Închide meniul

CFR Cluj pregăteşte un nou „tun” financiar! Câţi bani poate primi pentru Ermal Krasniqi şi Emmanuel Yeboah

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iulie 2023, 20:18

Reclamă
CFR Cluj pregăteşte un nou „tun financiar! Câţi bani poate primi pentru Ermal Krasniqi şi Emmanuel Yeboah

CFR Cluj pregăteşte un nou "tun" financiar! Câţi bani poate primi pentru Ermal Krasniqi şi Emmanuel Yeboah

Ermal Krasniqi, în timpul unui meci / Profimediaimages

CFR Cluj pregăteşte un nou „tun” financiar şi este gata să îşi mai vândă doi jucători de bază. Gruparea din Gruia este dispusă să renunţe şi la Ermal Krasniqi (24 de ani) şi Emmanuel Yeboah (20 de ani). În schimbul lor, în conturile clubului poate intra o sumă uriaşă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lotul ardelenilor s-a schimbat radical după plecarea lui Dan Petrescu. Jucătorii care au ratat câştigarea unui nou titlul în Liga 1 au fost scoşi la vânzare. Au fost modificări uriaşe mai ales în defensivă, acolo unde Simone Scuffet, Andrei Burcă şi Yuri Matias au plecat deja. Portarul feroviarilor a fost transferat de Cagliari pentru 800.000 de euro. Va fi antrenat de Claudio Ranieri în Serie A.

CFR Cluj pregăteşte un nou „tun” financiar!

Burcă a fost vândut Al-Akhdoud pentru 1 milion de euro, iar Yuri a fost cumpărat cu 400.000 de euro de Neftchi Baku, noua echipă a lui Adi Mutu. Cristi Balaj anunţă că se pregătesc două noi transferuri spectaculoase. Principalii oameni de gol, Krasniqi şi Yeboah ar putea fi cedaţi pentru câte 3 milioane de euro!

De Krasniqi și Yeboah putem să discutăm pe la 3 milioane de euro. Pe Yeboah puteam să-l dăm cu 2,5 milioane de euro, dar s-au schimbat anumite detalii la transferul lui Slavia Praga. Între timp el a jucat, a fost golgheterul Cupei Africii și de fiecare dată aduce calitate.

Este urmărit de cluburi importante. Mai puțin de 3 milioane de euro nu cred că ar accepta domnul Varga”, a declarat Cristi Balaj pentru fanatik.ro.

Reclamă

CFR Cluj a primit deja 2 milioane de euro pentru Nana Boateng de la echipa lui Dan Petrescu, Jeonbuk. A mai încasat 300.000 de euro de la Rapid, în schimbul lui Christoph Braun. Dan Şucu este pe punctul de a-l aduce şi pe Claudiu Petrila. Jucătorul de 22 de ani ar urma să fie împrumutat cu 500.000 de euro pentru un sezon, giuleştenii având şi opţiunea unui transfer definitiv.

Ermal Krasniqi este dorit în Coreea de Sud şi ar putea ajunge din nou sub comanda lui Dan Petrescu, la Jeonbuk Hyundai.

Krasniqi nu pleacă în SuperLiga, la Rapid sau în altă parte. Probabil va fi transferat la iarnă în Coreea de Sud. Sume de 1 milion de euro nu putem să discutăm pentru valoarea acestuia. Pentru Krasniqi discutăm de la 3 milioane de euro în sus”, spunea Neluţu Varga pentru sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj a anunţat al 13-lea transfer al verii!

CFR Cluj a anunţat al 13-lea transfer al verii! Formaţia din Gruia l-a prezentat pe Isaac Nortey duminică dimineaţă. În vârstă de 23 de ani, Nortey este un mijlocaş din Ghana care a evoluat ultima oară în liga a doua din Israel.

CFR a trecut prin transformări majore în această vară. Nortey este al 13-lea jucător care ajunge în Gruia în această perioadă de mercato.

Isaac Nortey a ajuns liber de contract la CFR Cluj, după ce a evoluat în ultimele două sezoane în Israel. Ultima oară, el a jucat la formaţia de liga a doua Hapoel Umm al-Fahm. Sezonul trecut, el a evoluat în 27 de meciuri în toate competiţiile, reuşind să înscrie un gol şi să ofere două pase decisive.

Bun venit, Isaac Nortey!

Clubul CFR 1907 Cluj anunță transferul mijlocașului defensiv Isaac Nortey!

Fotbalistul din Ghana a evoluat în ultimele două sezoane în Israel, la Hapoel Umm al-Fahm și Maccabi Bnei Reineh, pentru ultima formație bifând, în sezonul precedent, 14 meciuri în prima ligă

Îi urăm bun venit și cât mai multe realizări alături de clubul nostru!”, a anunţat CFR Cluj, pe pagina oficială de Facebook.

Reclamă

Ardelenii i-au mai adus până acum pe Philip Otele, Vasile Mogoş, Cătălin Căbuz, Arlind Ajeti, Matija Boben, Durel Avounou, Ziv Morgan, Anton Kresic, Luca Mihai, Panagiotis Tachtsidis, Yevgen Konoplyanka şi Josip Mihalic.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și