Închide meniul

CFR Cluj – Farul 1-0. Dan Petrescu l-a învins pe Gică Hagi. Birligea, salvatorul „Bursucului” în Gruia! Cum arată clasamentul actualizat

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 mai 2022, 22:00 / Actualizat: 1 mai 2022, 23:23

CFR Cluj – Farul 1-0. Dan Petrescu l-a învins pe Gică Hagi. Birligea, salvatorul „Bursucului în Gruia! Cum arată clasamentul actualizat

Dan Petrescu, inspirat în CFR Cluj - Farul

Profimedia

CFR Cluj a învins-o pe Farul, scor 1-0, în etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1. Daniel Birligea a reuşit golul victoriei în minutul 66.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul din Gruia a avut mai multe faze controversate. În minutul 7, constănţenii puteau primi penalty după intervenţia lui Leca la Robert Moldoveanu. Portarul campioanei en-titre a scos şi o minge de pe linia porţii. Dan Petrescu a fost inspirat după pauză şi i-a trimis pe teren pe Omrani şi Birligea, cei care au contribuit la singura reuşită a partidei.

Cum arată clasamentul play-off-ului Ligii 1 după CFR Cluj – Farul 1-0

  1. CFR Cluj – 51 de puncte
  2. FCSB – 46
  3. Universitatea Craiova – 45
  4. FC Voluntari – 30
  5. Farul – 28
  6. FC Argeş – 27

Trebuie specificat că, în a 7-a etapă, mai este de disputat meciul FCSB – FC Argeş. Roş-albaştrii pot reveni la 2 puncte de echipa lui Dan Petrescu.

CFR Cluj – Farul 1-0

Min. 66: CFR Cluj – Farul 1-0! GOOOLLL Birligea. Atacantul de 22 de ani a deschis scorul la 5 minute după ce a intrat pe teren. Pasa decisivă i-a oferit-o Omrani, un alt jucător intrat pe teren după pauză!

Min. 46: A început repriza secundă! Schimbări făcute de cei doi antrenori. Dan Petrescu i-a trimis pe teren pe Chipciu şi Omrani, în locul lui Păun, respectiv Debeljuh. La Farul, Enes Sali l-a schimbat pe Pitu, iar Ciobanu pe Radaslavescu.

Reclamă

Min. 45: Pauză! Farul a dominat în prima repriză şi a avut şanse uriaşe de a deschide scorul.

Min. 28: O nouă ocazie pentru jucătorii lui Gică Hagi. Karlo Letica a scos de pe linia porţii şutul lui Grameni!

Min. 23: Ocazie uriaşă pentru Farul. Robert Moldoveanu a scăpat singur cu portarul advers, după o pasă excelentă a lui Nedelcu, dar Letica a intervenit miraculos!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 7: Gafă uriaşă făcută de Letica. Portarul lui CFR Cluj a pierdut mingea şi i-a sărit în spate lui Moldoveanu. Atacantul lui Hagi a părut a fi cu picioarele în careu în momentul impactului. Arbitrul a acordat lovitură liberă şi i-a dat galben lui Letica.

Min. 1: A început meciul din Gruia!

CFR Cluj: Letica – Graovac, Yuri, A. Burcă, Camora – C. Deac, Boateng, M. Bordeianu – A. Păun, Debeljuh, Petrila
Rezerve: Hindrich, Cr. Manea, Fl. Ștefan, Chipciu, Cvek, Birligea, Neguț, Omrani, Dugandzic
Antrenor: Dan Petrescu

Farul: Aioani – R. Boboc, Mladen, Artean, Borza – Radaslăvescu, Nedelcu, Grameni – G. Iancu, R. Moldoveanu, A. Pitu
Rezerve: Brănescu, Dussaut, A. Ciobanu, Purece, Omoh, Sali, Dănuleasa, N. Popescu, Sîrbu
Antrenor: Gheorghe Hagi

Dan Petrescu este obligat să improvizeze în defensivă. În lipsa lui Mateo Susic, care s-a accidentat şi va rata tot sezonul, antrenorul lui CFR Cluj l-a reprofilat pe Graovac. Fundaşul central va juca în bandă împotriva Farului.

Dan Petrescu, savuros înainte de derby-ul cu Gică Hagi. „Bursucul” exclude jocuri de culise

„Ca orice meci de play-off va fi foarte greu, aşa e orice meci împotriva lui Gică Hagi. Mai ales că ei vin după 2 înfrângeri dureroase. Îmi dau seama ce a fost acolo în cabină, că Hagi nu e fericit.

Sunt convins că vor veni să joace 100%, ca în tur. Toate meciurile noastre cu Farul au fost pe muchie de cuţit. E clar că vom întâlni un adversar rănit şi sunt convins că vor veni motivaţi„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Reclamă

„Bursucul” este convins că nu au fost jocuri de culise etapa trecută, când FCSB a învins-o cu 4-0 pe Farul. A fost cel mai drastic eşec suferit de Gică Hagi în acest sezon.

„(Reporter: S-a spus că FCSB va avea două meciuri uşoare cu Farul în play-off şi aşa a fost) Au meciuri uşoare pentru că au echipă bună. Au jucători buni, în formă. Olaru, Popescu, toţi sunt în formă acum şi e normal să câştige. Dacă sunt în Formă, bravo lor!

Nu cred că e altceva la mijloc pentru că la mijloc e Hagi. Hagi nu cred că poate fi acuzat că poate face, Doamne fereşte, nu ştiu ce. Sunt convins că a câştigat echipa cea mai bună şi cea mai în formă„, a precizat antrenorul campioanei României.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și