Închide meniul
NEWS ALERT

CFR Cluj s-a despărțit de jucătorul cu 5 titluri: „Clujul va fi mereu casa ta!”. Anunțul de ultimă oră al echipei lui Dan Petrescu

Cosmin Cioboată Publicat: 14 noiembrie 2022, 23:08

CFR Cluj s-a despărțit de jucătorul cu 5 titluri: „Clujul va fi mereu casa ta!. Anunțul de ultimă oră al echipei lui Dan Petrescu

Dan Petrescu şi-a făcut calculele la titlu după CFR Cluj - FCSB 0-1

Dan Petrescu a câștigat 4 titluri de campion cu CFR Cluj / Hepta

CFR Cluj s-a despărțit de Adrian Păun. Atacantul de 27 de ani a plecat de la campioana României în această toamnă, la Hapoel Beer Sheva, sub formă de împrumut. Prestațiile românului i-au convins pe israelieni, care au hotărât să activeze clauza de cumpărare definitivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Păun evoluase doar la CFR Cluj, la nivel de seniori, înainte să plece la Hapoel.

CFR Cluj s-a despărțit definitiv de Adrian Păun!

CFR a anunțat în această seară că Adrian Păun a fost transferat definitiv în Israel.

Reclamă

Inițial, Hapoel Beer Sheva plătise 200.000 de euro pentru împrumutul lui Păun, iar acum a mai achitat încă 300.000 de euro pentru a activa clauza de reziliere.

Mijlocașul de 27 de ani a semnat cu Hapoel până în 2026.

Reclamă

„Mulțumim pentru tot, Adiță Păun!

După numai o lună și jumătate petrecută de Adiță Păun la Hapoel Be’er Sheva sub formă de împrumut de la CFR, clubul israelian a activat clauza de cumpărare a jucătorului, astfel că fostul nostru mijlocaș a semnat un contract definitiv cu Be’er Sheva până în anul 2026.

Pe această cale îi mulțumim pentru munca depusă la CFR Cluj și îi dorim rezultate cât mai bune în carieră! Clujul va fi mereu casa ta, Adiță!”, a anunțat CFR Cluj, pe pagina de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

În perioada petrecută la CFR Cluj, Păun a cucerit 8 trofee: 5 titluri de campion, o Cupă a României și două Supercupe. 307 de meciuri și 29 de goluri sunt cifrele mijlocașului, la formația din Gruia.

Adrian Păun a jucat 8 meciuri la Hapoel, după împrumutul de la CFR, reușind să înscrie un gol și să ofere un assist.

Ibrahima Mbaye s-a săturat și pleacă de la CFR Cluj!

CFR Cluj este pe cale să se mai despartă de un jucător în această iarnă. Ibrahima Mbaye s-a săturat și pleacă din Gruia! Anunțul a fost făcut de impresarul fundașului senegalez, transferat la campioana României în septembrie, de la Bologna.

Mbaye n-a prins vreun minut în tricoul CFR-ului și, împreună cu agentul său, a decis să își caute altă echipă.

Cotat la 700.000 de euro de transfermarkt.com, Mbaye n-a fost inclus de Dan Petrescu în lotul pentru Liga 1.

Stoperul de 27 de ani a fost inclus în lotul ardelenilor într-un singur meci din stagiunea curentă, în Cupa României, cu CSC Dumbrăvița. Totuși, senegalezul a rămas pe bancă tot meciul.

Ibrahima Mbaye n-a mai suportat să urmărească meciurile din afara terenului și a luat o decizie radicală.

Reclamă

Giuseppe Accardi, impresarul său, a anunțat în presa din Italia că Mbaye va pleca de la CFR Cluj în iarnă.

„Am avut multe variante, le-am analizat și am considerat că Clujul este cea mai bună. Apoi, am aflat că nici nu este pe listă. În ianuarie vom căuta altă echipă. E o situație paradoxală!”, a spus impresarul lui Ibrahima Baye, potrivit tuttomercatoweb.com.

Cristi Manea și Christopher Braun au fost aleși de Dan Petrescu în lotul lui CFR Cluj pentru postul de fundaș dreapta, pe care evoluează și Ibrahima Mbaye.

Mbaye a fost crescut la academia lui Inter. Fundașul senegalez a jucat 9 meciuri pentru prima echipă a „nerazzurrilor”. El evoluase doar în Italia, înainte să ajungă la CFR Cluj.

Livorno și Bologna sunt celelalte formații pentru care a mai jucat fundașul de 27 de ani. 3,5 milioane de euro a plătit Bologna pentru Ibrahima Mbaye, în 2015. Senegalezul a adunat 142 de meciuri în Serie A, reușind să marcheze 6 goluri și să ofere 7 assist-uri.

 

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
18
mart.
22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
18
mart.
22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
18
mart.
21:54
„Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
18
mart.
21:46
EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO
Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj - Universitatea Craiova: "Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent"
Liga 1 • 17 mart., 12:01
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj – Universitatea Craiova: „Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent”
Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 22:40
„Nu e un rezultat corect!” Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2: „Poate era răcit”
Alexandru Mitriță, mesaj pentru Edi Iordănescu după victoria cu CFR Cluj
Liga 1 • 16 mart., 22:13
Alexandru Mitriță, mesaj pentru Edi Iordănescu după victoria cu CFR Cluj: „Sunt total schimbat! Vreau la EURO!”
CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 21:58
CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2. Etapă perfectă pentru FCSB! Oltenii au câștigat în Gruia și au urcat pe 2. CFR a căzut pe 4
LPF a anunţat programul etapei a treia din play-off/play-out
Liga 1 • 15 mart., 17:19
LPF a anunţat programul etapei a treia din play-off/play-out! Când se joacă Rapid – CFR Cluj şi FCSB – Universitatea Craiova