așteptare de 8 ani. Octavian Popescu a marcat golul victoriei în minutul 74, după un șut deviat.

CFR Cluj – FCSB 0-1 | Jucătorii lui Toni Petrea au declanșat „fiesta” alături de suporteri, după victoria din Gruia

Formația lui Toni Petrea s-a apropiat la două puncte de liderul din Liga 1, cu 5 etape rămase până la finalul sezonului. FCSB a fost încurajată de peste 800 de fani la derby-ul din Gruia. La final, jucătorii „roș-albaștri” au început „fiesta” alături de suporteri. Florin Tănase, Octavian Popescu și colegii lor au cântat alături de fani în fața sectorului rezervat oaspeților.

VEZI VIDEO AICI

Fanii „roș-albaștri” au făcut show în derby-ul CFR Cluj – FCSB. În debutul partidei din Gruia, ultrașii veniți în număr mare de la București au aprins torțe și au afișat o coregrafie referitoare la palmaresul echipei.

Reclamă

Mesajul afișat de fanii „roș-albaștri” în Gruia: „Un singur scop!”

Peste 800 de suporteri de la FCSB au venit în Gruia pentru a-și încuraja echipa. În prima repriză, galeria „roș-albaștrilor” a afișat un banner uriaș, inscripționat cu mesajul „Un singur scop”.

Coregrafia a fost completată cu mai multe bannere pe care apărea numărul 27. Numărul respectiv face trimitere la numărul de titluri de campioană pe care FCSB l-ar câștiga dacă palmaresul clubului nu ar fi împărțit în două: între echipa lui Gigi Becali și CSA Steaua.

Instanța a decis că CSA Steaua deține trofeele din perioada 1947-1998, iar FCSB pe cele din perioada 2003 – prezent. Perioada cuprinsă între 1998 și 2003 rămâne „în aer”.

Reclamă 4 / 0/3

Toni Petrea, prima reacție după CFR Cluj – FCSB 0-1

”Se poate întâmpla orice. Mai sunt 5 meciuri de disputat. Țin să le mulțumesc fanilor pentru sprijin. Au fost și la antrenamente înainte să plecăm și au discutat cu jucătorii. Puteam să primim gol la fază fixă. Știam stilul CFR-ului. Da, Meme, sunt aici.

Am avut câteva situații, dar nu am reușit să ne liniștim mai devreme. Am primit un gol din fază fixă. Olaru nu își simțea piciorul. Ne-am speriat, am crezut că e vorba de o fractură.

E important pentru Tavi să dea la poartă. Poți să ai o execuție superbă și să dai gol. Ne-a adus trei puncte importante. Avem cinci jocuri foarte grele. Eu am spus și înainte că lupta la vârf s-a strâns. Craiova poate emite pretenții. Mai pot apărea surprize.

Mă mai gândesc (n.r. dacă rămân după finalul sezonului). Mă gândesc să facem tot ce putem pentru a câștiga meciul de la Constanța”, a declarat Toni Petrea la finalul derby-ului.

Recomandări
  • CFR Cluj – FCSB 0-1 | Octavian Popescu a decis derby-ul din Gruia
  • Jucătorii lui Toni Petrea au declanșat „fiesta” alături de suporteri

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 1-0. Louis Munteanu a înscris un gol superb! Execuţie de senzaţie a „perlei” lui Hagi 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! Vezi toate știrile
Citește și