Închide meniul
Video

UPDATE | Incidente în tribune la derby-ul Clujului, dintre CFR şi U! Soțul Vlăduței Lupău, implicat în scandal

Publicat: 4 august 2024, 22:49

Reclamă

Incidente în tribune la derby-ul Clujului, dintre CFR şi U! Suporterii "Şepcilor roşii" au mers peste fanii alb-vişinii!

Capturi video cu incidentul din tribune / AntenaSport

Incidente în tribune la derby-ul Clujului, dintre CFR şi U! Un grup de suporteri al „Şepcilor roşii” a mers în tribune peste fanii echipei antrenate de Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stewarzii au intervenit prompt şi i-au scos din mulţime pe fanii lui U Cluj, care săriseră la bătaie. Suporterii lui U Cluj s-au dus în sectorul în care se aflau fanii lui CFR în urma unui schimb de replici cu susţinătorii echipei antrenate de Dan Petrescu.

Incidente în tribune la derby-ul Clujului, dintre CFR şi U! Suporterii „Şepcilor roşii” au mers peste fanii alb-vişinii!

UPDATE: Soțul celebrei cântărețe Vlăduța Lupău, Adi Rus, a fost implicat în scandalul dintre suporteri, potrivit sportulclujean.ro! Bărbatul a fost legitimat la CFR Cluj, în perioada 2017-2020.

Şi după aceea au mai fost suporteri ai lui U Cluj extraşi de jandarmi din mulţime. Un alt incident a necesitat intervenţia Jandarmeriei.

Spiritele au fost foarte încinse înainte de derby-ul Clujului. AntenaSport v-a prezentat imagini video cu fanii lui U Cluj, care au aprins torţe în drumul spre Cluj Arena.

Reclamă
Reclamă 4

U Cluj este înaintea lui CFR Cluj în campionat înainte de derby-ul oraşului Cluj. U Cluj e pe locul 5 în Liga 1, cu 5 puncte, în timp ce CFR este pe locul 9, cu 4 puncte.

CFR Cluj vine după calificarea în turul trei din Conference League. Ardelenii i-au învins cu 5-0, în deplasare, pe Neman Grodno.

Mesajul lui Dan Petrescu pentru Louis Munteanu: „Sper să aibă noroc! El trebuie să intre în teren și să joace fotbal!”

Mesajul lui Dan Petrescu pentru Louis Munteanu. Antrenorul celor de la CFR Cluj a spus că speră ca Louis Munteanu să aibă un debut perfect.

Reclamă

Louis Munteanu debutează la CFR Cluj în derby-ul cu Universitatea Cluj. Dan Petrescu a decis ca Louis Munteanu să înceapă meciul ca titular.

”E clar că e atmosferă bună. Sper că s-au odihnit jucătorii. Sunt foarte multe meciuri, nu e ușor. Când schimbi echipa de la meci la meci nu e ușor, dar asta trebuie să facem. E foarte bine că ne-am calificat, însă și campionatul e foarte important. Vor fi schimbări în primul 11. N-au timp să-și revină jucătorii în două zile și jumătate. Drumul a fost destul de greu, am ajuns la 5 dimineață acasă.

Avem și niște jucători cu anumite vârste. La cei tineri e mai ușor, dar la ceilalți e foarte greu, mai ales că e și căldură. Căldura ne omoară mai rău. Pe Louis Munteanu l-am văzut doar la antrenament, ieri. E greu să-mi dau cu părerea. Trebuie să cred în el, în ce-mi spune el și ce a făcut în Italia. Normal că Fiorentina face antrenamente bune.

N-a jucat, nu știe lotul, dar nu mai avem timp să ne cunoaștem pentru că meciurile vin peste noi. El trebuie să intre în teren și să joace fotbal. Sper să și aibă noroc, la primul meci trebuie să ai noroc. Da, de ce să nu fie titular mâine seară? Vedem, ori pe bancă, ori titular. E posibil orice”, a spus Dan Petrescu într-o conferinţă de presă.

Gică Hagi, mesaj pentru Louis Munteanu după transferul la CFR Cluj

Gică Hagi a avut un mesaj pentru Louis Munteanu, după transferul acestuia la CFR Cluj. Antrenorul de la Farul Constanța nu și-a uitat fostul elev și a vorbit despre acesta, în cadrul unei conferințe de presă. Louis Munteanu a fost achiziționat de CFR Cluj de la Fiorentina, în schimbul unei sume de aproximativ 2,3 milioane de euro. Atacantul care a fost împrumutat, în ultimele două sezoane, la Farul a mai fost și pe lista de transferuri a celor de la FCSB și Rapid.

„Regele” a transmis faptul că îi urează multă baftă în tricoul echipei antrenate de Dan Petrescu și că atacantul pe care l-a „crescut” și-a făcut datoria în timpul în care a fost legitimat la Farul.

„El are drumul lui. Important e că, atunci când a fost la noi, și-a făcut datoria foarte bine. E un jucător pe care l-am crescut aici. El are drumul lui în viață, își hotărăște drumul lui. Noi, de aici, îi urăm baftă”, a spus Gică Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:44 5 aug.

Dan Petrescu, devastat după înfrângerea cu U Cluj: „Nu îmi vine să cred”! Ce a spus despre Louis Munteanu, care a debutat la CFR

0:24 5 aug.

Ovidiu Popescu, prima reacție după ce a marcat în CFR Cluj – U Cluj 2-3: „Putem face o figură frumoasă!”

0:22 5 aug.

Dan Nistor nu l-a uitat pe finul Nicuşor Bancu după victoria cu CFR Cluj! Mesajul jucătorului lui U Cluj pentru finul său

0:15 5 aug.

Ioan Ovidiu Sabău, cu picioarele pe pământ după victoria cu CFR Cluj: „Încă nu am realizat nimic”

0:14 5 aug.

Răzvan Sava nu i-a menajat pe fundaşii lui CFR după înfrângerea cu U Cluj: „E frustrant”! Ce a spus despre transfer

0:05 5 aug.

Sara Errani şi Jasmine Paolini, campioane olimpice la dublu! Victorie dramatică în finală

1 FotoNovak Djokovic a devenit campion olimpic! Sârbul a izbucnit în lacrimi după ce a cucerit singurul trofeu care îi mai lipsea! 2 FotoSuma pe care o va primi lunar, pentru tot restul vieţii, Novak Djokovic de la statul sârb, după ce a devenit campion olimpic! 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 9 | Speranţe tricolore la atletism. Bianca Ghelber s-a calificat în finală 4 FotoSchimbare radicală anunţată de Ion Ţiriac, la cinci zile după ce miliardarul i-a promis un cadou uriaş lui David Popovici 5 CFR Cluj – U Cluj 2-3! Derby „nebun” în Gruia! Dan Nistor, gol şi pasă de gol! Ovidiu Popescu, primul gol pentru U Cluj 6 FotoCele mai frumoase imagini după ce Novak Djokovic a devenit campion olimpic! Sârbul şi-a încununat cariera cu un trofeu uriaş!
Citește și