Închide meniul

CFR Cluj – FCSB 0-1 | Mario Camora, complet debusolat: „Frustrant!”. Ce a spus despre șansele la titlu: „Doar așa mai putem câștiga”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 17 aprilie 2022, 23:03

CFR Cluj – FCSB 0-1 | Mario Camora, complet debusolat: „Frustrant!. Ce a spus despre șansele la titlu: „Doar așa mai putem câștiga

Mario Camora, record uriaş pentru fotbalul românesc

Mario Camora, în tricoul lui CFR Cluj / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

CFR Cluj – FCSB 0-1. Mario Camora a fost complet dezamăgit la finalul meciului din Gruia. Căpitanul ardelenilor a dat vina pe cartonașul roșu primit de Mario Susic în prima repriză, pentru înfrângerea din această seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Camora a vorbit cu multă tristețe în glas despre derby-ul CFR Cluj – FCSB 0-1. Căpitanul liderului a spus că soarta meciului din Gruia a fost decisă în minutul 43, când Mario Susic a fost eliminat de Istvan Kovacs.

CFR Cluj – FCSB 0-1 | Mario Camora, complet debusolat după eșecul din derby

Camora trage un semnal de alarmă în privința luptei pentru titlu, după ce FCSB s-a apropiat la două puncte de trupa lui Dan Petrescu. Fundașul ardelenilor consideră că numai prin „unitate de grup” va reuși CFR să câștige cel de-al 5-lea titlu consecutiv.

„A fost un meci echilibrat, chiar dacă posesia a fost mai mult la ei. Din păcate a venit acel gol. Trebuia să ținem de rezultat mai mult. A venit acea deviere, exact la colț… nu avea ce să facă (n.r. – Cristi Bălgrădean). A fost frustrant, am avut și noi acea ocazie la ultima fază. Trebuia s-o băgăm în poartă. Când joci în 10, trebuie s-o bagi în poartă.

E greu să joci 11 contra 11 cu FCSB, cu Craiova… sunt echipe bune. E și mai greu când joci în 10. Trebuie să rămânem mai uniți ca niciodată. Până la urmă suntem pe primul loc. Să o luăm pas cu pas și să rămânem pe primul loc la final.

Reclamă

Am primit gol la ultima fază cu Craiova. Acum am jucat toată repriza a doua în 10, am primit un gol după o deviere. Trebuie să analizăm bine meciul și să vedem unde greșim. Numai cu unitate de grup putem câștiga campionatul.

Trebuie să fim echilibrați mental. Trebuie să lucrăm mai mult la mental, asta e cel mai important acum.”, a declarat Mario Camora, pentru digisport.ro.

Mateo Susic, eliminat după o intrare criminală la Darius Olaru

”Finala” pentru titlu a fost plină de tensiune, iar nervii au cedat în minutul 43, când Susic a văzut direct cartonașul roșu. Fundașul lui CFR Cluj, care greșise două mingi importante, și-a lăsat echipa în inferioritate numerică.

Reclamă 4 / 0/3

Susic a intrat cu talpa pe glezna adversarului. Darius Olaru s-a prăbușit pe teren, iar Istvan Kovacs nu a stat la discuții și l-a eliminat direct pe fotbalistul campioanei României.

În urma intrării criminale a lui Susic, ”perla” FCSB a fost nevoită să părăsească terenul într-un picior și a fost transportat de urgență la spital.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și