Închide meniul

CFR – FCSB | Echipa probabilă a roș-albaștrilor: cum atacă Toni Petrea liderul, în Gruia!

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 aprilie 2022, 12:30

CFR – FCSB | Echipa probabilă a roș-albaștrilor: cum atacă Toni Petrea liderul, în Gruia!

FCSB - FC Argeș 4-0

Hepta

CFR – FCSB. FCSB se află înainte de finala cu CFR Cluj, din această seară, iar Toni Petrea pregătește primul 11 al unui meci ce poate fi decisiv în economia luptei la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, prima modificare clară va fi introducerea lui Miron în locul lui Vinicius, marea pierdere a roș-albaștrilor, care nici nu a făcut deplasarea pentru duelul din Gruia.

CFR – FCSB | Echipa probabilă a lui Toni Petrea pentru ”finala” din Gruia

Față de meciul cu Voluntari, câștigat cu 4-0, Toni Petrea va opta, cel mai probabil, cu o linie de 3 mijlocași, formată din Olaru, Șut și Edjouma.

Căpitanul Florin Tănase va fi urcat în atac, alături de Octavian Popescu și Cordea. De asemenea, în apărare va reveni Crețu, în locul lui Ovidiu Popescu, iar Mamut și Ianis Stoica nu vor face parte din linia de atac.

Ce spune Toni Petrea despre finala dintre CFR Cluj și FCSB

Toni Petrea este încrezător înaintea derby-ului care o poate aduce pe FCSB la doar două puncte în spatele campioanei, chiar dacă nu se va putea baza pe Paulo Vinicius.

Reclamă

„O deplasare pe terenul echipei de pe primul loc. O echipă care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Au un lot valoros, numeros, care se menține pe primul loc de ceva timp. Mergem încrezători, pentru un joc bun și vrem să câstigăm, indiferent de ce echipă întâlnim”, a spus Toni Petrea, care a vorbit şi despre viitorul său.

”Eu am semnat contractul până la sfârşitul acestui sezon. Faptul că se fac speculaţii, nu am ce să zic. Eu mă concentrez pe finalul acesta de sezon, vreau să le câştig pe toate meciurile şi voi vedea dacă vom câştiga titlul. Iar atunci o văd ce o să fac. E prematur să spun dacă voi pleca sau nu voi pleca, eu mă concentrez pe aceste meciuri„, a spus Toni Petrea înainte de CFR Cluj – FCSB.

Gigi Becali face schimbările la FCSB și Ion Crăciunescu se distrează copios

Gigi Becali s-a obișnuit să ia mai multe decizii în locul antrenorilor de la FCSB. Ion Crăciunescu s-a amuzat de situația de la echipa din Berceni, făcând aluzie la ultima declarație făcută de Anton Petrea, care a dezvăluit că ”nu prea mai doarme nopțile”.

Reclamă 4 / 0/3

”Am găsit o explicație pentru care nu face schimbările. Spune că nu doarme foarte bine în ultima vreme deci nu poate să le viseze. În schimb, domnul Becali, care doarme foarte bine, le visează și poate să le și facă”, a spus Ion Crăciunescu, citat de digisport.ro.

Mihai Stoica: ”Petrea pleacă de la FCSB dacă vrea”

Gigi Becali se implică de ani buni la echipă, atunci când vine vorba de primul 11 sau de schimbările făcute în timpul meciurilor. Anton Petrea reușește să lucreze cu patronul roș-albaștrilor chiar și în aceste condiții ”speciale”. Tocmai de aceea, vicecampioana vrea să îl țină și pentru sezonul viitor.

„Petrea pleacă de la FCSB dacă vrea! Şi acum, şi după meciul cu CFR, şi la finalul campionatului. Cum a fost la finalul campionatului trecut. Gigi Becali nu se bagă. În afară de meciul cu Farul, n-am avut niciun meci în care să fim sub adversari. Cu Farul a fost relevant, pentru că nu ştiam ce e cu noi, dar se pare că eram gripaţi şi noi nu ştiam.

Mi-am adus aminte că Dumitru Dragomir a zis că ştie el că Croitoru e antrenor la FCSB. Nu se negociază, nu ştie el. Dacă tu crezi că spun doar să mă aflu în treabă… Dacă Petrea vrea să plece, pleacă. Până în vară. Clubul îi va prelungi contractul, dacă vrea. Dacă pierde toate meciurile, poate ajungem pe locul cinci. Atunci, da, sunt şanse”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

  • CFR Cluj – FCSB, meciul de titlu din etapa a cincea a play-off-ului, se dispută duminică, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe www.as.ro.
Recomandări
  • CFR Cluj – FCSB e duminică, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe www.as.ro
  • Cum poate arăta primul 11 al celor de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și