Închide meniul

Leo Strizu, schimbare incredibilă în FCSB – CS Mioveni! L-a băgat pe Edjouma în minutul 25 și francezul a marcat după 6 minute

Alexandru Ivan Publicat: 5 decembrie 2022, 19:56

Leo Strizu, schimbare incredibilă în FCSB – CS Mioveni! L-a băgat pe Edjouma în minutul 25 și francezul a marcat după 6 minute

Leo Strizu este noul antrenor principal de la FCSB

Leo Strizu este noul antrenor principal de la FCSB / Captură Digisport

  • Leo Strizu, schimbare incredibilă în FCSB – CS Mioveni
  • L-a băgat pe Edjouma în minutul 25 și francezul a marcat după 6 minute

Leo Strizu l-a schimbat pe Răzvan Oaidă cu Malcom Edjouma în minutul 25 al partidei FCSB – CS Mioveni, din etapa a 19-a din Liga 1, iar francezul a reușit să marcheze la doar câteva minute după intrarea pe gazon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leo Strizu a „intrat în pâine” la FCSB. A făcut prima schimbare înainte de pauză în mandatul său pe banca roș-albaștrilor. Prima sa victimă a fost Răzvan Oaidă, înlocuit după doar 25 de minute în partida cu CS Mioveni.

Leo Strizu l-a schimbat pe Răzvan Oaidă cu Malcom Edjouma după 25 de minute

La doar 6 minute după ce Edjouma și-a făcut apariția pe gazon, mijlocașul venit de la FC Botoșani a reușit să înscrie. Francezul a marcat după ce o miinge a sărit la el într-o poziție ideală în careul advers.

Reclamă

Pentru Edjouma a fost al doilea gol din acest sezon al Ligii 1 pentru FCSB. A mai marcat de două ori și în preliminariile Conference League, în mandatul lui Nicolae Dică.

FCSB – CS Mioveni este al doilea meci pentru Leo Strizu pe banca roș-albaștrilor. El a debutat cu un succes 3-2 pe terenul lui FC Botoșani. L-a înlocuit pe Nicolae Dică, plecat după rezultatele slabe din campionat.

Reclamă

Leo Strizu: „Domnul Becali hotărăște! Noi suntem simpli executanți!”

Strizu a recunoscut că toți oamenii din staff-ul FCSB-ului ascultă și execută toate deciziile patronului Gigi Becali.

„M-a ales patronul, sunt mândru că m-a ales patronul. Eu am venit din mers, Pintilii are rolul cel mai important. Planul secundar este ocupat de mine. Ăsta va fi drumul în continuare. Mă consult cu Pintilii, este deschis, vorbim, analizăm adversarul și jocul, v-am spus care este rolul meu. Sunt deschis. E adevărat că am făcut unele greșeli, nu le pot da pe o bază de emoții, poate am fost eu puțin necontrolat. Nu cred că a primit cineva un telefon. Domnul Becali hotărăște, noi suntem simpli executanți!”, a spus Leo Strizu.

Leo Strizu a încurcat jucătorii la primul meci la FCSB

În partida cu Botoșani, antrenorul principal din acte de la FCSB a spus că Miculescu a jucat bine în prima repriză, deşi a intrat pe teren în minutul 67, în locul lui Andrei Cordea.

Reclamă 4 / 0/3

Leo Strizu a fost bulversat după debutul său la FCSB. A uitat că David Miculescu a jucat puţin peste 20 de minute în partida de la Botoşani, câştigată de FCSB cu scorul de 3-2.

„Miculescu a jucat bine în prima repriză„, a spus Leo Strizu.

Noul antrenor al roș-albaștrilor a fost surprins de camerele TV în timp ce îl întreba pe secundul său, Mihai Pintilii, cine a marcat primul gol al echipei sale.

Strizu a fost surprins în timp ce îl întreba pe Pintilii „cine a dat gol?”. Răspunsul lui Mihai Pintilii a venit imediat: „Tamm!”.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Venezia - Bari 3-1
AntenaPLAY • 10 mart., 19:11
Venezia – Bari 3-1 a fost în AntenaPLAY. Gol marcat de George Pușcaș. A fost spectacol total în Serie B
Malcom Edjouma, făcut praf după ultimul meci la Bari
AntenaPLAY • 18 feb., 10:19
Malcom Edjouma, făcut praf după ultimul meci la Bari. Italienii nu înțeleg modul în care joacă mijlocașul împrumutat de la FCSB
Un fost Balon de Aur îi poate antrena pe George Puşcaş şi Malcom Edjouma
AntenaPLAY • 5 feb., 17:36
Un fost Balon de Aur îi poate antrena pe George Puşcaş şi Malcom Edjouma! Numele uriaş de pe lista lui Bari
George Puşcaş şi Malcom Edjouma au rămas fără antrenor la Bari
AntenaPLAY • 5 feb., 16:34
George Puşcaş şi Malcom Edjouma au rămas fără antrenor la Bari! Anunţul oficial al clubului
Palermo - Bari 3-0
AntenaPLAY • 2 feb., 23:25
Palermo – Bari 3-0 a fost în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu a câștigat lupta cu Malcom Edjouma și George Pușcaș