Închide meniul

Cinci jucători de la derby-ul Rapid – FCSB, urmăriți de scouteri internaționali! Cine poate da lovitura

Alex Ioniță Publicat: 9 martie 2024, 15:51

Reclamă
Cinci jucători de la derby-ul Rapid – FCSB, urmăriți de scouteri internaționali! Cine poate da lovitura

Cinci jucători de la derby-ul Rapid - FCSB, urmăriți de scouteri internaționali. Jucătorii care pot prinde transferuri importante.

Rapid - FCSB / Profimedia

Cinci jucători de la derby-ul Rapid – FCSB vor fi urmăriți de scouteri internaționali. Cluburile din străinătate au pus ochii pe unii dintre cei mai importanți fotbaliști din campionatul României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Rapid și FCSB contează pentru ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1. Duelul care „va rupe” Arena Națională va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro, începând cu ora 20:00.

Cinci jucători de la derby-ul Rapid – FCSB, urmăriți de scouteri internaționali

Potrivit informațiilor oferite de propsort.ro, jucătorii care au atras atenția cluburilor din străinătate sunt toți legitimați la FCSB. Este vorba despre Joyskim Dawa, Adrian Șut, Mihai Lixandru, Darius Olaru și Florinel Coman.

Sursa citată anterior anunță faptul că respectivii scouteri sunt din Franța, Turcia, Danemarca și Belgia.

Totodată, potrivit informațiilor oferite de digisport.ro, și reprezentanții altor echipe din străinătate vor fi prezenți la derby-ul de pe Arena Națională pentru a-l urmări, în mod special, pe Florinel Coman, care este cel mai în formă jucător din lotul lui Elias Charalambous.

Reclamă

Echipa probabilă a FCSB-ului, pentru derby-ul cu Rapid:

FCSB: Târnovanu – Crețu, Ov. Popescu, Dawa, Radunovic – Olaru, Șut, Lixandru – Oct. Popescu, Băluță, Coman.

Antrenor Elias Charalambous

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous nu se teme, înaintea derby-ului Rapid – FCSB

Elias Charalambous nu se teme, înaintea derby-ului dintre Rapid şi FCSB. Antrenorul cu licenţă PRO al roş-albaştrilor a transmis că duelul cu marea rivală nu este o finală, fiind un meci „ca oricare altul”.

„Vom avea un nou meci dificil, ca de fiecare dată. Nu este cu nimic diferit faţă de alte dăţi. Suntem concentraţi pe câştigarea acestei partide. Cele trei puncte ar putea fi foarte importante pentru viitor. Nu este o finală, este un meci ca oricare altul înaintea sfârşitului competiţiei. Da, este ultimul meci din sezonul regulat, dar indiferent de rezultat nu se va decide acum campioana. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun în acest meci şi să nu fim concentraţi pe alte aspecte.

După ultimele meciuri mi-am dat seama că jucătorii mei sunt în formă, sper ca şi mâine să facem un meci bun. Trebuie să arătăm ca o echipă, să avem un joc colectiv bun, pentru că nu ne ajută ca doar doi sau trei jucători să evolueze bine. Rapid e o echipă bună, are jucători buni şi trebuie să fim foarte atenţi, să fim foarte agresivi. Cred că micile detalii vor face diferenţa”, a declarat antrenorul roș-albaștrilor, Elias Charalambous.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România Vezi toate știrile
Citește și