Închide meniul

CFR Cluj râde de rivala FCSB după câştigarea titlului: „Ne vedem la Buzău!” + Nebunie în Gruia: „Vreau şi al şaptelea titlu!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 mai 2022, 0:39

CFR Cluj râde de rivala FCSB după câştigarea titlului: „Ne vedem la Buzău! + Nebunie în Gruia: „Vreau şi al şaptelea titlu!

CFR Cluj a câştigat al cincilea titlu consecutiv

CFR Cluj este campioana României / Antena Sport

CFR Cluj râde de rivala FCSB după câştigarea titlului. Ardelenii au cucerit al cincilea campionat consecutiv şi au declanşat fiesta în Gruia. În următoarea etapă, campioana va juca cu rivala FCSB, la Buzău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj și-a asigurat matematic titlul, cu o etapă înainte de finalul sezonului 2021-2022. A învins-o pe Universitatea Craiova, în Gruia, scor 2-1, și trofeul rămâne la Cluj-Napoca.

CFR Cluj râde de rivala FCSB după câştigarea titlului

„A fost cel mai greu trofeu. Îl vreau pe al şaselea şi pe al şaptelea. Visez trofee cât voi juca fotbal!”, a transmis Mihai Bordeianu.

„Este o bucurie foarte mare, un titlu meritat. S-a vorbit prea mult după acele două înfrângeri. Nu vreau să jignesc pe nimeni. Vreau să felicit rivalele. Au făcut meciuri bune. Anul viitor mai vrem un titlu. Jucătorii noi trebuie să înţeleagă acest titlu. Noi am demonstrat că putem şi rezolvăm când ajungem la un meci la „cuţit”.

După rezultatul de ieri, noi ne-am gândit numai să luăm titlul la noi acasă. Vreau să mă bucur de acest titlu. Mâine ne bucurăm, iar apoi venim la muncă pentru că trebuie să demonstrăm serios. S-a auzit la final de meci o bucurie. Când ai o mână pe trofeu, trebuie să o ţii”, a declarat Mario Camora.

Reclamă

„Ne vedem la Buzău”, s-a auzit pe teren, după ce jucătorii sărbătoreau câştigarea titlului alături de căpitanul Camora.

CFR Cluj începe „revoluţia” pe piaţa transferurilor

CFR Cluj începe „revoluţia” pe piaţa transferurilor după câştigarea celui de-al cincilea titlu consecutiv în Liga 1. Cristi Balaj, preşedintele ardelenilor, a anunţat ce mutări pregăteşte campioana României, care va încerca din nou să atace grupele UEFA Champions League.

„Noi deja am început perioada de transferuri, a fost important să terminăm pentru că aceşti jucători nu meritau să fie implicaţi. Marea majoritate a jucătorilor vor rămâne. Vor mai veni alţi patru jucători tineri excelenţi, extrem de talentaţi. Reţeta Traore a funcţionat. În paralel avem şi jucători care au confirmat, care sunt căpitani de echipă din străinătate şi care au meciuri în cupele europene”, a declarat Cristi Balaj, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Nana Boateng a deschis scorul în derby-ul cu Universitatea Craiova. Mijlocaşul defensiv l-a impresionat pe preşedintele campioanei. „Am 16 ani de arbitraj în Liga 1, eu nu am văzut un jucător atât de bun ca Boateng. Eu l-aş titulariza”, a spus oficialul ardelenilor despre fotbalistul cotat la 900.000 de euro pe site-urile de specialitate.

După câştigarea titlului, CFR Cluj va câştiga o sumă uriaşă. „Chiar dacă nu am fi fost campioni nu am fi intrat în insolvenţă sau în faliment. Datoria este către patronul echipei. Capitalul social al lui CFR Cluj este mai mare decât primele 5 echipe din Liga 1, majorat şi înmulţit cu 2. Noi avem peste 100 de milioane capital social”, a mai transmis Balaj.

Despre câştigarea titlului a vorbit şi Marius Bilaşco, directorul sportiv al ardelenilor. „E o descătuşare, un moment pe care cu toţii cred că îl savurăm acum. Aş vrea să felicit jucătorii în primul rând, din punctul meu de vedere au fost magnifici. Cu toate problemele din această perioadă, cu toate momentele mai puţin bune, au dat dovadă de tărie de caracter şi au reuşit să câştige al 5-lea titlu consecutiv. Vreau să îi laud pe jucători pentru că ei au fost întotdeauna la înălţime atunci când a trebuit”, a declarat Marius Bilaşco pentru sursa citată.

Câţi bani primeşte CFR Cluj pentru câştigarea titlului în Liga 1

Jucătorii lui Dan Petrescu au devenit campionii României pentru al cincilea an la rând şi pentru a 8-a oară în istoria clubului. Au lăsat-o din nou fără trofeu pe FCSB şi vor încasa o sumă uriaşă.

Gruparea din Gruia va fi recompensată de LPF cu peste 2.5 milioane de euro. Lovitura cu adevărat importantă o poate da în cupele europene, acolo câştigarea campionatului îi asigură lui CFR Cluj prezenţa în preliminariile UEFA Champions League.

Prima tranşă din bani va fi virată de Ligă, în conturile lui CFR, în luna iulie. În total, ardelenii vor primi 2.640.000 de euro. Pe locul secund, FCSB va primi 2.540.000 de euro, iar Universitatea Craiova 2.350.000 de euro. Ocupanta locului 4, care se va decide între FC Voluntari şi Farul, va primi 2.100.000 de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:20 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și