Închide meniul

Billel Omrani, primul gol pentru FCSB! Fotbalistul criticat de Gigi Becali a spart gheața în partida cu Chindia

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 decembrie 2022, 22:25

Billel Omrani, primul gol pentru FCSB! Fotbalistul criticat de Gigi Becali a spart gheața în partida cu Chindia

Adversara FCSB-ului poate da o mare lovitură.

Billel Omrani, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Billel Omrani a înscris primul gol pentru FCSB în partida cu Chindia, din etapa a 20-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omrani a început ca rezervă duelul cu Chindia. A fost introdus cu mai puțin de jumătate de oră înainte de final, iar după nouă minute de la intrarea pe teren a reușit să marcheze.

Billel Omrani, primul gol pentru FCSB

Omrani a primit o pasă în careul Chindiei de la Octvian Popescu și a finalizat faza cu un șut la colțul lung, cu piciorul stâng. Atacantul venit de la CFR Cluj a protejat bine balonul în fața adversarului.

Până la această partidă, Omrani avea doar două pase de gol pentru FCSB. A fost prima sa reușită în tricoul roș-albaștrilor.

1,3 milioane de euro este cota lui Billel Omrani, conform transfermarkt.com. A venit liber de contract la începutul stagiunii de la rivala CFR.

Reclamă

Gigi Becali l-a criticat pe Billel Omrani

În precedentul meci, cu CS Mioveni, Billel Omrani a a avut o prestaţie modestă şi a fost schimbat la pauză. Atacantul francez a intrat şi în gura lui Gigi Becali, care i-a transmis un avertisment teribil.

De Omrani mi-a plăcut foarte mult meciul trecut. Azi nu pot spune că nu şi-a recăpătat iuţimea, dar joacă zeflemitor. Nu contează cu cine joci, dă, mă, opt sau nouă la zero. Bă, dacă joci la zeflemea, ieşi tu la pauză şi stai frumos pe bancă, pentru că joci la zeflemea. Nu, tată, joacă serios! Am mare încredere în el. Dacă ar fi fost serios, vă daţi seama ce jucător era? Şi acum, dacă-şi schimbă atitudinea, pleacă în Franţa”, a spus Gigi Becali la primasport.ro.

Billel Omrani, gest ruşinos în plină stradă

În urmă cu câteva săptămâni, trei jucători de la FCSB au făcut „noapte albă” într-un club de fiţe din capitală. Billel Omrani, Andrei Vlad şi Joyskim Dawa au petrecut până la 5 dimineaţa.

Însoţiţi de prietene, cei trei fotbalişti s-au distrat, în weekend, într-un club din nordul Capitalei. Nu s-au ferit să se întreacă în shot-uri, anunţă cancan.ro. Chiar dacă trebuiau să dea „stingerea” devreme, aceştia au stat până dimineaţă.

Reclamă 4 / 0/3

La plecarea din club, atacantul francez de la FCSB nu a mai rezistat şi a făcut un gest ruşinos. Şi-a făcut nevoile în plină stradă. Omrani a fost surprins de paparazzi.

Omrani a ţinut-o din petreceri în petreceri. Tot el s-a dezlănţuit şi la nunta lui Denis Haruţ. S-a aflat în prim-plan și a dat dedicații.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și