Închide meniul

CFR Cluj, un nou transfer! După ce a semnat cu Arlind Ajeti, a adus şi înlocuitor pentru Nana Boateng

Bogdan Stănescu Publicat: 11 iulie 2023, 19:14

Reclamă
CFR Cluj, un nou transfer! După ce a semnat cu Arlind Ajeti, a adus şi înlocuitor pentru Nana Boateng

CFR Cluj, un nou transfer!

CFR Cluj, un nou transfer! Clubul ardelean a anunţat, marţi, că a obţinut serviciile jucătorilor Arlind Ajeti şi Durel Avounou. Durel Avounou a fost adus pentru a-l înlocui pe Nana Boateng, în caz că transferul acestuia la Jeonbuk va fi oficializat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul Durel Avounou a evoluat până acum în primele ligi din Franţa, la echipe precum Le Mans, Caen şi Orléans, dar şi în Turcia, la Ümraniyespor, marcând în carieră, până la 25 de ani, 19 goluri. El a fost convocat, pentru prima oară, la naţionala Republicii Congo la vârsta de 18 ani, bifând, până în prezent, 23 de selecţii pentru reprezentativa ţării sale, potrivit news.ro.

CFR Cluj, un nou transfer! După ce a semnat cu Arlind Ajeti, a adus şi înlocuitor pentru Nana Boateng

Bun venit, Durel Avounou!
Suntem bucuroși să vă anunțăm că mijlocașul Durel Avounou este noul jucător al echipei noastre!  Mijlocașul central a evoluat până acum în primele ligi din Franța, la echipe precum Le Mans, Caen și Orléans, dar și în Turcia, la Ümraniyespor, marcând în carieră, până la 25 de ani, 19 goluri
Durel a fost convocat, pentru prima oară, la naționala Republicii Congo la vârsta de 18 ani, bifând, până în prezent, 23 de selecții pentru reprezentativa țării sale. Îi urăm bun venit la echipa noastră și îi dorim cât mai multe reușite în tricoul alb-vișiniu!”, a transmis CFR Cluj, pe contul său de Facebook, după transferul lui Durel Avounou.
Durel Avounou / Facebook CFR Cluj
Durel Avounou / Facebook CFR Cluj

Suntem bucuroşi să vă anunţăm că Arlind Ajeti este noul jucător al echipei noastre! Fundaşul central cu origini albaneze, născut în Elveţia, a evoluat în Serie A pentru FC Torino, Frosinone Calcio sau Crotone. De-a lungul carierei, apărătorul a jucat şi în Elveţia pentru Grasshoper, dar şi pentru FC Basel, echipă alături de care a câştigat titlul de 4 ori şi a evoluat în Champions League şi Europa League. Ajeti joacă pentru reprezentativa mare a Albaniei, echipă pentru care a bifat 21 de selecţii şi alături de care a participat la Campionatul European din 2016”, a transmis CFR Cluj şi despre transferul lui Arlind Ajeti.

Ermal Krasniqi poate pleca de la CFR Cluj

Ermal Krasniqi poate pleca de la CFR Cluj. Fotbalistul kosovar este dorit de echipa Al-Riyadh, din Arabia Saudită, acolo unde poate juca și Alin Toșca, din sezonul viitor.

Fotbalistul celor de la CFR Cluj poate ajunge astfel într-un campionat plin de vedete. Doar în această perioadă de mercato, jucători precum Karim Benzema, N’Golo Kante, Koulibaly, Roberto Firmino sau Edouard Mendy s-au alăturat campionatului în care evoluează și Cristiano Ronaldo.

Reclamă

Potrivit informațiilor oferite de prosport.ro, Ermal Krasniqi se poate duela cu Cristiano Ronaldo, din sezonul viitor. Formația saudită Al-Riyadh, echipă nou promovată, ar dori să îl transfere pe atacant.

Totuși, conform sursei menționate anterior, oficialii formației din Gruia nu sunt mulțumiți de modul în care arabii doresc să facă plata pentru serviciile fotbalistului. Aceștia ar dori ca suma să fie trimisă către CFR Cluj în mai multe tranșe, în timp ce ardelenii nu vor să audă de acest lucru.

Printre țintele lui Al-Riyadh se mai numără și Alin Toșca, fotbalist care, potrivit presei din Italia, va fi împrumutat de către Benevento la echipa saudită. Formația italiană a retrogradat în Serie C și dorește acum să se despartă de jucătorii care au contracte mari.

Reclamă 4 / 0/3

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și