Închide meniul

CFR poate decide campioana şi Cristi Balaj aruncă în aer finala Farul – FCSB: „Dacă cineva ar merita să câștige campionatul, aceasta este Farul”

Dan Roșu Publicat: 16 mai 2023, 9:12

Reclamă
CFR poate decide campioana şi Cristi Balaj aruncă în aer finala Farul – FCSB: „Dacă cineva ar merita să câștige campionatul, aceasta este Farul

CFR poate decide campioana şi Cristi Balaj aruncă în aer finala Farul - FCSB

Dan Petrescu şi Gică Hagi, înaintea unui meci / Hepta

CFR poate decide campioana din Liga 1 din acest sezon, iar Cristi Balaj face o declaraţie care nu îi va fi deloc pe plac lui Gigi Becali. Rămaşi fără şanse la titlu, ardelenii vor juca în ultima etapă contra echipei lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cazul în care Farul nu o va bate pe FCSB în penultima etapă, atunci dobrogenii vor avea nevoie de victorie în Gruia pentru a fi în cărţi pentru titlu. În cazul în care FCSB se impune la Ovidiu, atunci, pe lângă un succes în faţa echipei lui Dan Petrescu, Farul are nevoie de un pas greşit al roş-albaştrilor, în faţa Rapidului.

În acest context, declaraţia lui Cristi Balaj nu îi va pica bine lui Gigi Becali. Patronul susţinea zilele trecute că e sigur că meciurile din ultimele etape se vor desfăşura doar pe teren. Asta ţinând cont că în trecut au fost cazuri în care anumite echipe nu au folosit cea mai bună garnitură, după ce au rămas fără miză.

CFR poate decide campioana

„Farul este echipa care mi-a plăcut cel mai mult anul acesta. Din punctul meu de vedere, dacă cineva ar merita să câștige campionatul, aceasta este Farul Constanța pentru modul în care a fost pregătită această echipă.

Pentru felul cum a jucat, ce a jucat și ce soluții a avut de fiecare dată Gică Hagi, chiar și în ultimul meci când a avut parcă șase jucători indisponibili și cu toate acestea atât timp cât s-a jucat 11 la 11 a fost echipa mai bună”, a spus Balaj, citat de fanatik.ro.

Reclamă

FCSB este la mâna ei în cursa pentru titlul din Liga 1

FCSB este la mâna ei în cursa pentru titlul din Liga 1, după victoria obţinută în derby-ul cu CFR Cluj, din etapa a 8-a a play-off-ului. Roş-albaştrii sunt la doi paşi de ridica trofeul, după o pauză de opt ani.

De opt ani aşteaptă echipa lui Gigi Becali să devină campioana României. Roş-albaştrii tocmai au obţinut al treilea succes la rând şi sunt aproape de a-şi îndeplini visul. În faţa a peste 42.000 de fani prezenţi pe Arena Naţională, jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous şi Mihai Pintilii au obţinut trei puncte uriaşe.

FCSB a scos-o definitiv pe CFR Cluj din lupta pentru titlu şi mai duce un „război” doar cu liderul Farul. Urmează chiar meciul direct, de la Ovidiu, care va fi o adevărată „finală” a campionatului.

Reclamă 4 / 0/3

Roş-albaştrii sunt obligaţi să nu piardă în deplasarea cu Farul. În caz contrar, medaliile de campioni ajung la gâtul jucătorilor lui Gică Hagi. Dacă FCSB va reuşi să o învingă pe Farul, atunci devin mari favoriţi la titlu.

FCSB poate spera la trofeul de campioană şi în cazul unei remize cu Farul, dar constănţenii rămân pe primul loc. Chiar şi la egalitate de puncte, echipa „Regelui” Hagi este campioană. FCSB a avut parte de rotunjire, în momentul înjumătățirii punctelor, la finalul sezonului regulat, acesta fiind primul criteriu de departajare.

Derby-ul Farul – FCSB, din etapa a 9-a a play-off-ului Ligii 1, este duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și