Închide meniul

CFR Cluj forţează transferul lui Mihai Popa! Ce preţ i-a fixat FC Voluntari portarului de 21 de ani

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iunie 2022, 17:13

CFR Cluj forţează transferul lui Mihai Popa! Ce preţ i-a fixat FC Voluntari portarului de 21 de ani

Mihai Popa a semnat cu Torino

CFR Cluj îşi doreşte să îşi aducă portar şi forţează transferul lui Mihai Popa. Campioana României are o misiune dificilă în încercarea de a-l cumpăra pe tânărul de 21 de ani, care a fost titular în 35 de meciuri în ultima ediţie din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilfovenii au avut un prim răspuns la interesul ardelenilor. I-au transmis lui Dan Petrescu şi lui Neluţu Varga că „șansele acestui transfer sunt infime”. Lui Popa i-au fixat un preţ de un milion de euro.

CFR Cluj forţează transferul lui Mihai Popa

Consiliul Local Voluntari este acționarul majoritar al celor 18 societăți comerciale pe acțiuni din cadrul Voluntari holding și le coordonează prin consilierii locali numiți în Adunările Generale ale Acționarilor.

Fiecare Consiliu de Administrație al acestor societăți comerciale este responsabil pentru deciziile luate pentru eficientizarea activității.

Prin urmare, și FC Voluntari SA are propriul CA care ia decizii prin vot, conform legii.

Reclamă

În cazul ofertei făcute de echipa Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pentru achiziționarea portarului Mihai Popa, Consiliul de Administrație al FC Voluntari a mandatat conducerea societății să obțină un preț de minimum 1 milion de euro pentru acest jucător.

În acest moment, șansele acestui transfer sunt infime, ținând cont de oferta formației CFR 1907 Cluj„, se arată în comunicatul celor de la FC Voluntari, postat pe pagina oficială de Facebook.

Mihai Popa are o cotă de piaţă de un milion de euro, potrivit Transfermarkt. Şi-a făcut junioratul la Farul lui Hagi şi a mai jucat pentru Astra şi Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Jefte Betancor, la un pas de a semna cu CFR Cluj

CFR Cluj îşi rezolvă însă problemele în atac şi îi dă o lovitură pentru Gigi Becali! Dan Petrescu s-a înțeles cu bunul său prieten, Gică Hagi, pentru transferul lui Jefte Betancor. Campioana României le va plăti celor de la Farul suma de 300.000 de euro pentru atacantul spaniol, anunță Prosport.

CFR Cluj a câștigat cursa cu FCSB pentru semnătura lui Jefte Betancor, al doilea cel mai bun marcator din Liga 1 în sezonul precedent. Gigi Becali se afla pe urmele ibericului, însă Dan Petrescu l-a convins să vină în Gruia.

Potrivit sursei citate, campioana îl va prezenta oficial pe Jefte în cel mai scurt timp. Gică Hagi a acceptat oferta formației din Gruia, de 300.000 de euro, la care vor fi adăugate și bonusuri de performanță. Farul va mai încasa 150.000 de euro dacă CFR Cluj va ajunge în grupele Europa League sau 250.000 de euro dacă se califică în grupele UEFA Champions League.

În plus, Farul va primi și un procent de 20% dintr-un viitor transfer al lui Betancor de la CFR Cluj. „Regele” și-ar fi dorit să obțină mult mai mult de pe urma golgeterului Farului.

În iarnă, Hagi visa să obțină 1,5 milioane de euro pentru atacantul de 28 de ani. Ulterior, pretențiile au scăzut la 500.000 de euro, însă în urma negocierilor cu ardelenii s-a ajuns la o sumă mai mică.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și