Închide meniul

„CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat

Viviana Moraru Publicat: 20 aprilie 2024, 8:38

Reclamă
„CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta! Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat

"CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!" Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă/ AntenaSport

Gică Hagi a fost euforic, după ce Farul a umilit-o pe CFR Cluj, scor 5-1, în etapa a cincea de play-off. „Regele” a avut doar cuvinte de laudă la adresa echipei sale şi a declarat că a fost un meci perfect pentru constănţeni, în care ar fi putut marca chiar dublu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi a mai declarat că şi duelul cu Rapid, din etapa viitoare, vrea să-l câştige, aşa cum s-a întâmplat şi în turul play-off-ului.

Gică Hagi, euforic după ce Farul a umilit-o pe CFR Cluj

„Regele” a oferit declaraţii şi despre Ionuţ Cojocaru. Managerul de la Farul a avut doar cuvinte de laudă la adresa tânărului mijlocaş, care a marcat o „dublă” contra lui CFR Cluj. Hagi a subliniat însă că acesta mai are nevoie de meciuri, pentru a fi şi mai bun.

Ştim să jucăm meciurile puternice, am jucat bine în play-off. (N.r. Despre Cojocaru) Joacă foarte bine, are mult talent. Ştie cu mingea, vede golul. Îi trebuie mai multe meciuri, dar ştie fotbal. Louis e fericit când joacă cu Cojocare, se ştiu de la juniori.

Meci perfect! Am început aşa din primul minut. Puteam să facem şi mai bine, dar suntem mulţumiţi şi aşa. Şi cu FCSB trebuia să fie 3-0 la pauză. Toate meciurile sunt foarte grele.

Reclamă

(N.r. cu Rapid veţi aborda meciul la fel) Cu siguranţă, de ce nu? (n.r. râde). Nu mă aşteptam la acest scor, mă aşteptam să facem un fotbal bun, dar nu atât de bun. I-am depăşit la toate capitolele. CFR Cluj a avut 2-3 ocazii pentru că am greşit noi, mă supărasem pe Larie. Trebuia să marcăm zece goluri azi, scuzaţi-mă! Meci perfect pentru Farul. CFR Cluj să meargă acasă şi să se gândească bine la acest meci”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă de după meciul cu CFR Cluj.

Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu

Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu şi l-a lăsat să plece de la Farul. „Regele” a oferit detalii la finalul succesului spectaculos obţinut împotriva lui CFR Cluj, scor 5-1, din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1.

Chiar în ziua meciului de la Ovidiu, Constantin Budescu s-a despărţit de campioana en-titre. Hagi a dezvăluit că îi va păstra mereu „uşa deschisă” mijlocaşului ofensiv de 35 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

„Budescu… nu ştiu dacă am renunţat complet. Clubul ştie mai bine. Costică ne-a ajutat mult din vară până în iarnă. Apoi lucrurile nu au mers cum au vrut. Am zis că dau drumul la tineri. Budi nu e de ţinut pe bancă. Ne-am despărţit cum trebuia, el vrea să mai joace. I-am zis că e casa lui aici, ştie că e un hotel frumos la Mamaia. Tot timpul o să rămânem prieteni.

În play-off ai oxigen, nu ai nicio presiune. E important şi echipa arată acest lucru„, a declarat Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și