Închide meniul

CFR Cluj, o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Trei jucători au venit „la pachet” în Gruia

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 august 2023, 17:39

Reclamă
CFR Cluj, o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Trei jucători au venit „la pachet în Gruia

CFR Cluj, o nouă lovitură pe piaţa transferurilor

Cei trei jucători au semnat cu gruparea din Gruia / Instagram CFR Cluj

CFR Cluj a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Conducătorii grupării din Gruia au anunţat că trei jucători au fost aduşi, „la pachet”, din Burkina Faso.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce l-a vândut pe Emmanuel Yeboah la Brondby IF, pentru aproximativ 3 milioane de euro, Neluţu Varga i-a adus întăriri lui Andrea Mandorlini. Moussa Tiefing Samake, Junior Mohamed Abdoul Diomande și Vital Ali Quedraogo au semnat cu fosta campioană a României.

CFR Cluj, o nouă lovitură pe piaţa transferurilor

Trei nume noi în familia CFR! Grație colaborării pe care clubul nostru o are cu Salitas FC, din Burkina Faso, jucătorii Moussa Tiefing Samake, Junior Mohamed Abdoul Diomande și Vital Ali Quedraogo, trei tineri talentați, vor face parte din familia noastră.

Junior Diomande și-a făcut deja debutul la echipa noastră de tineret, reușind, ieri, să înscrie în duelul cu Sepsi OSK.

Vital Ali, având dublă cetățenie în Burkina Faso și în Coasta de Fildeș, a fost convocat pentru meciul pe care Burkina îl va disputa în luna septembrie„, a fost comunicatul CFR-ului.

Reclamă

CFR Cluj a ajuns la 17 jucători aduşi în această vară. Ardelenii s-au schimbat din temelii după plecarea lui Dan Petrescu.

Vasile Mogoș (Crotone), Ziv Morgan (Kiryat Shmona), Panagiotis Tachtsidis (Khor Fakkan), Philip Otele (UTA), Cătălin Căbuz (Chindia Târgovişte), Yevgen Konoplyanka (Cracovia), Arlind Ajeti (Pordenone), Matija Boben (Ternana), Isaac Nortey (Al-Fahm), Luca Mihai (SPAL), Josil Mihalic (Slaven Belupo), Anton Kresic (Rijeka) şi Durel Avounou sunt jucătorii aduşi în această perioadă de mercato de şefii lui CFR Cluj.

CFR Cluj l-a vândut pe Emmanuel Yeboah

CFR Cluj l-a vândut pe Emmanuel Yeboah. Echipa lui Andrea Mandorlini a făcut anunţul oficial pe reţelele de socializare, chiar înaintea derby-ului cu Universitatea Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Cluburile CFR 1907 Cluj și Brøndby IF au ajuns la un acord privind transferul definitiv al atacantului Emmanuel Yeboah. Venit la clubul nostru la începutul anului trecut, Yeboah și-a demonstrat, în scurt timp, calitățile ofensive, evoluând pentru Academia CFR și pentru echipa secundă.

În doar câteva luni, în iulie 2022, atacantul a făcut pasul la echipa mare și a avut o evoluție constantă, devenind rapid un jucător important pentru CFR Cluj. În tricoul alb-vișiniu, Yeboah a bifat 53 de meciuri și a fost autorul a 5 goluri. Îi mulțumim pentru toată munca depusă la echipa noastră și îi dorim multă baftă la noua sa echipă!”, a transmis CFR Cluj pe reţelele de socializare.

După ce transferul său a fost oficializat de către oficlalii lui Brøndby IF, Emmanuel Yeboah a oferit un scurt interviu în care a vorbit despre noua sa aventură. Acesta s-a declarat nerăbdător să debuteze în tricoul danezlilor, dar a vorbit și despre ambițiile sale la noua echipă.

Sunt foarte fericit că această schimbare a avut loc şi abia aştept să reprezint Brøndby IF. Ambiţia mea este să intru şi să concurez şi, bineînţeles, să devin un fotbalist şi mai bun.

Împreună cred că, ca echipă, putem realiza lucruri grozave împreună. Ca tip de jucător, sunt muncitor, activ şi lupt pentru echipa mea, iar ca persoană sunt ambiţioasă şi curioasă să învăţ despre tot ce este între cer şi pământ.

Aşadar, aştept cu nerăbdare să-mi cunosc bine colegii de echipă şi staff-ul de antrenori, apoi abia aştept să intru pe teren şi să joc în faţa fanilor”, a spus atacantul, potrivit site-ului oficial al celor de la Brøndby.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și