Închide meniul

CFR Cluj se confruntă cu o situaţie dificilă! Un titular refuză să îşi prelungească înţelegerea! Anunţul lui Cristi Balaj

Bogdan Stănescu Publicat: 16 februarie 2024, 15:58

Reclamă
CFR Cluj se confruntă cu o situaţie dificilă! Un titular refuză să îşi prelungească înţelegerea! Anunţul lui Cristi Balaj

CFR Cluj se confruntă cu o situaţie dificilă! Un titular refuză să îşi prelungească înţelegerea! Anunţul lui Cristi Balaj

Jucătorii lui CFR Cluj se bucură după un gol contra lui FC Voluntari / Profimedia Images

CFR Cluj se confruntă cu o situaţie dificilă! Cristi Manea, care se află în ultimele 6 luni de contract, refuză să îşi prelungească înţelegerea cu formaţia din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Balaj a lăsat să se înţeleagă că rămâne la latitudinea antrenorului Adrian Mutu dacă îl va folosi pe Manea sau nu de acum înainte.

CFR Cluj se confruntă cu o situaţie dificilă! Manea refuză să semneze prelungirea contractului

”Asta este. Dragoste cu forța nu există. Antrenorul va decide dacă va juca.

Doar că atunci când valorile sunt apropiate, și mă gândesc la orice club, mă gândesc că te folosești de jucătorul care reprezintă o soluție și în proiectele tale de viitor.

Și asta în mod special se întâmplă la jucătorii tineri. În primul rând depinde de Manea și după aceea de restul.

Reclamă

Mi-e greu să cred că există vreun antrenor care să aibă un jucător foarte bun, în formă și să nu îl întroducă în teren indiferent dacă mai are contract sau nu”, a declarat Cristi Balaj pentru fanatik.ro.

Ce spunea anterior Balaj despre Manea

Cristi Balaj transmitea, în urmă cu două zile, că CFR Cluj ar fi nemulţumită de prestaţiile din acest sezon ale lui Cristi Manea.

În ultima vreme s-a zvonit despre interesul lui Galatasaray pentru Manea. Patronul Neluţu Varga a negat că turcii i-ar fi contactat pe ardeleni pentru un posibil transfer.

Reclamă 4 / 0/3

”Camora este accidentat. El face antrenamentele alături de colegi, doar că pentru a intra în ritmul unui joc oficial ai nevoie de mai mult de câteva antrenamente. Ne-am dorit să nu riscăm.

Ne-am dorit să îl semnăm pe Abeid de mult. Ne-am dorit să vină din vară, dar am insistat să vină mai repede pentru că suferim în acea zonă. (n.r. Cristi Manea) Nu a fost poziția lui pentru că este de picior drept și nu ascundem că după prestația lui Mamic ne dorim mai mult de la el. El (n.r. Cristi Manea) are contract până în vară, urmează în funcție de prestațiile sale să vedem dacă prelungim sau nu”, a spus Cristi Balaj pentru digisport.ro.

Cristi Manea este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 3.2 milioane de euro. El are 25 de selecţii pentru naţionala mare a României, pentru care a marcat şi două goluri.

Neluţu Varga nega că Galatasaray a contactat CFR Cluj pentru transferul lui Cristi Manea

În ceea ce-l privește pe Manea, nu avem nicio ofertă concretă de la Galatasaray. Doar vorbe, povești, speculații… Nu am primit nimic, nicio sumă, niciun mail de la Galatasaray. Așa că e o pistă falsă.

Cu Manea am bătut palma pentru o prelungire de un an și jumătate a contractului, zilele viitoare vom semna și cred că Manea ne va ajuta în continuare. E un jucător formidabil, de mare valoare.

CFR are nevoie de el, dar cred că și Manea are nevoie de CFR. Deci îl veți mai vedea pe Manea încă mult timp de acum în colo la CFR. Asta, bineînțeles, dacă nu apare vreo ofertă cu totul și cu totul ieșită din comun”, declara, recent, Ioan Varga.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” Vezi toate știrile
Citește și