Închide meniul

CFR Cluj i-a prelungit contractul veteranului Ovidiu Hoban, chiar înaintea returului cu Pyunik: „Este un model pentru jucători”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 iulie 2022, 19:48

CFR Cluj i-a prelungit contractul veteranului Ovidiu Hoban, chiar înaintea returului cu Pyunik: „Este un model pentru jucători

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Ovidiu Hoban/ Hepta

CFR Cluj i-a prelungit, pentru încă un sezon, contractul lui Ovidiu Hoban. Mijlocaşul va avea 41 de ani la finalului noului angajament cu arădenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj se va baza şi în sezonul viitor pe serviciile lui Ovidiu Hoban. Mijlocaşul ajuns la 39 de ani, avea de gând să-şi încheie cariera de jucător, însă a fost convins de conducerea din Gruia să mai rămână încă un sezon la club.

CFR Cluj i-a prelungit contractul lui Ovidiu Hoban

CFR Cluj a anunţat prelungirea contractului lui Ovidiu Hoban, chiar înaintea returului cu Pyunik Erevan, de miercuri seara. Campionii vor încerca să se califice în turul secund preliminar de Champions League, după ce în prima manşă au terminat la egalitate în Armenia, 0-0.

Ovidiu Hoban se află la CFR Cluj din 2017, când venea liber de contract de la Hapoel Beer Sheva, din Israel. Mijlocaşul a câştigat cinci titluri de campion alături de clujeni şi două Supercupe. În ultimul sezon, Hoban a evoluat mai puţin, bifând doar 7 partide, în toate competiţiile, fără să marcheze vreun gol.

„Ovidiu Hoban, încă un an la CFR Cluj!

Reclamă

Clubul CFR 1907 Cluj și mijlocașul Ovidiu Hoban au ajuns la o înțelegere privind prelungirea contractului pentru încă un sezon!

Chiar dacă a avut intenția să își încheie cariera de fotbalist în această vară, conducerea clubului l-a convins să mai continue încă un sezon în Gruia. La experiența sa și la seriozitatea cu care se pregătește, Hoban este un model pentru tinerii jucători și un fotbalist care încă ne poarte ajuta!

Multă baftă în continuare, Ovidiu Hoban!”, a fost mesajul postat de CFR Cluj, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Burcă, încrezător înainte de CFR Cluj – Pyunik Erevan

Andrei Burcă se simte 100% pregătit de duelul din preliminariile Champions League. Fundaşul campioanei a declarat că înfrângerea din Supercupa României, contra celor de la Sepsi, nu trebuie să se mai repete şi miercuri seara, în faţa celor de la Pyunik.

„Suntem conştienţi de importanţa meciului de mâine. Pyunik este un adversar incomod, am simţit asta pe propria piele la Erevan. În acelaşi timp ştim că totul depinde de noi. Trebuie să fim mai concentraţi, mai atenţi la ocaziile pe care le avem. Pentru că asta a făcut diferenţa în tur când nu am reuşit să marcăm.

Suntem puţin dezamăgiţi şi trişti pentru că am pierdut Supercupa României, am fost învinşi pentru prima oară în acest sezon. În acelaşi timp îi văd foarte motivaţi pe colegi. Trebuie să ne dea de gândit înfrângerea, nu trebuie să mai facem paşi greşiţi pentru că suntem la campioana României şi aici pretenţiile sunt foarte mari”, a declarat Andrei Burcă, la conferinţa de presă.

Dan Petrescu a făcut nopți albe înainte de CFR Cluj – Pyunik

Antrenorul campioanei României spune că nu mai doarme bine de când echipa sa a început meciurile oficiale.

„Fotbalul e imprevizibil, totul este posibil. Ce a fost nu mai contează. Nu mai contează că am luat campionatul, contează meciul de mâine. Oricum dorm mai greu de când au început meciurile oficiale. În meciurile amicale, te concentrezi, dar parcă dormi mai liniştit. La oficiale, presiunea e mai mare. Dacă echipa e bine organizată, se apără bine şi bate bine faze fixe, pot să bat pe oricine. În acelaşi timp, cu orice echipă poţi să pierzi. E normal să fie presiunea mare la un astfel de meci”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă dinaintea meciului cu Pyunik.

Dacă va trece de FC Pyunik, formația lui Dan Petrescu va evolua în turul 2 împotriva lui Dudelange (Luxemburg). Meciurile din turul 2 preliminar al UCL se vor dispute pe 19/20 iulie (turul) și 26/27 iulie (returul).

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” Vezi toate știrile
Citește și