Închide meniul

CFR – FCSB 0-1 | Ciprian Deac a răbufnit după eșecul dureros cu FCSB și sună adunarea: ”Din gură suntem mari și tari și uităm să mai demonstrăm pe teren”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 18 aprilie 2022, 9:04

CFR – FCSB 0-1 | Ciprian Deac a răbufnit după eșecul dureros cu FCSB și sună adunarea: ”Din gură suntem mari și tari și uităm să mai demonstrăm pe teren”

FCSB - CFR Cluj LIVE TEXT

Ciprian Deac şi Darius Olaru, în timpul derby-ului CFR Cluj - FCSB / Hepta

CFR – FCSB 0-1. Ciprian Deac sună adunarea după cele două eșecuri ale CFR-ului, cu Universitatea Craiova și FCSB, care au relansat campionatul Ligii 1. Vicecampioana e acum la două puncte de lider, cu cinci meciuri rămase de disputat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cred că în seara asta a fost un joc de luptă. Până la acea eliminare, meciul nu prea a fost cu ocazii. Era clar, ei nu mai aveau nimic de pierdut. Era normal, cu un om în minus, să ducem meciul cât mai mult

Dacă terminam la egalitate în seara asta, era ca o victorie pentru noi. Cred că, dacă eram 11 la 11, meciul se ducea spre un egal. E clar că nu am mai fost acea echipă echilibrată, matură. E un duș rece, suntem foarte supărați. De mâine ne trezim, suntem încă pe primul loc, totul depinde de noi. Se pare că ne place să suferim până la ultimele meciuri.

CFR – FCSB 0-1 | Ciprian Deac: Din gură suntem mari și tari și uităm să mai demonstrăm pe teren

În acest moment, campionatul s-a relansat, dar suntem la mâna noastră. Și Craiova intră în cărți. O să fie o luptă frumoasă, după cum v-ați dorit, o luptă strânsă, cred că până la ultimul meci.

Vom vedea, din gură suntem mari și tari și uităm să mai demonstrăm pe teren. Ar trebui să fim liniștiți, să vedem exact ce nu merge. Venim după două înfrângeri care ne dor. Trebuie să ne trezim și să îmbunătățim ce am greșit. Cred că, dacă vom mai face pași greșiți, ne vom îndepărta de primul loc”, a spus Ciprian Deac, după CFR – FCSB 0-1.

Reclamă

Cum arată lupta la titlu după victoria lui FCSB din Gruia

Roş-albaştrii nu mai câştigaseră din 2014 în Gruia, dar au dat lovitura într-un moment uriaş. Golul lui Octavian Popescu, din minutul 74, a schimbat total calculele. Dacă va câştiga cele 5 meciuri rămase, echipa patronată de Gigi Becali pune mâna pe trofeu.

Ardelenii au avut opt puncte avans faţă FCSB, dar în două etape au suferit lovitură după lovitură. Mai întâi au fost învinşi de Universitatea Craiova, scor 2-3, şi i-au readus în calcule şi trupa lui Laurenţiu Reghecampf. Acum, au pierdut cu FCSB şi trec prin cel mai dificil moment al ultimilor ani.

După CFR – FCSB 0-1, roş-albaştrii s-au apropiat la două puncte de CFR, la finalul turului din sezonul regulat. Universitatea Craiova, cu 39 de puncte, continuă să spere la titlu în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off-ul Ligii 1

Etapa 6:
FC Voluntari – CFR Cluj
FC Argeş – Universitatea Craiova
Farul – FCSB

Etapa 7:
CFR Cluj – Farul
FCSB – FC Argeş
Universitatea Craiova – FC Voluntari

Etapa 8:
FC Argeş – CFR Cluj
Universitatea Craiova – FCSB
Farul – FC Voluntari

Etapa 9:
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Farul – FC Argeş
FC Voluntari – FCSB

Etapa 10:
FCSB – CFR Cluj
Universitatea Craiova – Farul
FC Argeş – FC Voluntari

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și