Închide meniul

CFR – FCSB 0-1 | Marele avantaj al CFR-ului în lupta la titlu cu FCSB și Universitatea Craiova

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 18 aprilie 2022, 8:07

CFR – FCSB 0-1 | Marele avantaj al CFR-ului în lupta la titlu cu FCSB și Universitatea Craiova

FCSB şi CFR Cluj se luptă pentru titlu în Liga 1

FCSB şi CFR Cluj se luptă pentru titlu în Liga 1 / Hepta

CFR – FCSB 0-1. CFR Cluj a pierdut marele derby cu FCSB, dar rămâne principala favorită la câștigarea titlului din Liga 1. Ardelenii au un mare avantaj în lupta cu FCSB și Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cazul în care termina la egalitate de puncte cu una din cele două rivale, CFR va rămâne campioana României. Asta pentru că primul criteriu după cel al înjumătățirii este cel al numărului de puncte cu care echipele au intrat în play-off.

Ținând cont că CFR a intrat cu 38 de puncte, FCSB, cu 31, iar Universitatea Craiova, cu 27, niciuna neavând parte de rotunjire, CFR ar fi campioana. Astfel, chiar dacă ar câștiga ambele dueluri cu liderul, nu ar avea avantaj, acesta fiind al treilea criteriu de departajare.

CFR – FCSB 0-1 | Ce spune regulamentul, în caz de egalitate de puncte

„În situația în care, la finalul playoffului, două sau mai multe echipe se află la egalitate de puncte, departajarea se face în primul rând ținându-se cont dacă a fost sau nu aplicată rotunjirea cu 0,5. În caz de egalitate și după aplicarea acestui criteriu, departajarea se va face conform numărului de puncte cu care fiecare dintre echipe a terminat sezonul regulat. Dacă și în această situație egalitatea persistă, departajarea se va efectua potrivit art. 27 din ROAF:

– Numărul mai mare de puncte obţinute în jocurile directe disputate între echipele aflate la egalitate de puncte;
– golaverajul mai bun în jocurile directe;
– numărul mai mare de goluri marcate în jocurile directe
– golaverajul general mai bun (diferenţa între golurile marcate şi primite în toate jocurile din campionat);
– numărul mai mare de goluri marcate în toate jocurile de campionat”, se arată în regulamentul LPF.

Reclamă

Mihai Stoica analizează lupta pentru titlul din Liga 1

Mihai Stoica analizează șansele la titlu ale roș-albaștrilor, după CFR – FCSB 0-1. Vicecampioana are două deplasări de foc, la Farul și Universitatea Craiova, dar joacă finala cu CFR, pe teren propriu. Diferența dintre cele două a rămas de două puncte.

”Teoretic, noi avem deplasări mai grele, la Ovidiu și la Craiova. CFR joacă la Pitești și la Voluntari. Dar sesisez o vulnerabilitate crescândă la CFR. Și cred că orice echipă care tratează serios un meci cu ei are șanse să câștige în fața lor. Totuși, atât timp cât CFR e pe primul loc, tot ea are prima șansă la titlu, pentru că e campioană și la egalitate de puncte (n.r. – raportat la criteriul de departajare).

Noi avem meciuri complicate, iar FC Argeș joacă în Cupa României chiar înaintea meciului cu CFR. E posibil ca Prepeliță să dea șanse unor rezerve. Sunt multe necunoscute și n-are rost să ne hazardăm în pronosticuri.

Reclamă 4 / 0/3

Dar mă gândesc la un singur lucru. CFR avea opt puncte după înjumătățire, acum mai are doar două puncte avans. E posibil ca CFR să fie mai vulnerabilă decât în trecut”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro, după CFR – FCSB 0-1.

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off-ul Ligii 1

Etapa 6:
FC Voluntari – CFR Cluj
FC Argeş – Universitatea Craiova
Farul – FCSB

Etapa 7:
CFR Cluj – Farul
FCSB – FC Argeş
Universitatea Craiova – FC Voluntari

Etapa 8:
FC Argeş – CFR Cluj
Universitatea Craiova – FCSB
Farul – FC Voluntari

Etapa 9:
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Farul – FC Argeş
FC Voluntari – FCSB

Etapa 10:
FCSB – CFR Cluj
Universitatea Craiova – Farul
FC Argeş – FC Voluntari

Reclamă
Recomandări
  • CFR – FCSB 0-1
  • Marele avantaj al CFR-ului în lupta la titlu cu FCSB și Universitatea Craiova

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și