Închide meniul

Mihai Stoica analizează lupta pentru titlul din Liga 1, după CFR – FCSB 0-1. ”E posibil ca CFR să fie mai vulnerabilă decât în trecut”

Dan Roșu Publicat: 18 aprilie 2022, 7:41

Reclamă
Mihai Stoica analizează lupta pentru titlul din Liga 1, după CFR – FCSB 0-1. ”E posibil ca CFR să fie mai vulnerabilă decât în trecut”

Mihai Stoica, mesaj ferm pentru Ianis Stoica

FOTO:Remus Badea/SPORT PICTURES

Mihai Stoica analizează șansele la titlu ale celor de la FCSB, după victora esențială, 1-0 cu CFR Cluj. Vicecampioana are două deplasări de foc, la Farul și Universitatea Craiova, dar joacă finala cu CFR, pe teren propriu. Diferența dintre cele două a rămas de două puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Teoretic, noi avem deplasări mai grele, la Ovidiu și la Craiova. CFR joacă la Pitești și la Voluntari. Dar sesisez o vulnerabilitate crescândă la CFR. Și cred că orice echipă care tratează serios un meci cu ei are șanse să câștige în fața lor. Totuși, atât timp cât CFR e pe primul loc, tot ea are prima șansă la titlu, pentru că e campioană și la egalitate de puncte (n.r. – raportat la criteriul de departajare).

Calcule de titlu! Mihai Stoica: ”E posibil ca CFR să fie mai vulnerabilă decât în trecut”

Noi avem meciuri complicate, iar FC Argeș joacă în Cupa României chiar înaintea meciului cu CFR. E posibil ca Prepeliță să dea șanse unor rezerve. Sunt multe necunoscute și n-are rost să ne hazardăm în pronosticuri.

Dar mă gândesc la un singur lucru. CFR avea opt puncte după înjumătățire, acum mai are doar două puncte avans. E posibil ca CFR să fie mai vulnerabilă decât în trecut”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Cum arată lupta la titlu după victoria lui FCSB din Gruia

Roş-albaştrii nu mai câştigaseră din 2014 în Gruia, dar au dat lovitura într-un moment uriaş. Golul lui Octavian Popescu, din minutul 74, a schimbat total calculele. Dacă va câştiga cele 5 meciuri rămase, echipa patronată de Gigi Becali pune mâna pe trofeu.

Reclamă

Ardelenii au avut opt puncte avans faţă FCSB, dar în două etape au suferit lovitură după lovitură. Mai întâi au fost învinşi de Universitatea Craiova, scor 2-3, şi i-au readus în calcule şi trupa lui Laurenţiu Reghecampf. Acum, au pierdut cu FCSB şi trec prin cel mai dificil moment al ultimilor ani.

După cum spunea Mihai Stoica, roş-albaştrii s-au apropiat la două puncte de CFR, la finalul turului din sezonul regulat. Universitatea Craiova, cu 39 de puncte, continuă să spere la titlu în Liga 1.

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off-ul Ligii 1

Etapa 6:
FC Voluntari – CFR Cluj
FC Argeş – Universitatea Craiova
Farul – FCSB

Reclamă 4 / 0/3

Etapa 7:
CFR Cluj – Farul
FCSB – FC Argeş
Universitatea Craiova – FC Voluntari

Etapa 8:
FC Argeş – CFR Cluj
Universitatea Craiova – FCSB
Farul – FC Voluntari

Etapa 9:
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Farul – FC Argeş
FC Voluntari – FCSB

Etapa 10:
FCSB – CFR Cluj
Universitatea Craiova – Farul
FC Argeş – FC Voluntari

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și